Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Εύκολες νίκες για Νικηφόρο-Αγία Βαρβάρα

Εύκολες νίκες για Νικηφόρο-Αγία Βαρβάρα

 

Με νίκες ξεκίνησαν την Μπασκετούπολη 2011 στις ηλικίες «2001» ο Νικηφόρος και ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας. Αμφότεροι κέρδισαν πολύ εύκολα τα παιχνίδια τους εναντίον της Ένωσης Αμφιάλης και της Ένωσης Ιλίου αντίστοιχα, αφού είχαν πάρει αρκετά μεγάλη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Νικηφόρος μπήκε στο ματς με 10-4 στο πρώτο δεκάλεπτο με 5 διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν γι’ αυτόν στην πρώτη περίοδο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν η Ένωση Αμφιάλης έμεινε άποντη και ο Νικηφόρος έτρεξε ένα 8-0 ως το 18-4 του ημιχρόνου. Επτά παίκτες είχαν από 2 πόντους στο ημίχρονο για το Νικηφόρο, ενώ ο Κόντος είχε 4. Η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην 3η περίοδο, παρότι αυτή ήταν η καλύτερη επιθετικά για την Ένωση Αμφιάλης.

Ξανά 4 παίκτες του Νικηφόρου έβαλαν από 2 πόντους για να πάει το ματς στο +17 στο 30ο λεπτό και να τελειώσει το ματς με +24 για τον Νικηφόρο, που είχε την καλύτερη επιθετικά περίοδό του στο 4ο δεκάλεπτο. Από τους νικητές ο Τέκος είχε 8 πόντους, ενώ 8 παίκτες σκόραραν από 2 ως 6 πόντους. Για την Ένωση Αμφιάλης ο Ζαφίρης ήταν πρώτος σκόρερ με 4 πόντους.

Στη δεύτερη περίοδο κρίθηκε το ματς του Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας με την Ένωση Ιλίου. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 7-3 και οι δύο ομάδες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, οι οποίοι, όμως, «έκλεισαν» στη δεύτερη περίοδο. Ως τότε, ο Μανωλάτος Α. είχε σκοράρει όλους τους πόντους της Αγίας Βαρβάρας. Η Αγία Βαρβάρα κέρδισε με επιμέρους 14-1 στο δεύτερο δεκάλεπτο με 3 παίκτες να σκοράρουν από 4 πόντους. Έτσι, το ματς πήγε στους 17 πόντους και ουσιαστικά τελείωσε νωρίς.

Μετά το ημίχρονο, η Ένωση Ιλίου προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε, να μειώσει το σκορ. Παρότι είχε την καλύτερή της επιθετικά περίοδο, δέχτηκε περισσότερους πόντους απ’ όσους έβαλε και η διαφορά ανέβηκε στους 21 πόντους (32-11). Ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στην 4η περίοδο για να φτάσει τη διαφορά στους 31 πόντους στο φινάλε, 43-12.

Από τους νικητές ο Μανωλάτος Α. ήταν πρώτος σκόρερ με 12 πόντους, ενώ από την Ένωση Ιλίου ο Φλάκας είχε 7 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος – Ένωση Αμφιάλης 37-13
(10-4, 18-4, 26-9, 37-13)

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος (Καμνιώτης): Μοσκούρης Χ. 4, Σίμος Κ. 1, Γαβρίλης Β. 4, Μαυροκουκουλάκης 2, Πανουριάς 6, Κόντος 4, Μολογιάννης 4, Τέκος 8, Δαέλης 2, Χαλικιόπουλος, Δημόπουλος 2, Βαλσάμης.

Ένωση Αμφιάλης (Χασάπης): Αθανασίου Α., Αλεξίου Χ., Ζανός Δ. 3, Ζαφίρης Γ. 4, Καλομπράτσος Β., Μουκάκος Γ., Ρούμπος Θ. 2, Σκαρής Ν., Χειλαδάκης Ν. 2, Κατσίκας Γ. 2.

Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας – Ένωση Ιλίου 43-12
(7-3, 21-4, 32-11, 43-12)

*Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας (Μαιχόσογλου): Πρεντάκης Σ., Μαρόπουλος Α. 7, Λαζάκης Σ., Μανωλάτος Τ. 4, Μανωλάτος Α. 12, Μαργιώλος Μ. 4, Μαράση Μ. 4, Κατούφας Δ. 6, Αναστασιάδης Β. 1, Μιχαήλ Δ. 6, Λαζάρου Α., Παπαδόπουλος Γ.

Ένωση Ιλίου (Μπαρμπέρης): Κάναβος Α., Λιάσκος, Χαραλαμπόπουλος 1, Παπαρούνας, Κουτσοδημητρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φιλιππακόπουλος 1, Ευθυμίου, Σαχτούρης 2, Γκουντόπουλος, Τούμπας 1, Φλάκας 7.

* Στον αγώνα υπάρχει πρόβλημα με τους πόντους του Μαρόπουλου και του Μιχαήλ, καθώς και οι δύο είναι γραμμένοι στο φύλλο αγώνος με το νούμερο 13. Αν κάποιο από τα δύο παιδιά ξέρει πόσους πόντους έχει βάλει, παρακαλείται να αφήσει σχόλιο ή να στείλει e-mail στο info@ageofbasketball.net για να διορθώσουμε το κείμενο και να φτιαχτούν οι λίστες των σκόρερ!

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *