Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Το chatroom των 2000!

Το chatroom των 2000!

 

Η Μπασκετούπολη 2011, στις ηλικίες 2000 έχει τη δική της «γωνιά» για chatting στο site! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις, να συζητήσετε, ακόμη και να κάνετε… trash-talking σε συμπαίκτες και αντιπάλους! Το chatroom είναι για όλους τους παίκτες, τους φίλους τους, τους γονείς τους, αλλά και όλους όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα από το σάιτ!

 
Η συζήτηση γίνεται στα σχόλια του άρθρου και η διαδικασία είναι πολύ πολύ εύκολη.

Απλώς, παρακάτω στα σχόλια του άρθρου, βάλτε εκεί που ζητάει e-mail το δικό σας e-mail ή αλλιώς (αν δεν έχετε ή δεν θέλετε) το basketchamp10@gmail.com και απλώς υπογράψτε το σχόλιό σας με το όνομα που θέλετε, της ομάδας σας, ή το δικό σας (ό,τι όνομα κι αν βάλετε στο πεδίο “Όνομα” θα αλλάξει όταν κάποιος άλλος αφήσει σχόλιο, μιας και όλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο mail). Θυμηθείτε! Πρέπει να υπογράψετε το σχόλιο για να φανεί ποιος το γράφει και όχι απλώς να γράψετε όνομα στο ειδικό πεδίο!

Πείτε τα και δημιουργήστε τη δική σας γωνιά για το πρωτάθλημά σας!

Μοναδικός όρος να απουσιάζουν τα υβριστικά, ειρωνικά και προκλητικού περιεχομένου σχόλια (όλα τα σχόλια περνούν από έγκριση, οπότε αυτά δεν θα εμφανίζονται). Και εδώ, όπως και σε όλο το Age of Basketball, ισχύουν οι κανόνες σχολιασμού του σάιτ!

(Βεβαίως μπορείτε να αφήσετε σχόλιο και με όποια άλλη διεύθυνση e-mail θέλετε, απλώς προτείναμε αυτή για να διευκολύνουμε τις ομάδες και να απλοποιήσουμε τη διαδικασία)

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *