Free agents pool 2014!

Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ετοιμάζεται για την 5η χρονιά του και μαζί με τις ομάδες που βρίσκονται ήδη στην αφετηρία περιμένοντας το πρώτο τζάμπολ, επανέρχεται και η λίστα των free agents! Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο του και να συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορείτε να μαζέψετε ολόκληρη ομάδα, πλέον αυτό δεν χρειάζεται να σας σταματήσει. Ο παρακάτω πίνακας είναι το δικό μας παζάρι ελεύθερων παικτών! Δηλώστε συμμετοχή εδώ και να είστε σίγουροι ότι τα «λαγωνικά» των ομάδων θα παρακολουθούν στενά το θέμα!

Στον πίνακα αναφέρετε το όνομά σας, το ύψος και την ηλικία σας, τις θέσεις στις οποίες σας αρέσει να παίζετε, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε (μήνυμα προς τις ομάδες, φωτογραφία, βίντεο, σχέση με το άθλημα, παλιές ομάδες, ή κάτι άλλο). Δηλώνετε επίσης τα στοιχεία σας (e-mail, τηλέφωνο) αλλά αυτά δεν θα δημοσιευτούν, θα υπάρχουν στην αντίστοιχη λίστα που θα έχουν οι διοργανωτές στα χέρια τους, προκειμένου να μπορεί να γίνει η επαφή με τις ομάδες που θα ψάχνουν παίκτες. Τα σχόλια των ομάδων αφορούν στην τυχόν επαφή που έχουν με εσάς και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες (αλλά και εσάς) στο να σας συμφωνήσετε με κάποια από αυτές.

Προσοχή! Όλα τα σχόλια (ομάδων ή παικτών) θα περνούν από έγκριση από το Age of Basketball, τυχόν ανάρμοστα, υβριστικά ή μειωτικά δεν πρόκειται, βεβαίως, να δημοσιεύονται.

Είναι σίγουρα δύσκολο κάποιος να ξεκινήσει μόνος του σε μία ομάδα στην οποία δεν ξέρει άλλους, αλλά ήδη από πέρσι το έχουν δοκιμάσει αρκετοί παίκτες, η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει, ενώ αρκετές ομάδες αναζητούσαν περισσότερους παίκτες, καθώς δεν μπορούσαν να μαζέψουν ικανοποιητικό αριθμό αθλητών στα ρόστερ τους! Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Το περασμένο καλοκαίρι 18 αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στη λίστα των free agents, με τους 15 από αυτούς να παίζουν τελικά στο πρωτάθλημα!

Προφανώς στον πίνακα μπορούν να βάλουν το όνομά τους και όσοι παίκτες αγωνίζονταν τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα με κάποια ομάδα, αλλά θέλουν να αλλάξουν φανέλα ενόψει της νέας χρονιάς!

Οδηγίες προς τους ελεύθερους παίκτες και τις ομάδες:
Οι διοργανωτές θα σας φέρουν σε επαφή. Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση ότι μια ομάδα θα σας επιλέξει, ούτε ότι ο παίκτης που εσείς επιλέγετε θα είναι συνεπής στο να μείνει στην ομάδα σας. Για να αποφευχθούν κακές συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλο ως προς το τι ζητάτε και τι προσφέρετε, είτε αυτό αφορά στον χρόνο συμμετοχής, στη δυνατότητα παρουσίας στους αγώνες, στη θέση που θα παίζετε, στο τι θέλετε εσείς από την ομάδα και το πρωτάθλημα και στο τι θέλει η ομάδα από εσάς. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η επικοινωνία, τόσο πιο εύκολα θα βρεθεί και συνεργασία.

* Τα στοιχεία σας μπορείτε να τα δηλώσετε είτε σε σχόλιο στο παρόν άρθρο, είτε στέλνοντας e-mail στο info@ageofbasketball.net. Σε κάθε περίπτωση θα εμφανιστούν στον παρακάτω πίνακα μετά τη διαχείρισή τους.

Μπείτε στον κόσμο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης»:

* Στο νο27 η διεύθυνση επικοινωνίας είναι https://www.facebook.com/john.kafantaris.7

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *