Το πρώτο ηλεκτρονικό μπασκετικό περιοδικό με την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο!

Αιτήματα προγράμματος – αποτέλεσμα ψηφοφορίας

PDFΕκτύπωσηE-mail

"ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ" - 2016-17


Share


 

Προσοχή: Το "Πάνος Ζαχαρογιάννης" 2016-17 έχει δικό του site! Όλες τις ενημερώσεις (στατιστικά, βαθμολογίες, πρόγραμμα, βίντεο, φωτογραφίες, αναλύσεις αγώνων, ανακοινώσεις) θα τα βρίσκετε εκεί και όχι στο Age of Basketball. Συντονιστείτε στο P-Z.GR!

Στη συνέλευση των ομάδων τέθηκε ζήτημα για το χρόνο που θα βγαίνει το πρόγραμμα κάθε εβδομάδα. Μετά από ψηφοφορία των ομάδων αποφασίστηκε να προκριθεί το δεύτερο σενάριο. Αναλυτικά:


«Μετά από ψηφοφορία των ομάδων του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» αποφασίστηκε σχετικά με την ανακοίνωση του προγράμματος να ισχύσει το σενάριο που θέλει τους εκπροσώπους των ομάδων να στέλνουν τα αιτήματά τους αυστηρά ως το βράδυ της Κυριακής και το πρόγραμμα να ανακοινώνεται ως τη νύχτα της Δευτέρας και να αφορά στην ίδια Παρασκευή. Παραδείγματος χάρη, να στέλνονται αιτήματα ως Κυριακή 2/11, για να βγει το πρόγραμμα τη νύχτα της Δευτέρας 3/11 και να αφορά στην αγωνιστική που θα τρέξει από Παρασκευή 7/11 ως Τετάρτη 12/11.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι εκπρόθεσμα αιτήματα (όσα σταλούν μετά την Κυριακή το βράδυ) δεν θα λαμβάνονται υπόψη, αλλά και να θυμούνται τις οδηγίες που ανακοινώθηκαν για τον προγραμματισμό των αγώνων της λίγκας.»


blog comments powered by Disqus

Share