Home / ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ / Ιορδανία, Πουέρτο Ρίκο τα πρώτα εμπόδια!

Ιορδανία, Πουέρτο Ρίκο τα πρώτα εμπόδια!

Η κλήρωση των ομίλων του προολυμπιακού τουρνουά έγινε και η εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον 1ο όμιλο μαζί με την Ιορδανία και το Πουέρτο Ρίκο. Για να πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ η Ελλάδα θα πρέπει να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και μετά θα πρέπει να κερδίσει στα προημιτελικά, ώστε να έχει… δύο ευκαιρίες (ημιτελικός και μικρός τελικός αν ηττηθεί) για το εισιτήριο για το Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Η Ελλάδα παίζει στις 2 Ιουλίου με την Ιορδανία και στις 4 Ιουλίου με το Πουέρτο Ρίκο. Στη συνέχεια, αν προκριθεί, διασταυρώνεται με τον Β Όμιλο. Αναλυτικά τα διασταυρώματα:

Αγώνας 1: 1ος Α Ομίλου – 2ος Β Ομίλου
Αγώνας 2: 1ος Β Ομίλου – 2ος Α Ομίλου
Αγώνας 3: 1ος Γ Ομίλου – 2ος Δ Ομίλου
Αγώνας 4: 1ος Δ Ομίλου – 2ος Γ Ομίλου

Τα ημιτελικά έχουν ως εξής:

Νικητής 1 – Νικητής 3
Νικητής 2 – Νικητής 4

Οι δύο νικητές των ημιτελικών προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες (δεν θα γίνει τελικός), ενώ οι δύο ηττημένοι θα παίξουν μικρό τελικό, με τον νικητή να παίρνει το 3ο εισιτήριο για το Ολυμπιακό τουρνουά.

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι καλό θα ήταν η εθνική μας να… αποφύγει τη Λιθουανία στην οκτάδα (σίγουρα η Νιγηρία ή η Βενεζουέλα είναι προτιμότεροι αντίπαλοι για το νοκ άουτ των προημιτελικών, παρότι το προολυμπιακό θα γίνει στη Βενεζουέλα), και μετά θα έχει δυο ευκαιρίες για την πρόκριση.

About nikolask11

Check Also

Προς Ρίο ή Αντίρριο;

Καθώς η Εθνική έχει πατήσει στο Τορίνο και πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *