Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 13ης αγωνιστικής: Βαθμολογικός γρίφος, αγωνιστική λύση

Preview 13ης αγωνιστικής: Βαθμολογικός γρίφος, αγωνιστική λύση


ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Επτά από τις δεκαεπτά ομάδες βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κάτι που σημαίνει ότι κάθε παιχνίδι μπορεί να βοηθά στη λύση του γόρδιου δεσμού της βαθμολογίας ή να επιτείνει το μπλέξιμό του. Η 13η αγωνιστική έχει αρκετά ωραία παιχνίδια με τις μάχες στον δεύτερο όμιλο να έχουν ανάψει για τα καλά.

Αρχή στη δράση το Σάββατο στις 22:15 με τους C-Drifters (5-5) να είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν το αήττητο των Ready 2 fire (10-0). Ο Γκότσης, ο Κουτσοβασίλης, ο Ξενόφος, ο Χατζηιωαννίδης και η παρέα τους προέρχονται από σημαντική νίκη απέναντι στους Divers και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο βρισκόμενοι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση, το να σπάσουν και το τελευταίο αήττητο της λίγκας. Απ’ την άλλη, οι Ready 2 fire έχουν αρχίσει να νιώθουν μοναξιές στην κορυφή, αλλά είναι ωραία η μοναξιά του αήττητου. Ο Παππάς Σ., ο Κουράκος Α., ο Αντίοχος και ο Καραμανιόλας θέλουν να πάνε στο 11-0 και θα τα δώσουν όλα για να το καταφέρουν.

Την Κυριακή στις 15:15 τα Κουλουβάχατα (9-2) και το Μπάχαλο (5-6) θα λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές, με την ελπίδα να αλλάξει χρώμα το φύλλο που θα κατακτήσουν σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο. Τα Κουλουβάχατα έχασαν άνευ αγώνα μέσα στην εβδομάδα, ο Κουμεντάκης, ο Χρυσικόπουλος, ο Καπέλης και ο Κοκονίδης, θέλουν να το αφήσουν πίσω τους και να παίξουν μπάσκετ για να επιστρέψουν στις νίκες. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση του Παπαδόπουλου, του Μητρόπουλου, του Ραουάτ Α. και του Καστρίτσιου, που επίσης αναζητούν επιστροφή στις νίκες.

Στις 20:15 την Κυριακή οι Ασυμβίβαστοι (6-6) κοντράρονται με τον Ρεμπελιακό (10-2) αναζητώντας τρόπο για να γλείψουν τις πληγές τους από την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο απέναντι στην ΑΕΚ Περιστερίου. Μόνο ένας γνωστός τρόπος υπάρχει για να γίνει αυτό, να κερδίσεις το επόμενο παιχνίδι σου. Αυτό θα προσπαθήσουν με τον Ράμμο, τον Ανδρικόπουλο Τζ., τον Ανδρικόπουλο Τ. και τον Κοντογιάννη, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Ρεμπελιακό, που δεν θέλει να χάσει την επαφή του με την τετράδα και Καρράς, Ροδίτης Α., Λαρεντζάκης και Φλώκαλης θα τα δώσουν όλα για το ροζ φύλλο.

Τη Δευτέρα στις 21:00 οι Remal Madri (3-5) κοντράρονται με τους Divers (2-8) και σίγουρα στο μυαλό τους θα έχουν την απόκτηση ενός παρασήμου που κανείς δεν έχει κατορθώσει ως τώρα να πάρει, το να σταματήσουν τον Καβρουδάκη, που μέχρι στιγμής σμπαραλιάζει όλες τις άμυνες του πρωταθλήματος. Μαζί του, Μανδήλας, Τσάπαλος και Τάρλας θα αναζητήσουν τη νίκη. Βέβαια, απέναντί του θα βρει τον καλύτερο ίσως αμυντικό του πρωταθλήματος, ο Παπαδόπουλος είναι βέβαιο ότι θα καλωσορίσει την πρόκληση, με τον Μαζιώτη, τον Σελλάκη και τον Γιαννουκά θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια.

Ματς της αγωνιστικής: Την Τρίτη στις 22:30 οι Halia Mavericks (4-8) θα θέλουν να ξεχάσουν την ήττα τους στο τελευταίο παιχνίδι περιμένοντας τους Fast Break (4-6) με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό νικών ως τώρα. Ο Παυλόπουλος, ο Τρίγκας, ο Μαργέτης και ο Σπηλιωτόπουλος θέλουν να χτίσουν πάνω στο 20-0 επί των Κουλουβάχατων, αλλά θα πρέπει μέσα στο παρκέ να υπερκεράσουν τα ψηλά κορμιά των Halia Mavericks, που με τον Διακονικολάου, τον Αγγελιδέλη, τον Κλιμαντήρη Σ. και τον Αγγελωνίτη θα αναζητήσουν με κάθε τρόπο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τέλος, την Τετάρτη στις 22:00 οι Byron Celtics (5-6) και οι Buzzer Beeres (8-3) θα μας προσφέρουν μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Και οι δύο προέρχονται από ήττες, και οι δύο έχουν αρχίσει να… κουράζονται από τα πρόσφατα ροζ φύλλα, οπότε να περιμένουμε μια σκληρή αναμέτρηση όπου καμία ομάδα δεν θα χαλαρώσει εύκολα. Ο Σαχινίδης, ο Ρούσσος, ο Μακρυμίχαλος και ο Χανιώτης θέλουν όσο τίποτε άλλο την επιστροφή στις νίκες, αλλά για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να τα βάλουν με τους Χρυσόστομο, Τραχάνη, Μπερτσιά και Αρτόπουλο, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες… πολυβόλα, οι Byron Celtics έχουν βάλει 78 τρίποντα στο πρωτάθλημα, ενώ οι Buzzer Beeres 82, δηλαδή 7,1 και 7,5 ανά αγώνα αντίστοιχα!

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *