Home / Σχολιασμός Άρθρων / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΩΝ

 

Το Age of Basketball σας ενθαρρύνει να αφήνετε σχόλια στα άρθρα του. Όμως, δεν επιτρέπεται να δημοσιεύετε παράνομο, απειλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό ή οποιουδήποτε άλλου είδους παράνομο υλικό. 

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δικά σας σχόλια, τις συνέπειες από τη δημοσίευσή τους, αλλά και τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν αν εμπιστευθείτε σχόλια άλλων αναγνωστών.

Επίσης, οποιαδήποτε εμπαθής, μειωτική, υβριστική, ειρωνική, αγενής ή ασεβής αναφορά υπάρχει σε αυτά με αποδέκτες τους συντελεστές του σάιτ (ή όσους φιλοξενούνται γράφοντας σε αυτό), πρόσωπα στα άρθρα ή άλλους αναγνώστες, θα αρκεί για να μην εμφανιστεί το σχόλιο στο AoB, ακόμη κι αν η αναφορά αυτή είναι έμμεση. Αν το εν λόγω σχόλιο είναι επώνυμο, τότε ο αναγνώστης να διαγράφεται αυτομάτως από τα μέλη του AoB και οι συντελεστές θα επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

Όλα τα σχόλια θα πρέπει να είναι σχετικά με το θέμα του εκάστοτε άρθρου και να σέβονται σε κάθε περίπτωση τον συντάκτη, αλλά και όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες. Τα σχόλια θα πρέπει να περιορίζονται στο αθλητικό περιεχόμενο του άρθρου και σε εποικοδομητική μπασκετική κριτική, ή σε αθλητική ερώτηση/απορία. Η κριτική ή η μειωτική αναφορά προς τους συντελεστές απλά δεν θα γίνονται δεκτές, οποιαδήποτε σύνδεση της μπασκετικής κριτικής με τους συντελεστές επίσης θα απορρίπτεται.

Ακόμη, σχόλια τα οποία θα προωθούν διαφημιστικά άλλες ιστοσελίδες δε θα αναρτώνται, ενώ σχόλια που διαιωνίζουν ατελέσφορα θέματα που έχουν ήδη εξαντληθεί στις σελίδες του AoB, θα αναρτώνται κατά βούληση των συντελεστών του site. Τέλος, δεν θα αναρτώνται σχόλια που θα έχουν προσβλητικό username στα email.

Όσοι θέλετε η γνώμη σας να φαίνεται στο σάιτ θα πρέπει να τηρείτε ευλαβικά τους βασικούς κανόνες της Netiquette.

Υποβάλλοντας το σχόλιό σας, αυτομάτως δίνετε στους διαχειριστές του site το δικαίωμα, αλλά όχι και την υποχρέωση, να δημοσιεύσουν, αναπαράγουν, αλλάξουν, εκθέσουν, παρουσιάσουν, εκπέμψουν, στείλουν, επαναχρησιμοποιήσουν, εκτυπώσουν, διανείμουν ή χρησιμοποιήσουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όποτε θελήσουν από τώρα και στο εξής τα σχόλιά σας και τις συνακόλουθες προσωπικές (ή άλλες) πληροφορίες τις οποίες αυτά περιέχουν, μέσω όλων των μορφών των ως τώρα γνωστών μέσων, αλλά και όλων όσων θα εφευρεθούν στο μέλλον παγκοσμίως. Υποβάλλοντας σχόλιο αυτομάτως δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους παραπάνω όρους

Η ομάδα του Age of Basketball

About nikolask11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *