Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός fantasy challenge 2010!

Διαγωνισμός fantasy challenge 2010!

Ο διαγωνισμός «Euroleague fantasy challenge 2010» του Age of Basketball είναι γεγονός! Μπείτε στην παρέα μας και διαγωνιστείτε για τον καλύτερο της φετινής σεζόν. Φτιάξτε την ομάδα σας, μπείτε στο πρωτάθλημα του Age of Basketball και αποδείξτε σε όλους ότι μπορείτε να την οδηγήσετε στην κορυφή.

Η σεζόν αρχίζει και ο μπασκετικός πυρετός ανεβαίνει! Οι συντελεστές του Age of Basketball σας καλούν να λάβετε μέρος στο νέο διαγωνισμό του site και να περάσετε έναν μπασκετικό χειμώνα. Το διαγωνισμό θα συντροφεύει όλο το χρόνο ο «Fantasyόπληκτος», η μοναδική ελληνική στήλη συμβουλών για το fantasy challenge, που πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις προτάσεις της!

Από τις 4 Οκτωβρίου έχει ανοίξει από τη Euroleague (www.euroleague.net) το φετινό Fantasy Challenge. Εκεί θα φτιάξετε τις ομάδες σας και μετά θα τις βάλουμε στο διαγωνισμό του Age of Basketball. Ο διαγωνισμός είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα μέλη του site μας.

Μόνη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό είναι να είναι μέλος στο Age of Basketball (δυστυχώς, επειδή άλλαξε η πλατφόρμα του site τα παλιά μέλη δεν αναγνωρίζονται και όσοι είχαν εγγραφεί στο blog πρέπει να το κάνουν ξανά)! Μετά φτιάχνετε την ομάδα σας και μπαίνετε στον διαγωνισμό. Μέλη μπορείτε να εγγραφείτε στην αντίστοιχη περιοχή (“Είσοδος Μελών –> Δημιουργία λογαριασμού”) στην αριστερή πλευρά του site.

Φέτος δεν θα υπάρχει το γνωστό Age of Basketball Champion, το οποίο κάνει ένα διάλειμμα μιας χρονιάς γιατί πολύ σύντομα έρχεται μεγαλύτερος διαγωνισμός (όχι στο πλαίσιο της Euroleague ή αγωνιστικός) από το νέο Age of Basketball με αφορμή τα εγκαίνια του καινούργιου site!

Πριν δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, διαβάστε τους Όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Κάθε δήλωση συμμετοχής προϋποθέτει ότι οι “όροι και προϋποθέσεις” έχουν γίνει δεκτοί.

Ο φετινός διαγωνισμός αφορά:

– Το ιδιωτικό πρωτάθλημα του Age of Basketball στο fantasy challenge της Euroleague και είναι με τη μορφή που είχε τις τελευταίες δύο χρονιές. Ο καθένας σας μπορεί να δηλώσει τα στοιχεία του στην Ευρωλίγκα (τα στοιχεία δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες, ούτε εμείς, μόνο η Ευρωλίγκα) και μετά να γραφτεί στο διαγωνισμό μας και να διαγωνιστεί για τα δώρα μας.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ;

Απλά και σε τρία βήματα:
1) Εγγραφείτε μέλη στο Age of Basketball με έναν αληθινό λογαριασμό e-mail (αν κατά την εγγραφή δεν σας έρθει e-mail ενεργοποίησης μην ανησυχείτε, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί από το Age of Basketball εντός 24 ωρών).
2) Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό «Euroleague fantasy challenge 2010» με ένα απλό e-mail στο info@ageofbasketball.net με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2010.
3) Γραφτείτε στο fantasy challenge της Euroleague για να φτιάξετε και να καταχωρήσετε τις ομάδες σας στο πρωτάθλημα του Age of Basketball (καταχώρηση με τον κωδικό που θα σας στείλουμε).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς εγγραφή μέλους στο Age of Basketball, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη και δεν θα λάβετε τον κωδικό για το πρωτάθλημα ώστε να μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό. Τα μέλη που έχουν ήδη εγγραφεί στο νέο site, εννοείται ότι δεν χρειάζεται να το ξανακάνουν.

Μπορείτε να γραφτείτε στο fantasy challenge με μόνο 1 e-mail, ενώ το όριο για τις ομάδες που μπορείτε να βάλετε στο private league του Age of Basketball είναι 10 (όσες άλλες φτιάξετε απλά δεν θα είναι στο private league, αλλά θα διαγωνίζονται μόνο στους γενικούς διαγωνισμούς της Ευρωλίγκας). Αν κάποιος παίκτη προσθέσει περισσότερες των 10 ομάδες στο private league, τότε θα απομακρύνονται όσες χρειαστεί (τυχαία από τους διαχειριστές του διαγωνισμού) μέχρι να φτάσει στις 10 συμμετοχές. Αν η προσθήκη γίνει μετά την έναρξη των αγώνων, τότε η συμμετοχή του στο διαγωνισμό θα ακυρωθεί.

Οι εγγραφές μπορούν να μέχρι τις 18 Οκτωβρίου (τότε γίνεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, οπότε μετά κάθε συμμετοχή είναι άκυρη).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε χρήστης, για να μπει στο πρωτάθλημα (με τον κωδικό που θα σας στείλουμε, αφού δηλώσετε συμμετοχή), οφείλει να στείλει στο Age of Basketball το ονοματεπώνυμό του μαζί με το username του στο Fantasy, ώστε να ξέρουμε ποια ομάδα είναι ποιου! Αυτό μπορείτε να το κάνετε όταν δηλώνετε συμμετοχή στο διαγωνισμό (πριν στείλουμε τον κωδικό) αν έχετε έτοιμες τις ομάδες σας, ή και μετά.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου του 2010, μία (1) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Μην ξεχνάτε να στέλνετε το ονοματεπώνυμό σας για να πάρετε τον κωδικό. Όταν εγγραφείτε στην Ευρωλίγκα, τότε μας στέλνετε το username σας (ΟΧΙ το password) για να ξέρουμε… ποιος είναι ποιος.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ;

FANTASY CHALLENGE
Στο fantasy challenge κερδίζει ο παίκτης του οποίου η ομάδα έχει συγκεντρώσει (μετά την κανονική περίοδο και το Top-16) τους περισσότερους πόντους. Οι πόντοι υπολογίζονται από τη Euroleague και το σύστημα είναι αδιάβλητο και χωρίς πιθανότητες αδικίας.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ;

Οι κατηγορίες διαγωνισμού που υπάρχουν στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας είναι συνολικό ranking, ριμπάουντ, ασίστ και πόντοι. Από αυτές στον διαγωνισμό του Age of Basketball διαγωνίζεστε σε:

– Συνολικό ranking
– Ριμπάουντ
– Ασίστ

Άρα, νικητές θα είναι αυτοί των οποίων οι ομάδες θα έχουν το μεγαλύτερο ranking, θα πάρουν τα περισσότερα ριμπάουντ και θα μοιράσουν τις περισσότερες ασίστ. Συνολικά, θα υπάρχουν 3 νικητές, ένας σε κάθε κατηγορία!

Όπως πάντα, οι συντελεστές του site θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα να κερδίσουν δώρα.

BONUS: Επίσης, οι νικητές κάθε αγωνιστικής στο ranking (η ομάδα που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σκορ κάθε αγωνιστική) θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς. Οπότε, ακόμη και τελευταία να είναι η ομάδα σας, με μια νίκη σε μία αγωνιστική έχετε πιθανότητες να κερδίσετε ένα δώρο! Κάθε πρωτιά μετράει για μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ αν η ίδια ομάδα κερδίσει την πρωτιά περισσότερες από μία αγωνιστικές, τότε κάθε φορά κερδίζει κι άλλη μία συμμετοχή!

ΤΑ ΔΩΡΑ

Τα φετινά δώρα του διαγωνισμού «Euroleague Fantasy Challenge 2010» του Age of Basketball είναι τα εξής:

– Ο 1ος νικητής κάθε κατηγορίας κερδίζει ένα αθλητικό μπλουζάκι Age of Basketball.
– Ο 2ος νικητής κάθε κατηγορίας κερδίζει ένα wallpaper από την Ευρωλίγκα 2010-11, της επιλογής του, στην ανάλυση που εκείνος θέλει.

Βεβαίως, υπάρχει και το δώρο-έκπληξη για έναν από τους νικητές κάθε εβδομάδας, το οποίο θα είναι διαφορετικό!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο κάθε χρήστης μπορεί να κερδίσει 1 δώρο. Εφόσον κερδίσει δύο, κερδίζει το ένα και το άλλο πηγαίνει στον αμέσως επόμενο (κατά σειρά ranking, ριμπάουντ, ασίστ)! Το δώρο-έκπληξη δεν υποβάλλεται στον παραπάνω περιορισμό.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ

Οι νικητές θα φαίνονται από την Ευρωλίγκα και θα κρίνονται από την επίσημη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Νικητής ορίζεται ο παίκτης του οποίου η ομάδα θα έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο overall ranking μετά τη συμπλήρωση και των 16 αγωνιστικών (κανονική περίοδος και top-16).

Όταν νικήσετε θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας με e-mail για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αποστολή των δώρων. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον νικητή μέσα στις επόμενες 30 ημέρες από την αποστολή του e-mail, τότε τα δώρα θα δίνονται στους αμέσως επόμενους. Οι υπεύθυνοι του Age of Basketball θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό (μια παρέα είμαστε άλλωστε όλοι) αλλά προφανώς δεν θα έχουν δικαίωμα στα δώρα, οπότε θα είναι σα να μην διαγωνίζονται και δεν θα μετράνε στην τελική κατάταξη (απλώς θα πάρουμε… ηθική νίκη αν κερδίσουμε!).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FANTASY CHALLENGE ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ

Τι είναι ο διαγωνισμός: Πρόκειται για το fantasy challenge της Ευρωλίγκας και τη δημιουργία «ιδιωτικής λίγκας» σε αυτό. Ας το εξηγήσουμε στα γρήγορα για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει πιο παλιά:

Στην Ευρωλίγκα στη σελίδα του fantasy, μπορείς να λάβεις μέρος σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο διαλέγεις ομάδες (10 είναι το όριο του διαγωνισμού μας, απεριόριστες για την Ευρωλίγκα), που η καθεμία έχει από 10 παίκτες (έχεις δικαίωμα αλλαγής 3 παικτών την αγωνιστική).

Τα στοιχεία του καθενός από τους συμμετέχοντες δεν δημοσιοποιούνται, παρά μόνο το όνομα που έχει επιλέξει να έχουν οι ομάδες του.

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνεις βαθμούς με βάση το σύστημα ranking της Ευρωλίγκας (πόντοι+ριμπάουντ+ασίστ+τάπες+κλεψίματα-άστοχα σουτ-λάθη-φάουλ-τάπες που δέχθηκε ο παίκτης) και στο τέλος αυτός που έχει τους πιο πολλούς βαθμούς κερδίζει.

Όλοι οι παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα έχουν μια τιμή και για να φτιάξεις μια ομάδα επιλέγεις 10 παίκτες. Ανάλογα με το ranking του κάθε παίκτη την εκάστοτε αγωνιστική μετρούν και οι πόντοι της ομάδας (αθροίζεται το ranking όλων). Ό,τι απορίες έχετε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, αλλά τα λέει αναλυτικά και η Ευρωλίγκα.

Έτσι απλά και ξεκάθαρα, καθώς όλοι μπορούν να δουν τους πρώτους και πόση απόσταση έχουν από αυτούς. Δεν μπορεί ο ένας παίκτης να δει την ομάδα του άλλου, παρά μόνο τις δικές του ομάδες. (περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το link).

Μέσα στο fantasy League υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν «ιδιωτικά πρωταθλήματα» (ένα από αυτά θα είναι και το δικό μας). Σε αυτά συμμετέχεις μόνο με πρόσκληση (από εμάς) και ταυτόχρονα μπορείς να συναγωνίζεσαι για τα δώρα του «ιδιωτικού πρωταθλήματος» στο οποίο συμμετέχεις, αλλά και εκείνα της Ευρωλίγκας! Δηλαδή, κάθε χρήστης που συμμετέχει στο ιδιωτικό πρωτάθλημα του Age of Basketball, αυτόματα διαγωνίζεται και για τα δώρα της Ευρωλίγκας.

Τα στοιχεία που δηλώνετε στην Ευρωλίγκα δεν αφορούν το Age of Basketball, ούτε έχει το site μας πρόσβαση σε αυτά, αλλά αφορούν μόνο τους διαγωνισμούς της Ευρωλίγκας.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή… μπασκετική εξάρτηση!

Ο υπεύθυνος της δημοσιογραφικής ομάδας του Age of Basketball,
Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *