Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» 2014-15! Δηλώστε συμμετοχή!

Πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» 2014-15! Δηλώστε συμμετοχή!

Το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα επιστρέφει για την 5η σεζόν του! Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης ετοιμάζεται για τη σεζόν 2014-15 και το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στον κόσμο του, είναι να δηλώσετε συμμετοχή στους διοργανωτές της λίγκας. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή σε όλους: ένας άκρως μπασκετικός χειμώνας!                  

Το πρωτάθλημα φιλοξένησε 160 ομάδες την περασμένη σεζόν στις 5 διαφορετικές διοργανώσεις του και φέτος υπόσχεται ακόμα περισσότερο μπάσκετ σε όλους που έχουν το μικρόβιο της σπυριάρας θεάς μέσα τους. Οι παροχές του πολλές (από βίντεο και αναμεταδόσεις, μέχρι γιατρούς στους αγώνες και κάλυψη του πρωταθλήματος από το site) και ολοένα αυξανόμενες (νέες συμφωνίες για αθλητικό υλικό, αλλά και ιατρική και φαρμακευτική ασφάλιση των παικτών από τραυματισμούς με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού να πληρώνεται από τους διοργανωτές), το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό κόσμο για να μας βοηθήσει όλους να βρίσκουμε μπασκετικό αποκούμπι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάθε χειμώνα. Οπότε βιαστείτε, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ανοίξει και θα μείνουν ανοιχτές μέχρι να συμπληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετοχών.

Το αρχικό γκρουπ του πρωταθλήματος αφορά σε μη εν ενεργεία αθλητές (εξαιρουμένων 2 από Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ) και στις παρέες τους, και για να μάθετε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τη συμμετοχή σας στη λίγκα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την προκήρυξη του 2014-15 του πρωταθλήματος από τους διοργανωτές, η οποία βρίσκεται ακριβώς παρακάτω!

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, κ. Γιώργο Γράψα, στο e-mail grapgeo@gmail.com ή στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γιώργος Γράψας: 6907798511 (Vodafone), 6938656311 (What’s Up)
Χρύσα Γράψα: 6949139325 (Vodafone CU), 6987248530 (What’s Up)

*** 23/07/2014: Ανακοίνωση για κλείσιμο συμμετοχών ***

* 22/07/2014: Ανακοίνωση σχετικά με τις ανανεώσεις συμμετοχών *

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

I. Για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα 2014-15 θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής της αίτησης.
II. Οι ομάδες που συμμετείχαν στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κατά την περίοδο 2013-14 θα πρέπει, εφόσον το επιθυμούν, να αποστείλουν αίτηση και για το 2014-15.
III. Οι συμμετοχές δεν ανανεώνονται αυτοδίκαια.
IV. Η προκήρυξη για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 θα θεωρηθεί λήξασα με την συμπλήρωση του αριθμού θέσεων τις οποίες η διοργάνωση μπορεί να καλύψει και δεν τίθεται χρονικός περιορισμός για την ημερομηνία που αυτό μπορεί να επέλθει.
V. Οι ομάδες που είχαν καταταγεί κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο στο 2ο γκρουπ του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και προήρχοντο από το Τουρνουά του Νικηφόρου θα πρέπει, αν θέλουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά Νικηφόρου, να δηλώσουν συμμετοχή στην αντίστοιχη προκήρυξη.
VI. Η τελική λίστα των ομάδων που θα συγκροτήσουν τους ομίλους του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα αναρτηθεί αμέσως μετά την συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού συμμετοχών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2014-15

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ Αγίας Βαρβάρας στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης προκηρύσσει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ», για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 το οποίο θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους.

ΑΡΘΡΟ 1ο: ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Η έναρξη του τουρνουά ορίζεται το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου του 2014. Για την επίσημη έναρξη θα ενημερωθείτε από τον διοργανωτή με συμπληρωματική προκήρυξη.

ΑΡΘΡΟ 2ο: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
i. Α ΦΑΣΗ( Όμιλος): Όλες οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους. Η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με τους άλλους συμμετέχοντες στον όμιλο σε μονά παιχνίδια.
ii. Β ΦΑΣΗ (Playoffs): Με βάση την κατάταξη των ομίλων θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των ομάδων με το σύστημα των playoffs με σκοπό την τελική κατάταξη των ομάδων.
Το ακριβές σύστημα των playoffs που θα εφαρμοσθεί θα ανακοινωθεί έγκαιρα, πριν την έναρξη της σεζόν.

ΑΡΘΡΟ 3ο: ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στα κλειστά γήπεδα που χρησιμοποιεί η λίγκα στην Αγία Βαρβάρα (Σιπύλου, Ραιδεστού), στο Αιγάλεω (Πολυκλαδικό, Στ. Βενέτης), στο Κερατσίνι (Σιταποθήκες, Ιχθυόσκαλα), στα Άνω Λιόσια (Αγ. Νικόλαος), στο κλειστό της Ζωφριάς, στον Αγ. Κοσμά, στου Στρέφη (Εξάρχεια), στου Απόλλων Αθηνών (Ριζούπολη), και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα γήπεδα, στην Δυτική Αττική, στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

ΑΡΘΡΟ 4ο: ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με τις περισσότερες και τις καλύτερες παροχές και ως τέτοιο έχει εντυπωθεί στις μνήμες των μπασκετόφιλων. Αυτό θα συνεχιστεί και για την περίοδο 2014-15. Ανάμεσα στις παροχές του πρωταθλήματος βρίσκονται οι εξής:

– Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» σε συνεργασία με την allsafe insurance brokers κάνει πράξη την δέσμευση του για κορυφαίες παροχές στους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα.

Μπορούμε υπερήφανα να σας ανακοινώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» για την σεζον 2014-2015 έχουν την δυνατότητα να ασφαλιστούν για ατυχήματα/τραυματισμούς που θα προξενηθούν στην διάρκεια των αγώνων με κόστος μόλις 15 ευρώ για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Πέραν της σημαντικής αυτής επιδότησης ο κάθε συμβαλλόμενος αποκτά δικαίωμα έκπτωσης 15% στην ασφάλιση αυτοκινήτου.
Υπεύθυνος προγράμματος και άμεσος συνεργάτης για το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι ο κ. Χρυσούλας Χρήστος
Τηλέφωνο: 210 42 20 687
Κινητό : +(30) 6945 971 660
Fax: +(30) 211 77 03 003
e-mail: info@allsafe.gr – christos.chrisoulas@allsafe.gr

– Παρουσία γιατρού ή φυσικοθεραπευτή σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος.

– Βίντεο από τους όλους αγώνες του πρωταθλήματος τα οποία θα ανεβαίνουν στο YouTube και στο γκρουπ της λίγκας στο Facebook.

– Βίντεο με συγκεντρωμένες τις επιλεγμένες φάσεις Highlights από τα ματς της εβδομάδας.

– Φωτογραφικό υλικό από παιχνίδια των ομάδων.

– Αφιερώματα σε παίκτες και στιγμές της λίγκας μέσα στη σεζόν.

– Πλήρης κάλυψη του πρωταθλήματος από το site Age of Basketball, με αναλυτικές περιγραφές των αγώνων, αναλυτικά στατιστικά ομαδικά και ατομικά , βαθμολογία, αναλύσεις, previews και υλικό από την ιστορία και τα ρεκόρ της λίγκας, καθώς και τη Χρυσή Βίβλο της.

– Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση ολόκληρων αγώνων, με περιγραφή και σχολιασμό από δημοσιογράφο, έτσι ώστε κάθε ομάδα να έχει στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου αγώνες με πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη και σχολιασμό.

Χώρος στο Facebook που αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των αθλητών, με συνεχή Posts, συζητήσεις, σχόλια, το μέρος που «ανεβαίνουν» όλες οι φωτογραφίες και όλα τα βίντεο του πρωταθλήματος.

ΑΡΘΡΟ 5ο: ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ
Ο διοργανωτής θα μεριμνά για να παρέχει μπάλες στις ομάδες για το ζέσταμα αλλά και για την διεξαγωγή του αγώνα. Οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα χρήσης των αποδυτηρίων στα γήπεδα που θα διεξάγονται οι αγώνες.

ΑΡΘΡΟ 6ο: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο διοργανωτής θα μεριμνά για την παρουσία ενός επίσημου διαιτητή σε κάθε αγώνα. Οι διαιτητές των αγώνων ορίζονται από την ΚΕΔ και όχι από τους διοργανωτές, που απλώς στέλνουν το πρόγραμμα των αγώνων στην ΚΕΔ και δεν έχουν τον έλεγχο στον ορισμό των διαιτητών. Η διοργάνωση έχει φροντίσει οι οριζόμενοι διαιτητές να είναι αξιολογημένοι και, κατά το δυνατόν, εθνικών κατηγοριών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μετά από συνεννόηση με τον διοργανωτή θα γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς του για την παρουσία και δεύτερου διαιτητή, ο οποίος όμως θα βαρύνει οικονομικά την/τις ομάδες που τον ζήτησαν.
Η απόδοση των διαιτητών και η κριτική ως προς τις ικανότητες τους είναι πέραν των αρμοδιοτήτων της διοργάνωσης, συνεπώς ούτε σε θέματα κριτικής έχουμε δικαίωμα να υπεισέλθουμε αλλά ούτε σε σχετική συζήτηση θα εμπλακούμε , είτε στην ιστοσελίδα μας είτε στο facebook.

ΑΡΘΡΟ 7ο: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο προπονητής της κάθε ομάδας υποχρεούται να προσκομίσει στην γραμματεία τα ονόματα των παικτών που θα αποτελούν την σύνθεση της ομάδος στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι παίκτες που θα δηλωθούν πριν την έναρξη του αγώνα και μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι παίκτες συνολικά δεν μπορούν να είναι περισσότεροι από 12. Οι παίκτες πρέπει να δηλώνονται με το επίθετο και το αρχικό του μικρού τους ονόματος, ενώ στο φύλλο αγώνα κάθε ομάδα πρέπει να δηλώνει τον αρχηγό της και τον προπονητής της στο εν λόγω ματς (μπορούν να είναι δύο από τους παίκτες του ρόστερ).

ΑΡΘΡΟ 8ο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται Α) Σαββατοκύριακο κατά ώρες τις οποίες θα ορίσει ο διοργανωτής ανάλογα με την χρήση των γηπέδων Β) θα παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής σε καθημερινή και σε ώρα πρόσφορη για την τέλεση του, σαν τέτοια ορίζεται στο διάστημα μεταξύ 21.00 και 22.30. Οι αγώνες, οι ώρες και οι ημερομηνίες είναι δεσμευτικές μετά την ανακοίνωση τους και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
ΕΞΑΙΡΕΣΗ: Κατά την περίπτωση την οποία λόγω κωλύματος της διοργανώτριας τότε και μόνο τότε μπορεί να γίνει τροποποίηση του προγράμματος.

ΑΡΘΡΟ 9ο: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΑ

Οι αγώνες του τουρνουά θα πραγματοποιούνται με την ακόλουθη αλλαγή. Ο χρόνος επίθεσης της κάθε ομάδας ορίζεται στα 24 δευτερόλεπτα, 8 δευτερόλεπτα για να περάσει η μπάλα το κέντρο, η επαναφορά του χρονομέτρου στα 24 δευτερόλεπτα γίνεται μετά από υπόδειξη φάουλ, σε όλες τις άλλες διακοπές μετρά ο χρόνος από το σημείο διακοπής μέχρι εξαντλήσεως των υπολειπόμενων δευτερολέπτων για την συμπλήρωση των 24.

ΑΡΘΡΟ 10ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Μοναδικός οικονομικός όρος και υποχρέωση της κάθε ομάδας είναι η καταβολή του αναλογούντος ποσού για κάθε παιχνίδι της, το οποίο και θα καταβάλλεται στον υπεύθυνο πριν την έναρξη του αγώνα. Ομάδα η οποία δεν προσέρχεται σε αγώνα οφείλει να καταβάλλει το αναλογούν τίμημα στον επόμενο αγώνα της.
Η ομάδα η οποία προσήλθε στο γήπεδο παραλαμβάνει το φύλλο αγώνα σαν νικήτρια και καταβάλλει το ποσό το οποίο της αντιστοιχεί.
Η μη καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεων επιφέρει την αποβολή από το Πρωτάθλημα. Οι ομάδες με τη δήλωση συμμετοχής τους, θα πρέπει να καταβάλουν προκαταβολή στους διοργανωτές ίση με το ποσό συμμετοχής σε έναν αγώνα, και η οποία θα λειτουργεί ως ασφάλεια για τη διοργανώτρια σε περίπτωση ασυνέπειας της ομάδας.

ΑΡΘΡΟ 11ο: ΡΟΥΧΑ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να φέρουν πλήρη ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ αθλητική περιβολή σε κάθε αγώνα. Μετά την 2η αγωνιστική καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή, ατομική η ομαδική, αν δεν υπάρχει πλήρης ομοιόμορφη εμφάνιση. Οι εμφανίσεις είναι υποχρεωτικές και το κόστος βαρύνει την κάθε ομάδα. Δεν θα γίνεται δεκτή συμμετοχή αθλητή χωρίς τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό, φανέλα με αριθμό και αθλητικό παντελονάκι. Οι εμφανίσεις θα πρέπει να έχουν αριθμό και στην πλάτη αλλά και στην μπροστινή τους πλευρά. Εφόσον οι ομάδες επιλέξουν διπλής όψεως εμφανίσεις θα πρέπει να φέρουν νούμερα και στις 2 πλευρές.

Ο Χορηγός αθλητικού υλικού του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ για το 2014-15, η εταιρία bfsportline, www.bfsportline.gr, προσφέρει στις ομάδες του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» την δυνατότητα να αποκτήσουν εμφάνιση διπλής όψεως με κόστος 16 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπώσεων αριθμών. Επιπρόσθετα οι αθλητές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» μέσω του χορηγού μας θα απολαμβάνουν σημαντικών εκπτώσεων σε όλα τα αθλητικά είδη, ρουχισμό, υποδήματα, όλων των μεγάλων αθλητικών εταιριών.

Υπεύθυνος προγράμματος και άμεσος συνεργάτης για το ¨Πάνος Ζαχαρογιάννης¨ ο κ. Στέφανος Φερεκιάδης,
Τηλέφωνο : 210 55 46 580
Κινητό : 6977 317 318
e-mail: sales@bfsportline.gr

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προστεθούν οι προσφορές περισσοτέρων εταιριών.

ΑΡΘΡΟ 12ο: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
i. Οι ομάδες οι οποίες θέλουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά πρέπει να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές και να δηλώσουν συμμετοχή.
ii. Το ρόστερ κάθε ομάδας μπορεί να αριθμεί έως και εικοσιπέντε (25) αθλητές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει λιγότερους από δεκαπέντε (15).
iii. Στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα μετέχουν αθλητές οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, με εξαίρεση μέχρι 2 (δύο) αθλητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Δ΄ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ, εξαιρουμένων των παικτών του Πολυνίκη που προέρχονται από ομάδες της λίγκας.
iv. Για κάθε αθλητή ο οποίος επιθυμεί την συμμετοχή του στο τουρνουά θα πρέπει να αναφέρεται το όνομα του στη λίστα της ομάδας και να προσκομίζεται μαζί με την αίτηση της ομάδας ξεχωριστά για κάθε αθλητή φωτοαντίγραφο και των 2 όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του, μια φωτογραφία και μία υπεύθυνη δήλωση. Με βάση τα στοιχεία αυτά η διοργανώτρια αρχή θα εκδώσει ειδικό ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ, με ισχύ ΜΟΝΟ στο Πρωτάθλημα «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ». Τα δελτία είναι υποχρέωση των ομάδων να τα φέρουν στο γήπεδο σε όλους τους αγώνες τους στην διάθεση ελέγχου.
Καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή αν δεν έχουν έγκαιρα προσκομισθεί τα απαραίτητα έγγραφα συμμετοχής για κάθε παίκτη.
Οι αρχικές λίστες αθλητών των ομάδων θα πρέπει να δηλωθούν στη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων για την κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ οι λίστες θα πρέπει να οριστικοποιηθούν μέχρι την 3η αγωνιστική, οπότε και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης αλλά και σε εκείνη του Χορηγού Επικοινωνίας.
v. Ενδιαφερόμενος ο οποίος δεν ικανοποιεί όλες τις προαναφερθείσες παραγράφους του άρθρου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εκάστοτε τουρνουά.
vi. Αθλητές μπορούν να δηλωθούν για μία ομάδα μέχρι και την τελική ημερομηνία ανάρτησης των λιστών, πριν την 3η αγωνιστική.
vii. Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα διατηρεί ο διοργανωτής για να μπορεί να πραγματοποιεί έλεγχο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και όποια άλλη στιγμή χρειαστεί.
viii. Όλοι οι αθλητές που έχουν δηλωθεί στην αρχική λίστα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε φάση των αγώνων.
ix. Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα σε ομάδες ή σε μεμονωμένους παίκτες κατά το δοκούν.

ΑΡΘΡΟ 13ο: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Στο τουρνουά θα τηρηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ ο πειθαρχικός έλεγχος της ΕΟΚ. Τις αποφάσεις για τα παραπτώματα εκδίδει ο διοργανωτής αφού λάβει υπόψη του τις εκθέσεις Α) του εκπροσώπου της διοργάνωσης που θα παρακολουθεί τον αγώνα, Β) του διαιτητή του αγώνα Γ) της Γραμματείας Δ) τα υπομνήματα των εμπλεκομένων καθώς επίσης και πιθανή ύπαρξη φωτογραφιών η βίντεο όπου εμφανίζεται το συμβάν. Οι αποφάσεις είναι τελεσίδικες, δεν προσβάλλονται. Μη συμμόρφωση σε απόφαση πειθαρχική επιφέρει άμεση αποβολή από το Πρωτάθλημα.

ΑΡΘΡΟ 14ο
O εκπρόσωπος κάθε ομάδος, και μόνο αυτός, υποχρεούται να επικοινωνεί με τον υπεύθυνο διοργάνωσης για κάθε θέμα που απασχολεί την ομάδα του αλλά και να μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις της διοργανώτριας αρχής στους συναθλητές του. Όλες οι ανακοινώσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και του Χορηγού Επικοινωνίας.

ΑΡΘΡΟ 15ο
Για οτιδήποτε άλλο δεν διευκρινίζεται στην παρούσα προκήρυξη θα τηρηθούν οι κανόνες των FIBA-EOK.

ΑΡΘΡΟ 16ο
Η Διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης άρθρου η άρθρων της παρούσας προκήρυξης οποτεδήποτε το κρίνει σκόπιμο και προς όφελος της διοργάνωσης.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης
Γιώργος Γράψας: 6907798511 (Vodafone), 6938656311 (What’s up) – email: grapgeo@gmail.com
Χρύσα Γράψα: 6949139325 (Vodafone CU), 6987248530 (What’s Up)

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *