Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Προκλήσεις για όλους

Προκλήσεις για όλους

Η 5η αγωνιστική στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έφτασε και οι ομάδες είναι έτοιμες για την πρόκληση. Άλλες αναζητούν να ανατρέψουν από νωρίς την εις βάρος τους κατάσταση και άλλες επιθυμούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στις υψηλότερες θέσεις του ομίλου τους. Ακόμα το νερό έχει πολύ δρόμο για να μπει στο αυλάκι των πλέι οφς, αλλά κάθε εβδομάδα που τελειώνει με κίτρινο φύλλο σίγουρα προβληματίζει κάθε κάτοχό του. Ας δούμε τα ματς της αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Αρχή από το ντέρμπι ανάμεσα στους Nikea Lions (3-0) και τον Ρεμπελιακό (3-0). Οι δυο ομάδες είναι αήττητες μετά την αποχώρηση των H. Rockets και θέλουν και οι δύο να παραμείνουν έτσι. Οι Nikea Lions προέρχονται από την οριακή νίκη της περασμένης εβδομάδας, ο Χατζηγεωργίου (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Φυρο (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θέλουν να καταφέρουν κάτι αντίστοιχο και τώρα, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Ρεμπελιακό του Κοντογεώργη (25 πόντοι, 9 κλεψίματα) και του Ηλιάκη (25 πόντοι, 11 ριμπάουντ) που δεν θέλει να χάσει έδαφος σε μια πολύ σκληρή μάχη.

Η Τιρινίνι (0-3) αντιθέτως θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος απέναντι στους Red Devils (2-2) που θα προσπαθήσουν να γλείψουν τις πληγές τους από την οδυνηρή ήττα της περασμένης εβδομάδας. Η Τιρινίνι επιστρέφει από το ρεπό της και θα βρει απέναντί της τον Κρινή (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Πουμπουρίδη (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) αποφασισμένους για το ροζ φύλλο. Νίκη θέλουν και οι Νεροχύτες (3-1) προκειμένου να επιστρέψουν στα ροζ φύλλα απέναντι στους Π.Σ.Γ. (1-3) που με τον Τολια και τον Ζαργανη θέλουν να σταματήσουν τους παλιούς τους γνώριμους (από το περσινό 3ο γκρουπ). Το θέμα είναι τι γνώμη έχουν γι’ αυτό ο Κωστόπουλος (32 πόντοι, 11 ριμπάουντ) με τον Κιούση (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ).

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο θα αρχίσω από το ματς του Γ.Σ. Κυψέλης (2-1) κόντρα στην S-Parta B.C. (2-1). Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ και προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα. Η S-Parta B.C. από την πρώτη της ήττα, την οποία θα προσπαθήσει να ξεχάσει με τον Μακρίδη (16 πόντοι) και τον Λουπαση (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ), αλλά θα πρέπει να υπερκεράσει τα εμπόδια που θα της θέσουν ο Παπουτσής (28 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) και ο Δερβίσης (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα).

Οι Θαλασσόλυκοι (0-3) αντιμετωπίζουν την Αττική (1-2) και επιστρέφοντας από το ρεπό τους θέλουν να κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, απέναντι στην Αττική που ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται νέο κίτρινο φύλλο. Ο Φάββας (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Βήχο (13 πόντοι, 16 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη για την Αττική απέναντι στους Θαλασσόλυκους.

Γιανγκ Μπόυζ (2-2) και Big Ballers (1-2) θα μας προσφέρουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζευγάρι, με τις δυο ομάδες να χωρίζει μια νίκη ως τώρα. Οι Γιανγκ Μπόυζ βγήκαν στον αφρό την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με τους Miners και ο Τίμπας (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) με τον Κατσικλή (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) θέλουν να επαναλάβουν εμφάνιση και αποτέλεσμα. Όμως, απέναντί τους θα βρουν τον Λόντο (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Θεοδωρακίδη (6 πόντοι, 13 ριμπάουντ) που είναι βέβαιο ότι διαφωνούν με το ενδεχόμενο αυτό.

Τέλος, οι Cleveland Paraliers (2-0) και οι Miners (1-2) είναι παλιοί γνωστοί από τον περσινό 1ο όμιλο του Β γκρουπ και τώρα, αν και αυτά ανήκουν στο παρελθόν, το μεταξύ τους παιχνίδι προμηνύεται πολύ σκληρό. Οι Cleveland Paraliers δεν θέλουν να χάσουν το αήττητό τους ιδίως μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη όσο αυτή της περασμένης εβδομάδας και ο Κωνσταντίνου (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Τσακαρισιάνο (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ) θα παλέψουν γι’ αυτό κόντρα στον Παπαδόγιαννη (14 πόντοι, 4 κλεψίματα) και τον Αγαθο (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ) που θέλουν επιστροφή στα ροζ φύλλα.

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στον Άφοβο Σεπολίων (2-2) και τους Faiters (1-1). Ο Άφοβος Σεπολίων προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στους Byron Celtics και ο Καραντζούνης (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Ντούφα (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλουν άλλη μία κόντρα στον Φιλακουρίδη και τον Κολλα. Λίγες ημέρες νωρίτερα οι Faiters (1-1) θα τα βάλουν με τους Run ‘n’ Gun (2-0) σε αναβολή από προηγούμενη αγωνιστική. Ο Καραλής (20 πόντοι) με τον Πανδή (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) κυνηγούν το ροζ φύλλο απέναντι στον Κοντινο και τον Κολλα.

Οι Red Hot Chili Hoopers (1-2) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους Αστέρες B.C. (2-1) που επιθυμούν να παραμείνουν πιο ψηλά από αυτούς στη βαθμολογία. Ο Φραγκογιάννης (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) με τον Σακλαρίδη (7 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα παλέψουν για να πάει η ομάδα τους στο 50-50 απέναντι στον Σταυρινούδη και τον Τσιλή. Τέλος, Havalakers (1-2) και Byron Celtics (1-2) μοιράζονται και ρεκόρ και διαθέσεις για το επερχόμενο μεταξύ τους ντέρμπι. Νίκη θα ψάξουν και οι δύο, ο Μανιατόπουλος (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Σαχινίδη (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) απ’ τη μία και ο Λαζαράκος Γ. με τον Μανουζα Ζ. απ’ την άλλη.

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο κάνουμε αρχή από το πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στη Laser Derm (3-0) και τους Paltovic (2-1). Δύο ομάδες που αποδεικνύουν συνεχώς πόσο σκληρές είναι θα έχουν την ευκαιρία να το δείξουν και στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Μελάς (20 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και ο Πεταλας (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα παλέψουν σε ένα σκληρό ντέρμπι με αντιπάλους τον Κανελλόπουλο (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Σέχου (12 πόντοι, 15 ριμπάουντ).

Ντέρμπι αναμένουμε και στο παιχνίδι των πρωταθλητών Κουλουβάχατων (3-0) με τους Zeppelin (1-3). Οι δυο ομάδες πέρσι μας είχαν χαρίσει πολύ ωραία παιχνίδια, αν είναι πλήρεις θα το κάνουν και φέτος, με τους Zeppelin να έχουν χτυπηθεί από τραυματισμούς εδώ και 3 εβδομάδες. Ο Λιάπης (15 πόντο, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ) με τον Θωμά (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα παλέψουν για το καλύτερο απέναντι στον Κοτίνη (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Παπαδόπουλο (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που προέρχονται από μια πειστική εμφάνιση και θέλουν να προσθέσουν άλλη μία στο δυναμικό τους.

Δύσκολο ματς για τους Δικαστές (2-1) που θα αντιμετωπίσουν τη σκληρή El Chapu (2-1) που προέρχεται από ήττα και θέλει επιστροφή στα ροζ φύλλα. Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, αλλά ο καθένας θέλει να ξεφορτωθεί τον άλλο από την ισοβαθμία. Οι Δικαστές γυρνάνε από το ρεπό τους και θα βρουν απέναντί τους τον Καραμανώλη (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Ζαφειρόπουλο (13 πόντοι). Τέλος, οι Gademians (0-4) δεν έχουν μπει καλά στο Α1, αλλά κόντρα στον Santa Nionios (0-2) θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το κλίμα όσο είναι νωρίς. Ο Κορδας (9 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Μπιτερνα (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τον Τσούλφα (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Λέγγα (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) που ζητούν κι αυτοί το πρώτο τους ροζ φύλλο στον όμιλο.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *