Home / ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ / Το fan club του Λάζου!

Το fan club του Λάζου!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2007

Ο παίκτης – κολόνα της Εθνικής στις μεγάλες της επιτυχίες απέκτησε πρόσφατα το δικό του Σύλλογο Φίλων! Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ένας από τους πλέον επιτυχημένους σύγχρονους Έλληνες μπασκετμπολίστες μπορεί να πάρει κουράγιο στην προσπάθειά του να εγκλιματιστεί πλήρως στη Ρεάλ Μαδρίτης, από μια ομάδα ανθρώπων που δηλώνουν ότι… τον γουστάρουν!

Ένα πολύ καλά οργανωμένο site είναι η βάση του Fan Club και βρίσκεται στον ιστότοπο: http://papadopoulos.fanclub.googlepages.com/ (στο εξής θα το βρίσκετε και στη λίστα με τους web friends μας). Στην πραγματικότητα, με το «μάτι» του δικού μας blog, το συγκεκριμένο site είναι από τα καλύτερα ελληνικά sites αφιερωμένα σε κάποιον αθλητή. Περιλαμβάνει τα πάντα για την καριέρα του, πολλά στατιστικά, φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και guestbook, και όλα αυτά σε μια μορφή που καθιστά εύκολη την πλοήγηση παρότι είναι σε googlepages. Οι δημιουργοί προσφέρουν επίσης wallpaper και poster του Λάζου. Επιπλέον απόδειξη της σημαντικής προσπάθειας που έχει καταβληθεί είναι και η πληρέστατη αγγλική βερσιόν του site, πράγμα σπάνιο για ελληνικό ιστότοπο. Προσέξτε τις λεπτομέρειες: στην πρώτη σελίδα υπάρχουν 2 ρολόγια που δείχνουν την ώρα Ελλάδας και την ώρα Ισπανίας!

Τα πρώτα δείγματα από το Σύλλογο Φίλων του Λάζου δείχνουν ότι οι άνθρωποι που… κινούν τα νήματα δε θέλουν να περιοριστούν στον τίτλο «ανεπίσημο» fan club και απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζουν… κρούση στον ίδιο τον αγαπημένο τους μπασκετμπολίστα!

Πέρα από το ευχάριστο του θέματος, είναι σημαντικό για τους παίκτες που επανέφεραν ουσιαστικά την Εθνική ομάδα στην αφρόκρεμα να βλέπουν ότι έχουν τη στήριξη του κόσμου. Ιδιαίτερα για τον Λάζο, που είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, που έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση στη διάρκεια της καριέρας του, έχει αντιμετωπίσει την αμφισβήτηση και πήρε μια καλή μετεγγραφή το καλοκαίρι, είναι ωραίο που υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν την προσφορά του στο χώρο. Σίγουρα, η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι στην αρχή της ακόμη, αλλά πιστεύουμε ότι θα συναντήσει στήριξη.

Κάτι επίσης που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι βλέπουμε το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπάσκετ συνεχώς να αυξάνεται και το άθλημα να κερδίζει νέους φίλους. Η νέα Εποχή του Μπάσκετ που προανήγγειλε και το blog μας, απ’ ό,τι φαίνεται είναι μόνο στην αρχή της!

Ο υπογράφων δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του για τον Λάζο και πάντα θα χαιρετίζουμε ανάλογες προσπάθειες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια των ιδρυτών του fan club!

– Απλώς να προσθέσω εδώ ότι απ’ ότι είδα όταν επισκέφτηκα το site, η δουλειά στο fan club είναι άκρως επαγγελματική, καθώς δεν υπάρχουν πουθενά αλλού τόσες πληροφορίες για την καριέρα, αλλά και όλα τα στατιστικά του Λάζου συγκεντρωμένα. Επίσης, υπάρχει συνεχής ανανέωση των στατιστικών μετά από κάθε (!) αγώνα του Παπαδόπουλου, αλλά και ροή ειδήσεων για τον Λάζο. Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ύπαρξη αγγλικής βερσιόν στο fan club. Αυτά στέλνουν το συγκεκριμένο fan club, ίσως στην κορυφή στο είδος του.

About nikolask11

Check Also

Προς Ρίο ή Αντίρριο;

Καθώς η Εθνική έχει πατήσει στο Τορίνο και πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *