Home / ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ / Επόμενη στάση… όνειρο!

Επόμενη στάση… όνειρο!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2007

Ενώ τα πλέι-οφ στην Ισπανία βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Μπαρτσελόνα να έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά χάρη σε μια μεγάλη εμφάνιση του Μιχάλη Κακιούζη, το δικό μας παιδί, ο αρχηγός μας, έκανε πάλι δηλώσεις και κατάφερε… να μας φτιάξει, αν και ακόμα δεν έχει μπει ούτε ο Ιούνης!

«Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και να πάρουμε εκδίκηση για την ήττα μας από την Ισπανία στον τελικό του Μουντομπάσκετ». Ο… προφήτης του ελληνικού μπάσκετ και ο αρχηγός των μεγάλων επιτυχιών, αφού έθεσε ως στόχο το χρυσό στο Βελιγράδι, όταν ακόμη δεν το πίστευε κανείς, και το μετάλλιο στην Ιαπωνία, είπε και πάλι αυτό που θέλαμε να ακούσουμε από τα χείλη του… 

Και συνέχισε: «Θα πρέπει να παίξουμε όπως και τα τελευταία δύο χρόνια, με μεγάλη δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Αν το κάνουμε πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε πάλι τον τίτλο».

Ο Μιχάλης είναι πια πολύ έμπειρος και παίζει όπως πάντα πολύ έξυπνα με αποτέλεσμα να διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλες ομάδες πλάι σε σπουδαίους προπονητές.

Πάνω απ’ όλα είναι αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρει τον τρόπο να φτιάχνει την ψυχολογία των συμπαικτών του. Ξέρει να είναι έτοιμος στις μεγάλες στιγμές των ομάδων του. Ξέρει, ακόμη, πώς να ανεβάζει τη διάθεση του κόσμου και να τον καλεί κοντά στην Εθνική.

Όταν όλοι οι Έλληνες μπασκετόφιλοι περιμένουμε σιωπηλά την επίσημη αγαπημένη μας να διεκδικήσει το χρυσό μέσα στο σπίτι της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Ισπανίας, ο Κακιούζης βγήκε και το δήλωσε ξεκάθαρα.

Εμείς, θα ακολουθήσουμε τον αρχηγό μας ακόμη μία φορά. Μετά το ευρωπαϊκό χρυσό και το παγκόσμιο ασημένιο, στην επόμενη στροφή μας περιμένει το όνειρο. Στην Ισπανία πάμε και πάλι για τον τίτλο… Όπως τα λες Μιχάλη…

About nikolask11

Check Also

Προς Ρίο ή Αντίρριο;

Καθώς η Εθνική έχει πατήσει στο Τορίνο και πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *