Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Euroleague 2011-12 on ΑοΒ! – Όμιλος Β

Euroleague 2011-12 on ΑοΒ! – Όμιλος Β

Από ξεκάθαρα φαβορί που δύσκολα θα έχουν πρόβλημα στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις του γκρουπ αποτελείται ο Β όμιλος της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι τα απόλυτα φαβορί και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Αν δεν κάνουν το 1-2 θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη. Από εκεί και πέρα, η Μάλαγα και η Ζαλγκίρις του Ηλία Ζούρου έχουν σαφές προβάδισμα για να πλασαριστούν στην τετράδα πρόκρισης, ενώ η Μπαμπέργκ και η Ζάγκρεμπ θα παλέψουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Όμιλος Α
Όμιλος Β
Όμιλος Γ
Όμιλος Δ

Όμιλος Β

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ρόστερ: Μπορεί να ανακοίνωσαν ότι φεύγουν, μπορεί να χαμήλωσαν τον πήχη και να άφησαν παίκτες αξίας να φύγουν (Φώτσης), αλλά οι Γιαννακόπουλοι δεν άφησαν γυμνό τον φετινό Παναθηναϊκό. Μετεγγραφές ουσίας με παίκτες που αξίζουν πολλά και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στην περιφέρεια δίπλα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, θα βρεθεί ο Ντέιβιντ Λόγκαν ως αντί-Νίκολας, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει στο «τριφύλλι». Αναβαθμισμένος θα είναι ο ρόλος του Νικ Καλάθη, ενώ Αλέξης Κυρίτσης και Φώτης Ζούμπος ολοκληρώνουν το ασόδυο. Στο «3» υπάρχουν ο Στράτος Περπέρογλου, ο Ρομέιν Σάτο, αλλά και το καλύτερο τριάρι της περσινής Α1, ο Πατ Καλάθης. Ο Κώστας Καϊμακόγλου θα είναι η σύνδεση με τη ρακέτα, όπου θα δούμε τον φοβερό και τρομερό Στίβεν Σμιθ, τον Μάικ Μπατίστ, τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Ίαν Βουγιούκα, αλλά και τον απολύτως υγιή φέτος Άλεξ Μάριτς.

Η περιφέρεια είναι πλήρης, στον άσο υπάρχουν πολλές λύσεις, καθώς ακόμη και ο Λόγκαν μπορεί να παίξει «1», ενώ όλοι έχουν παίξει κατά καιρούς στο «2». Αυτό σημαίνει ευλυγισία στις πεντάδες και στα σχήματα ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Ο Πατ Καλάθης μας κάνει να κοιτάμε με μεγάλο ενδιαφέρον το «3», όπου Περπέρογλου και Σάτο θα έχουν σημαντικό ανταγωνισμό. Σε γρήγορα σχήματα ο Πατ θα μπορεί να παίζει και στο «4», ρόλο που θα έχει και ο Καϊμακόγλου, που επίσης έχει αυτό το χάρισμα. Σίγουρα όλα θα γυρίζουν γύρω από τον Διαμαντίδη, αλλά η περιφέρεια του Παναθηναϊκού φέτος μοιάζει να είναι πιο πλήρης και ισορροπημένη από πέρσι και όσον αφορά τα πρόσωπα, τους ρόλους, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της κάθε μονάδας ξεχωριστά, δίνοντας στον Ομπράντοβιτς πολλές λύσεις.

Η παρουσία του Σμιθ στη ρακέτα προσωπικά με εξιτάρει
πάρα πολύ, καθώς ο Αμερικανός θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο, με τη γνώμη μου να είναι ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα, γιατί απλώς… είναι παικταράς. Ο Άλεξ Μάριτς φέτος δεν θα έχει καμία σχέση με τον φοβισμένο και διστακτικό παίκτη που είδαμε πέρσι μετά τον τραυματισμό του. Θα αρχίσει να θυμίζει πάλι τον παίκτη της Παρτιζάν και αυτό είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, γνώριμα πρόσωπα, εμπειρία και κλάση με τον Μπατίστ, ο Τσαρτσαρής, ο Βουγιούκας που ωριμάζει όλο και περισσότερο. Αν όλα λειτουργήσουν όπως πρέπει, Σμιθ και Μάριτς θα είναι το κέντρο της ομάδας στη ρακέτα, με Μπατίστ και Βουγιούκα να τους συνεπικουρούν και τον Τσαρτσαρή να προσφέρει πολύτιμα λεπτά εμπειρίας.

Το σημείο αφετηρίας: Μπορεί να έχασε πολλούς παίκτες, μπορεί να έκανε μειώσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πλήρη και αξιόμαχη ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ανάμεσα στα 5-6 φαβορί της διοργάνωσης, τουλάχιστον με βάση το ρόστερ, την εμπειρία του και τον πάγκο του. Δεν θα δυσκολευτεί στην πρώτη φάση (αυτό έλειπε στον όμιλο που είναι) και μετά δεν θα είναι εύκολο να τον αποκλείσει κανείς. Όλοι αυτό θα θέλουν, βέβαια, αλλά ο πρωταθλητής Ευρώπης θα είναι για ακόμα μια χρονιά «die hard».

Ο πάγκος: Ο κορυφαίος Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι συνώνυμο της λέξης εγγύηση. Φέτος το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού θα πρέπει να βάλει στο ροτέισον ομαλά 4 νέα πρόσωπα που θα έχουν σημαντικό ρόλο, Λόγκαν, Γιασικεβίτσιους, Π. Καλάθη, Σμιθ, (συν τον Κυρίτση) ενώ και ο Μάριτς θα πρέπει να λογίζεται ως… άλλος παίκτης όσον αφορά στην αντιμετώπιση που θα έχει αγωνιστικά. Πρέπει να βρει νέες ισορροπίες και να καταφέρει να δέσει την ομάδα. Βέβαια, όποιον φίλο του Παναθηναϊκού ρωτήσεις θα σου πει ότι δεν θα προτιμούσε κανέναν άλλον στη θέση του Ομπράντοβιτς για να κάνει αυτή τη δουλειά. Και όχι άδικα…

Η πρόβλεψη: Αλίμονο αν με το ρόστερ του και μετά από κατάκτηση Ευρωλίγκας μείνει σε κάποια από τις πρώτες δύο φάσεις. Μίνιμουμ στόχος η οκτάδα και τα προημιτελικά, ενώ το φάιναλ φορ θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό όλων. Δεν ξόδεψε τα χρήματα άλλων (ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Εφές), αλλά έχει παρεμφερή ποιότητα. Δεν θα είναι εύκολο θύμα στην οκτάδα, υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει και ως το τέλος.


ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Το ρόστερ: Αν μιλούσαν τα ρόστερ, αυτό της ΤΣΣΚΑ είναι το πλέον «τρομακτικό» στη διοργάνωση. Κάτι σαν τον μπαμπούλα στην ντουλάπα που σε τρομάζει τη νύχτα και θες να αφήσει η μαμά το φως του διαδρόμου ανοιχτό. Όπου μπαμπούλας η ΤΣΣΚΑ και… παιδάκι οι υπόλοιπες 23 ομάδες της διοργάνωσης. Τα ονόματα δεν παίζουν μπάσκετ, αλλά η ΤΣΣΚΑ αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα 2 πρώτα φαβορί, αν όχι το μεγαλύτερο, για την κατάκτηση της κούπας.

Το ρόστερ της αδιανόητο. Στην περιφέρεια Μίλος Τεόντοσιτς, Αλεξέι Σβεντ, Τζαμόντ Γκόρντον, συν τους Αντόν Πονγκρασόφ, Εβγκένι Βορόνοφ και Σάμι Μεχία (6ος καλύτερος περιφερειακός στην περσινή κανονική περίοδο). Στο «3» υπάρχει ο Ραμούνας Σισκάουσκας, που θα παίζει και στο «2» φέτος για αρκετή ώρα, ενώ εκεί είναι και ο πλήρης Βίκτορ Χριάπα, με τον… υπερπλήρη Αντρέι Κιριλένκο να βρίσκεται στο «4». Ντάριους Λαβρίνοβιτς, Νενάντ Κρστιτς και Σάσα Καούν είναι ψηλοί πρώτης γραμμής και υψηλής κλάσης, με τον Κρστιτς να είναι το σημείο αναφοράς στο «5». Μαζί τους και ο Ντμίτρι Σοκόλοφ με τον Νικίτα Κουρμπάνοφ.

Απ’ ότι καταλαβαίνετε, η ΤΣΣΚΑ είναι ένα από τα πρώτα φαβορί για την κούπα και χωρίς τον Κιριλένκο στο ρόστερ της. Ο Κιριλένκο ήταν το κερασάκι στην τούρτα που την κάνει 1ο φαβορί αυτή τη στιγμή. Το ρόστερ απίστευτο, μια ομάδα που δεν νοείται να κολλήσει ή να έχει κακή βραδιά, καθώς έχει 11 παίκτες πρώτης γραμμής και τεράστιας αξίας που θα έπαιζαν χρόνους βασικούς σε οποιαδήποτε άλλη της Ευρωλίγκας.

Το σημείο αφετηρίας: Πιο μπροστά δεν πάει. Φέτος, μετά την περσινή αποτυχία, είναι σα να μετράει αντίστροφα. Έχει σημαδέψει με το σήμα της νίκης όλα τα ματς της και κάθε χαμένο αποτελεί μια αποτυχία. Πάντως, δύσκολες βραδιές θα έρθουν και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει. Και εννοείται προσμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το ματς της 4ης αγωνιστικής…

Ο πάγκος: Ο Γιόνας Καζλάουσκας είναι συνήθως με τα φεγγάρια του. Αν η ομάδα στην οποία είναι του ταιριάζει μπορεί να αφήσει εποχή (Ζαλγκίρις) ή να την κάνει να ανέβει επίπεδο (Ολυμπιακός). Αν δεν του ταιριάζει (δείτε Ελλάδα) μπορεί να χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Η φετινή ΤΣΣΚΑ του ταιριάζει γάντι, αλλά απ’ την άλλη δεν έχει καμία δικαιολογία και η πίεση χτυπάει κόκκινο από τα… φιλικά παιχνίδια. Αν μπορέσει να τη διαχειριστεί θα βγει στον αφρό, αν όχι… θα έχουμε δράματα. Δίπλα του στον πάγκο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Αλήθεια, ποιος δεν έχει κοιτάξει το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ σκεπτόμενος τη Ζαλγκίρις του 1999 και μετά δεν αναρωτήθηκε τι μπάσκετ θα μπορούσε δυνητικά να παίξει η φετινή ομάδα αν εκείνη έπαιξε… “το απόλυτο μπάσκετ”; Ως μπασκετόφιλος θα έλεγα, μακάρι να μάθουμε…

Η πρόβλεψη: Μπορεί να πάει στο φάιναλ φορ, είναι το φαβορί για τον τίτλο. Θεωρώ ότι θα είναι στην Κωνσταντινούπολη αν όλα της πάνε καλά. Αν σπάσει το λοκ άουτ, τα επόμενα παιχνίδια προσαρμογής θα είναι πολύ σημαντικά. Αυτό, βεβαίως, αν φύγει ο Κιριλένκο, γιατί είναι free agent και μπορεί αν θέλει να κάτσει ως το καλοκαίρι! Οτιδήποτε λιγότερο από το φάιναλ φορ είναι αποτυχία.

ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ

Το ρόστερ: Ένα σκαλί πιο κάτω από τις δύο παραπάνω και μάλιστα από εκείνα τα σκαλιά που πρέπει να βάλεις και το… χέρι σου για να τα ανέβεις, καθώς είναι πολύ ψηλά. Όμως, έχει αξιόλογο ρόστερ και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Στην περιφέρεια υπάρχει ο Ερλ Ρόουλαντ, ο Μπέρνι Ροντρίγκεθ, ο Κρίσταπς Βάλτερς, ο Σαούλ Μπλάνκο και, βεβαίως, ο Τζέραλντ Φιτς, που πέρσι ήταν το αφεντικό της ομάδας εκεί. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν θα έχει πολύ χρόνο στο «3», ενώ και η ρακέτα της είναι πολύ δυνατή με τον Τζολ Φρίλαντ να δεσπόζει και δίπλα του τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τον Χρβόγιε Πέριτς, τον Λούκα Ζόριτς και τον 2.22 μέτρων Νέντζαντ Σινάνοβιτς. Πλήρες ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να πάρουν τον αγώνα πάνω τους. Η έλευση του Ρόουλαντ ίσως βοηθήσει να περάσει απαρατήρητη η μεγάλη απώλεια του Ομάρ Κουκ.

Το σημείο αφετηρίας: Είναι λογικά το 3ο φαβορί για την πρόκριση, ενώ η ίδια θέλει να βρεθεί στα προημιτελικά και ό,τι μπορέσει εκεί να το διεκδικήσει. Δεν θα είναι εύκολο, δεν είναι στην αφρόκρεμα, αλλά δεν απέχει και πολύ. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να της βγει η χρονιά. Σε κάθε περίπτωση θέλει να είναι πιο ανταγωνιστική από πέρσι.

Ο πάγκος: Ο Τσους Ματέο ήδη δείχνει ότι έχει βρει τα κουμπιά της νέας του ομάδας, αφήνοντας ελεύθερο το επιθετικό ταλέντο των παικτών του. Προς το παρόν λειτουργεί, αλλά ας κρατήσουμε επιφυλάξεις μέχρι να τη δούμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Αυτό θα είναι crash test. Κατά τα άλλα ο Ματέο είναι για πρώτη χρονιά 1ος προπονητής σε ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά έχει ήδη 3 χρονιές στη διοργάνωση ως βοηθός, άρα δεν είναι άπειρος, παρότι 42 ετών.

Η πρόβλεψη: Λογικά θα προκριθεί στο Top-16, αλλά εκεί θα εξαρτηθεί από τον όμιλο στον οποίο θα είναι. Μάλλον δεν θα είναι φαβορί και θα μείνει εκεί. Αν περάσει οκτάδα, τότε θα είναι απόλυτα επιτυχημένη, αν μείνει στην κανονική περίοδο θα είναι απόλυτα αποτυχημένη.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ

Το ρόστερ: Πολύ δυνατή ομάδα είναι η φετινή Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Ζούρο να έχει στη διάθεσή του ένα πολύ καλό ρόστερ. Στον άσο υπάρχει ο NBAερ Τάι Λόσον (για όσο διαρκέσει το λοκ άουτ), ο Μάντας Καλνιέτις, με τον Μάρκο Πόποβιτς και τον Τόμας Ντελινινκάιτις. Μεταξύ μας, ο Λόσον δεν θα λείψει σε κανέναν όταν φύγει, ίσως δεν έπρεπε καν να έχει έρθει, αλλά να είχε προτιμηθεί παίκτης άλλης θέσης. Στο «2» θα δούμε τον ΝτεΧουάν Κόλινς και τον Αρτούρας Μιλάκνις, ενώ ο Σόνι Ουίμς και ο σούπερ ταλαντούχος Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μοιράζονται το «3», με τον Ουίμς να παίζει και στο «2». Στη ρακέτα ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας με τον Σέρβο Μίλοβαν Ράκοβιτς (πέρσι στη Σιένα) έχουν δίπλα τους τον Τάντας Κλιμαβίτσιους και τον Παούλιους Γιανκούνας. Πολύ καλό ρόστερ, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα χρειαζόταν άλλον έναν καλό ψηλό για να θεωρηθεί πλήρες.

Το σημείο αφετηρίας: Έχει καλή ομάδα, ομάδα με ρόστερ για πρόκριση από τον όμιλο που είναι. Άρα, ξεκινά με το άγχος της πρόκρισης, όχι βέβαια με τόσο άγχος ώστε να πρέπει να χτυπήσει ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό, αφού ξεκάθαρα είναι πιο κάτω από αυτές. Όμως, και φέτος με βάση τα δεδομένα του ομίλου, πρέπει να βρεθεί στο Top-16.

Ο πάγκος: Ο Ηλίας Ζούρος μετά τη χρονιά στον Πανελλήνιο, την επιτυχία με τη Ζαλγκίρις πέρσι και το καλοκαίρι με την εθνική, έχει πια καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικούς προπονητές στην Ευρώπη. Σίγουρα θα ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω φέτος, αλλά ο πάγκος του είναι… ηλεκτροφόρος και κανείς δεν ξέρει αν θα του δοθεί η ευκαιρία να δουλέψει ήρεμος και απερίσπαστος για να προσφέρει έργο. Ας το ελπίσουμε για να δούμε πού μπορεί να φτάσει.

Η πρόβλεψη: Λογικά θα είναι στο Top-16, όπου θα είναι αουτσάιντερ. Αν αποκλειστεί στην κανονική περίοδο θα είναι αποτυχημένη. Αν περάσει θα έχει πετύχει ήδη και ό,τι καταφέρει εκεί θα είναι κάτι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Πολύ δύσκολα θα τη δούμε στα προημιτελικά.


ΜΠΡΟΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤΣ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Το ρόστερ: Γεμάτη ξένους, αλλά όχι αδύναμη ή για πέταμα. Με την Μπαμπέργκ δεν θα γελάσει κανείς φέτος, καθώς θα παλέψει για την πρόκριση στο Top-16. Στην περιφέρεια έχει τους Τζούλιους Τζένκινς, Ντάνιελ Σμιντ, Μορίς Στάκι (μεγαλωμένος στη Γερμανία), Μπράιαν Ρόμπερτς, Άντον Γκάβελ, Κάρστεν Τάντα και βεβαίως τον Κέισι Τζέικομπσεν, που είναι και το αστέρι της. Στο «3» μαζί με τον Τζέικομπσεν υπάρχει και ο Πρέντραγκ Σούπουτ, ενώ ρακέτα θα δούμε το γνώριμό μας από το περσινό πέρασμά του απ’ τον Άρη, Άντονι Τάκερ. Δίπλα του ο Μάρκους Σλότερ (θα παίξει και στο «3»), ο Φίλιπ Νόιμαν και ο διεθνής Τίμπορ Πλάις. Καλή ομάδα με 7 ξένους στο ρόστερ της… προς το παρόν.

Το σημείο αφετηρίας: Δεν είναι φαβορί για την πρόκριση, αλλά αυτό που έχασε για λίγο πέρσι έχει τα φόντα να το καταφέρει φέτος. Μπορεί να βγει από 3η μέχρι και 6η στον όμιλο και δεν θα παραξενέψει κανέναν αυτό. Ξεκινά ως 5η μάλλον, αλλά πολύ κοντά στις από πάνω της πια.

Ο πάγκος: Ο Κρις Φλέμινγκ είναι στη Γερμανία εδώ και 13 χρόνια προπονητής. Το όνομά του πια είναι πολύ καλό στη χώρα και είναι και κόουτς της U20 εθνικής ομάδας. Αυτή είναι η δεύτερη Ευρωλίγκα του, πέρσι τα πήγε περίφημα. Θα τα καταφέρει και φέτος;

Η πρόβλεψη: Μπορεί να προκριθεί, αλλά δεν είναι φαβορί. Για να το κάνει θα πρέπει να πετάξει έξω κάποια από τις Μάλαγα, Ζαλγκίρις. Θεωρώ ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά δεν θα απέχει και πολύ στο τέλος. Δεν θα είναι αποτυχημένη αν βγει 5η, ενώ αν τελικά περάσει θα είναι απόλυτα επιτυχημένη.

ΚΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το ρόστερ: Στο άκουσμα της ΚΚ Ζάγκρεμπ η πρώτη αντίδραση είναι… «πού είναι η Τσιμπόνα;». Η δεύτερη είναι «ποια είναι αυτή που φέρατε;». Όμως, αρκεί λίγη ώρα για να πειστούμε όλοι ότι οι Κροάτες δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εδώ και 10 χρόνια παίζουν στα ημιτελικά του πρωταθλήματός τους, έχουν πάρει 3 από τα τελευταία 4 Κύπελλα, ενώ πέρσι πήραν και το πρωτάθλημα. Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα και το ρόστερ τους δεν είναι κακό. Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς στα 37 του στον άσο, μαζί με τον Ντιάντε Γκάρετ, τον Τόνι Πρόστραν, με τους Σάσο Όζμπολτ, Νταμίρ Ράντσιτς και Πέταρ Μπάμπιτς στο «2». Ο Κρούνοσλαβ Σίμον στο «3» είναι το σημείο αναφοράς, ενώ στη ρακέτα ο Τζος Χέιτφελτ, με τους Σον Μέι (πέρσι στη Φενέρ), Μίραλεμ Χαλίλοβιτς, Πάπα Ντιάσε και Ντάριο Σάριτς κάνουν παρέα στον Μάριο Κασούν, που είναι υγιής από τραυματισμούς και μοιάζει σε πολύ καλό επίπεδο ξανά. Καλό ρόστερ, όποιος το υποτιμήσει θα κλάψει.

Το σημείο αφετηρίας: Είναι η 6η του ομίλου. Άπειρη, πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως ο Κασούν, ο Όζμπολτ, ο Μουλαομέροβιτς, αλλά και οι Μέι, Σίμον, Ράντσιτς, Χέιτφελτ. Θα παλέψει για την πρόκριση και δεν θα αποκλειστεί εύκολα. Σημείο κλειδί η 5η και η 6η αγωνιστική που έχει Ζαλγκίρις, Μπαμπέργκ εντός έδρας.

Ο πάγκος: Ο Ίβιτσα Μπούριτς ξεκίνησε τη σεζόν στην ομάδα, έφτιαξε το ρόστερ και μετά από 2 αγώνες… απολύθηκε. Πλέον, ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Βλάντιμιρ Άντροϊτς. Το κατά πόσο θα μείνει θα φανεί…

Η πρόβλεψη: Η λογική λέει ότι θα μείνει εκτός συνέχειας, αυτό είναι και το πιο πιθανό. Η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη και δεν ξέρω κατά πόσο η Ζάγκρεμπ είναι έτοιμη για μια πρόκληση όπως αυτή της Ευρωλίγκας.

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *