Free agents pool 2015!

Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ετοιμάζεται για την 6η χρονιά του και με τον χρόνο να πιέζει, μετά από απαίτηση εκπροσώπων στη συνάντηση, επανέρχεται και η λίστα των free agents για να βοηθούν οι ομάδες στο τελευταίο τους μοντάρισμα! Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο του και να συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορείτε να μαζέψετε ολόκληρη ομάδα, πλέον αυτό δεν χρειάζεται να σας σταματήσει. Ο παρακάτω πίνακας (στο τέλος του άρθρου μετά την 1η συμμετοχή) είναι το δικό μας παζάρι ελεύθερων παικτών! Δηλώστε συμμετοχή εδώ και να είστε σίγουροι ότι τα «λαγωνικά» των ομάδων θα παρακολουθούν στενά το θέμα!

Στον πίνακα αναφέρετε το όνομά σας, το ύψος και την ηλικία σας, τις θέσεις στις οποίες σας αρέσει να παίζετε, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε (μήνυμα προς τις ομάδες, φωτογραφία, βίντεο, σχέση με το άθλημα, παλιές ομάδες, ή κάτι άλλο). Δηλώνετε επίσης τα στοιχεία σας (e-mail, τηλέφωνο) αλλά αυτά δεν θα δημοσιευτούν, θα υπάρχουν στην αντίστοιχη λίστα που θα έχουν οι διοργανωτές στα χέρια τους, προκειμένου να μπορεί να γίνει η επαφή με τις ομάδες που θα ψάχνουν παίκτες. Τα σχόλια των ομάδων αφορούν στην τυχόν επαφή που έχουν με εσάς και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες (αλλά και εσάς) στο να σας συμφωνήσετε με κάποια από αυτές.

Προσοχή! Όλα τα σχόλια (ομάδων ή παικτών) θα περνούν από έγκριση από το Age of Basketball, τυχόν ανάρμοστα, υβριστικά ή μειωτικά δεν πρόκειται, βεβαίως, να δημοσιεύονται.

Είναι σίγουρα δύσκολο κάποιος να ξεκινήσει μόνος του σε μία ομάδα στην οποία δεν ξέρει άλλους, αλλά ήδη δύο χρονιές το έχουν δοκιμάσει αρκετοί παίκτες, η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει, ενώ αρκετές ομάδες αναζητούσαν περισσότερους παίκτες, καθώς δεν μπορούσαν να μαζέψουν ικανοποιητικό αριθμό αθλητών στα ρόστερ τους! Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Στις δύο χρονιές του θεσμού πάνω από 30 αθλητές ξεκίνησαν από αυτή τη λίστα για να φτάσουν στα τελικά ρόστερ των ομάδων!

Προφανώς στον πίνακα μπορούν να βάλουν το όνομά τους και όσοι παίκτες αγωνίζονταν τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα με κάποια ομάδα, αλλά θέλουν να αλλάξουν φανέλα ενόψει της νέας χρονιάς!

Οδηγίες προς τους ελεύθερους παίκτες και τις ομάδες: Οι διοργανωτές θα σας φέρουν σε επαφή. Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση ότι μια ομάδα θα σας επιλέξει, ούτε ότι ο παίκτης που εσείς επιλέγετε θα είναι συνεπής στο να μείνει στην ομάδα σας. Για να αποφευχθούν κακές συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλο ως προς το τι ζητάτε και τι προσφέρετε, είτε αυτό αφορά στον χρόνο συμμετοχής, στη δυνατότητα παρουσίας στους αγώνες, στη θέση που θα παίζετε, στο τι θέλετε εσείς από την ομάδα και το πρωτάθλημα και στο τι θέλει η ομάδα από εσάς. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η επικοινωνία, τόσο πιο εύκολα θα βρεθεί και συνεργασία.

* Τα στοιχεία σας μπορείτε να τα δηλώσετε είτε σε σχόλιο στο παρόν άρθρο, είτε στέλνοντας e-mail στο info@ageofbasketball.net. Σε κάθε περίπτωση θα εμφανιστούν στον παρακάτω πίνακα μετά τη διαχείρισή τους, το συντομότερο δυνατό.

Λίστα ελεύθερων παικτών

1. Κυριάκος Νερατζής

Ηλικία: 29 ετών
Ύψος: 1.80μ.
Θέσεις: 1-2
Σχόλιο: Έπαιζα στο πρωτάθλημα και τα προηγούμενα χρόνια με την ομάδα ΓΣΠ και πέρυσι με τους Κλαρινογαμπρούς (φορούσα το νούμερο 5).
Συμφώνησε με τους Chicago Tools


2. Αθανάσιος Ανανίδης

Ηλικία: 21 ετών
Υψος: 1.89μ.
Θέσεις: 1-2-3
Κιλά: 93
Σχόλιο: Ομάδες που αγωνίστηκα ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Στο τουρνουά με τους Byron Celtics.

3. Τάσος Χαρίδημος
Ηλικία: 32 ετών
Ύψος: 1.78μ.
Θέσεις: 1-3 (αριστερόχειρας)
Σχόλιο: Αγωνιζόμουν επί 8 έτη (8 έως 17) στον ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, μέχρι το εφηβικό, όπου και σταμάτησα λόγω σπουδών. Στο πρωτάθλημα αγωνιζόμουν στην OKLAΧΩΜΑ THUNDER μέσω των free agents, ολόκληρη σεζόν 2013-14 (νο8) και μισή το 2014-15 (νο9).

4. Γεώργιος Μανασίδης
Ύψος: 1.82μ.
Θέσεις: 4-2-3-1 (δεξιόχειρας)
Σχόλιο: Περιοχή Άνω Λιόσια. Ασχολούμαι 2 χρόνια με το μπάσκετ καθώς είχα και δικιά μου ομάδα (Liosia Clippers) η οποία πήρε πρωτάθλημα τελικά. Ενδιαφέρομαι κυρίως για ομάδες καλού κλίματος.

5. Κωνσταντίνος Γυπαράκης
Ύψος: 1.75μ.
Θέση: 2 (shooting guard)
Κιλά: 80
Σχόλια: Τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόμουν στο πρωτάθλημα με την ομάδα των Κλαρινογαμπρών. Φορούσα το νούμερο 8.


6. Καραφύλλης Γιαννούλης

Ύψος: 1.88μ.
Κιλά: 87
Θέσεις: 4-5
Σχόλια: Έπαιζα σε ομάδα από τα 14 και έχω σταματήσει να παίζω τα τελευταία 8 χρόνια οργανωμένο μπάσκετ. Μονά και τέτοια εννοείται πως παίζω ακόμα. Ψάχνω για ομάδα στην Πεύκη, Μαρούσι, που να κάνει και καμιά προπόνηση. Χρόνος συμμετοχής τουλάχιστον 10λεπτο, για αρχή.

7. Βασιλειος Κορκονδειλας
Ηλικία: 41 ετών
Ύψος: 1.85μ.
Θέσεις: 1-2
Σχόλια: Έπαιζα χρόνια μπάσκετ, γυμνάζομαι ακόμα καθημερινά και με προπόνηση μπάσκετ. Μπορώ να είμαι συνεπής ώστε να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα. Έπαιζα δυο χρονιές στο τουρνουά με τους Desperado. Ενδιαφέρομαι να παίξω και φέτος, οπότε, αν είναι εύκολο, φέρτε με σε επαφή με κάποια ομάδα.


8. Γιάννης Λαρεντζάκης

Ύψος: 1.81μ.
Θέση: 2
Σχόλια: Αγωνιζόμουν στο πρωτάθλημα με τη Jugoplastica.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές Stars Battle οι Biyombo B.C.!

Οι Biyombo B.C. κατέκτησαν το τρόπαιο του Stars Battle του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κερδίζοντας στον τελικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *