Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Μπασκετικό καμπ στο Νέο Ηράκλειο!

Μπασκετικό καμπ στο Νέο Ηράκλειο!

Το Age of Basketball είναι κοντά στην προσπάθεια για να φέρει τα παιδιά στο μπάσκετ. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για το Basketball FUN.damentals Camp, που θα γίνει για παιδιά 9-15 ετών στο Νέο Ηράκλειο από 18 ως 30 Ιουνίου! Αναλυτικά το δελτίο τύπου:   

“Το Basketball FUN.damentals Camp απευθύνεται σε αγόρια 9 έως 15 ετών που έχουν ως στόχο να διασκεδάσουν (διαγωνιστικά παιχνίδια, παιχνίδια μπάσκετ 5vs5), να έρθουν σε επαφή με νέες εμπειρίες (τοξοβολία), αλλά κυρίως να εμβαθύνουν στα βασικά της καλαθοσφαίρισης (fundamentals) και της αθλητικής κίνησης (σωστή διδασκαλία της κίνησης, εκμάθηση σωστής στάσης σώματος).

Σκοπός μας είναι τα παιδιά μέσω της άσκησης – παιχνιδιού , κατ’ αρχάς να μην βλάπτουν την υγεία τους (πχ. λάθος τρόπος προσγείωσης στα άλματα = μακροπρόθεσμα προβλήματα στα γόνατα) και κατ’ επέκταση, υιοθετώντας σωστά κινητικά πρότυπα, να βελτιώνουν την σωματική τους ρώμη και ευεξία αλλά και την αθλητική τους υποδομή.

Η επιμονή στα βασικά της καλαθοσφαίρισης είναι κατά τη γνώμη μας ο μόνος τρόπος δημιουργίας ολοκληρωμένων παικτών. Όλοι εκτελούν ντρίμπλα, πάσες σουτ, κλπ. Ξεχωρίζουν όσοι το κάνουν καλύτερα. Το κάνουν καλύτερα όσοι προπονούνται περισσότερο και με πιο μεθοδικό τρόπο.

Πληροφορίες/ εγγραφές:
www.basketfuncamp.com (Επικοινωνία)
costaslapsanis@gmail.com “

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *