Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Οι ομάδες για τον Πάνο…

Οι ομάδες για τον Πάνο…

 

Οι ομάδες του πρωταθλήματος αφήνουν δυο λόγια για τον Πάνο Ζαχαρογιάννη στους δικούς του ανθρώπους.

(Προς τις ομάδες: Μπορείτε να στείλετε τη δική σας ανακοίνωση είτε στα σχόλια του άρθρου είτε με mail στο info@ageofbasketball.net. Θα δημοσιευτεί στο άρθρο και όχι στα σχόλια)

Τιρινίνι
Ποτέ δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσει κανείς την τραγωδία της απώλειας μιας νέας ζωής, πόσο μάλλον αυτής του Πάνου, ενός μπασκετικού μας φίλου.

Επειδή τον γνωρίσαμε αθλητικά, εμείς επιλέγουμε να κρατήσουμε ενεργή την παρουσία του στη μνήμη μας ως του αξιοσέβαστου και υπολογίσιμου αντιπάλου που συναντήσαμε και γνωρίσαμε στα παρκέ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, και αυτή τη θετική μας ανάμνηση την καταθέτουμε ως παρηγοριά, όσο γίνεται, στους οικείους του.

εBEERοι
Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του συναθλητή μας στο “West Champ”, Παναγιώτη Ζαχαρόγιαννη, μας συγκλόνισε όλους. Ένας άνθρωπος, νέος, που είχε πολλά να προσφέρει στη ζωή και στο άθλημα, μέσα από το οποίο τον γνωρίσαμε, δυστυχώς πλέον δεν είναι κοντά μας και βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων. Η καρδιά του δεν άντεξε…

Η Ομάδα εBEERοι εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην Ομάδα του, Αττική. Καλό κουράγιο σε όλους σας.

R.I.P. Παναγιώτη

Jets
Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο από το χαμό του συμπαίκτη μας Παναγιώτη… Μόνο ότι προφανώς ο Θεός τον αγαπούσε πολύ για να τον πάρει τόσο νωρίς… Θα τον θυμόμαστε πάντα. Κουράγιο στους ανθρώπους του. Η ομάδα Jets εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ομάδα του. Καλή δύναμη σε όλους.

Santa Barbara Rockets
Ό,τι και να προσπαθήσουμε να πούμε είναι λίγο μπροστά σε ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός… Είναι άσχημο να χάνεται μια ζωή πόσο μάλλον ενός τόσο νέου παλικαριού. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά και στους συμπαίκτες του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!

Ρούκουνες
Δυστυχώς σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Είναι πραγματικά ό,τι χειρότερο όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του Πάνου, στους συμπαίκτες του και σ’ όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά του.

Σαπάκια
Τα λόγια στέρεψαν, η θλίψη τεράστια, κουράγιο στους ανθρώπους του.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *