Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Ανακοίνωση για ρόστερ και αιτήματα αλλαγών

Ανακοίνωση για ρόστερ και αιτήματα αλλαγών

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή των τελικών ρόστερ από τις ομάδες, τις εμφανίσεις που πρέπει όλοι να έχουν, αλλά και τα αιτήματα για αλλαγές στις ώρες των αγώνων που έχουν οριστεί. Αναλυτικά:

«Παρακαλούμε όπως το αργότερο μέχρι αύριο μας αποστείλετε την τελική-οριστική λίστα των παικτών της ομάδας σας.

Τελευταία προθεσμία υποβολής των φωτοτυπιών ταυτότητας και φωτογραφίας των παικτών που ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στην λίστα πριν την έναρξη του αγώνα σας για την 5η αγωνιστική.

Διευκρινίζεται ότι από αυτή την αγωνιστική ,5η, κανένας παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αν δεν περιλαμβάνεται το όνομα του στη λίστα που θα μας έχετε αποστείλει.

Υπενθυμίζουμε ότι από την 6η αγωνιστική και μετά όλοι οι παίκτες κάθε ομάδας θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη αθλητική περιβολή,φανέλα-σορτσάκι,σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή.

Ο ορισμός των διαιτητών της κάθε αγωνιστικής γίνεται πλέον απευθείας από την ΚΕΔ.

Η αναβάθμιση αυτή του πρωταθλήματος μας, μας υποχρεώνει κάθε Τρίτη πριν την αγωνιστική να αποστέλλουμε στην επιτροπή της ΚΕΔ τις ώρες των αγώνων,κατά συνέπεια μετά την ανακοίνωση της ημέρας και ώρας του κάθε αγώνα καμιά αλλαγή δεν μπορεί να γίνει.

Σε περίπτωση που συντρέχει λόγος να ορισθεί αγώνας κάποιας ομάδας συγκεκριμένη μέρα και ώρα θα πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον πριν τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής για την οποία υπάρχει το πρόβλημα έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε την ανάλογη λύση.

Η διοργάνωση»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *