Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 11η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 11η αγωνιστική

Ξεκίνησε το Top-16 και μαζί του άρχισε ξανά και ο διαγωνισμός του Age of Basketball με το private league στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Μια… απ’ τα ίδια για τον διαγωνισμό, καθώς, όπως έκλεισε το 2010 έτσι ξεκίνησε και το 2011 με τον Join Me να επιβεβαιώνει την ανωτερότητά του στο φετινό διαγωνισμό, συνεχίζοντας να έχει το προβάδισμα, αλλά και καταφέρνοντας να πάρει το 11ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball.

Το 11ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς το κέρδισε ο Join Me, λοιπόν, καθώς η ομάδα του «Terpsithea Suns» συγκέντρωσε 170.7 πόντους, κερδίζοντας κάθε άλλη στην αγωνιστική.

Στο ranking ο Join Me παραμένει 1ος με την ομάδα του «Out Of My Way» να έχει 1.716,9 πόντους και να οδηγεί την κούρσα. Ο Join Me εξακολουθεί να έχει τις 7 πρώτες ομάδες (τις 6… για μαξιλαράκι ασφαλείας), ενώ στην 8η θέση ακολουθεί ο pol01, αλλά 136 πόντους πίσω από την 1η ομάδα. Η annet είναι στην 9η θέση, ενώ μετά ακολουθούν ο soulis, ο areneses, ο laker6, ο Keratsinio και ο Highflyer-4 για να κλείσει η πρώτη δεκαπεντάδα. Ο Join Me έβγαλε αλώβητος την δύσκολη πρώτη αγωνιστική του Top-16 και συνεχίζει ολοταχώς προς τη νίκη.

Στα ριμπάουντ ο Kong ανέβασε κι άλλο τη διαφορά του από την annet, με τους «Kong-rebs2» να έχουν 571 ριμπάουντ και να απέχουν 23 ριμπάουντ από την «Two Door» της annet, που είναι στην 3η θέση. Στη 2η θέση είναι και πάλι ομάδα του KongKong esb»), ενώ 4η είναι η annet. Στην 5η θέση βρίσκεται ο laker6 που απέχει 41 ριμπάουντ από την κορυφή.

Στις ασίστ ο laker6 με τη «Sheffield Expendables» είναι μπροστά με 317 ασίστ, ενώ 2ος είναι ο Join Me με την «Assist Me», απέχοντας 6 ασίστ από την κορυφή. Ο omc είναι 3ος έχοντας 18 ασίστ διαφορά από την κορυφή, ο areneses 4ος, ο Kong 5ος και η danielle, περσινή νικήτρια, στην 6η θέση.

Ο Join Me στο ranking είναι στην κορυφή της Ελλάδας, ο Kong στα ριμπάουντ είναι κι αυτός στην κορυφή της Ελλάδας, ενώ ο laker6 στις ασίστ είναι κι αυτός στην κορυφή όλων των ελληνικών ομάδων. Το επίπεδο της λίγκας είναι πάρα πολύ υψηλό και η νίκη σημαίνει… καταξίωση!

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6
Αγωνιστική 11η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 16η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε και φέτος το αγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *