Home / Χωρίς κατηγορία / Μήνυμα καλωσορίσματος στο νέο site!

Μήνυμα καλωσορίσματος στο νέο site!

 Καλώς ήλθατε στο νέο Age of Basketball! Η Εποχή του Μπάσκετ σας υπόσχεται ότι κοντά της θα περάσετε μοναδικές στιγμές και θα αγαπήσετε το άθλημά μας ακόμη περισσότερο.

Το ageofbasketball.net είναι η εξέλιξη του αρχικού blog, αλλά πια μιλάμε για ένα site, πιο μεγάλο και πιο σύνθετο. Όλα τα άρθρα από το blog έχουν περαστεί στο νέο site και θα μπορείτε να τα βρίσκετε όποτε θέλετε εδώ.

Το Age of Basketball είναι πια το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό περιοδικό για το μπάσκετ και φιλοξενεί την πληρέστερη Αθλητιατρική Πύλη στο ελληνικό διαδίκτυο! Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Libido Radio, τη μουσική του οποίου μπορείτε να ακούτε μέσα από τις σελίδες του site μας!

Το νέο Age of Basketball θα κινείται στις ίδιες αρχές όπως τόσα χρόνια, αλλά θα είναι πολύ πιο πλήρες και ευρύ! Το site δεν θα περιέχει καθημερινή ειδησεογραφία ομάδων όπως αυτή εμφανίζεται στα τυπικά αθλητικά portals, αλλά θα κινείται στις αρχές του περιοδικού, εκμεταλλευόμενο, βέβαια, τις δυνατότητες του διαδικτύου. Θα ανανεώνεται καθημερινά, αλλά πλέον μπορεί και περισσότερες από μία φορές τη μέρα, ενώ η ανανέωση δεν θα γίνεται αναγκαστικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Θα παρακολουθεί τις αγωνιστικές εξελίξεις στα σημαντικότερα πρωταθλήματα (NBA, Ιταλία, Ισπανία, Ευρωλίγκα, Eurocup) με άρθρα μετά από κάθε αγωνιστική ημέρα, αλλά και το δικό μας πρωτάθλημα της Α1, όπως ήδη ξέρατε. Το NBA θα αναβαθμιστεί και θα ανανεώνεται καθημερινά (εκτός εκτάκτων περιπτώσεων), ενώ όλες οι αγαπημένες σας στήλες είναι ακόμη εδώ και τα αφιερώματα του site θα ανανεώνονται συνεχώς!

Η Αθλητιατρική Πύλη εμπλουτίστηκε, συμπληρώθηκε, στελεχώθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα (όπως και η δημοσιογραφική ομάδα), γιγαντώθηκε και θα αποτελεί μόνιμο συνοδοιπόρο μας στην πορεία του site, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Στις σελίδες της (FITNESS) θα βρίσκετε από αναλύσεις τραυματισμών, μέχρι ασκήσεις γυμναστικής, ιατρικά αφιερώματα, αναλύσεις αποκατάστασης τραυματισμών από φυσικοθεραπευτές και πολλά άλλα.

Το Age of Basketball θα συνεχίσει τους διαγωνισμούς και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει νέο διαγωνισμό με τον οποίο θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του!

Οι ενότητες εμπλουτίστηκαν, η ειδησεογραφία θα αυξηθεί και το νέο Age of Basketball υπόσχεται ότι θα είναι εκεί για τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις ως το μπασκετικό σας καταφύγιο!

Οι κατηγορίες είναι χωρισμένες απλά για εύκολη και γρήγορη περιήγηση και το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αφεθείτε στη γοητεία του site και να χαθείτε στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ!

Πριν αρχίσετε την περιήγησή σας στο νέο site, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την ενότητα «About us» που εξηγεί αναλυτικά τις κατηγορίες του site ώστε να κατατοπιστείτε πλήρως, να δείτε του «Όρους Χρήσης», αλλά και να διαβάσετε τους «Κανόνες Σχολιασμού» ώστε να μπορείτε να αφήνετε σχόλια στα άρθρα (η διαδικασία σχολιασμού είναι όπως πριν, τα σχόλιά σας πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν στο site). Όλα αυτά θα τα βρείτε στο κάτω μέρος κάθε σελίδας του Age of Basketball.

Καλώς ήρθατε στην Εποχή του Μπάσκετ!

Η συντακτική ομάδα του site

About nikolask11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *