Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 5ης αγωνιστικής: Πρώτο της σεζόν!

Preview 5ης αγωνιστικής: Πρώτο της σεζόν!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Πρώτο preview της σεζόν για τον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης», αφού κάναμε το απαραίτητο… scouting στις ομάδες της λίγκας. Οι βασικές ισορροπίες έχουν τεθεί στον όμιλο, αλλά να είστε σίγουροι ότι οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των σταθερών ρόστερ, οι ομάδες έχουν την ευκαιρία για τελευταίες δοκιμές.

Η δράση αρχίζει το Σάββατο στις 19:45 με τον αγώνα ανάμεσα στο Μπάχαλο (2-2) και τους Halia Mavericks (1-3). Το Μπάχαλο ξέρει ότι οι αντίπαλοί του θα το φτάσουν στη βαθμολογία αν χάσει το ματς και ο Παραδείσας, ο Γεωργούλιας, ο Μητρόπουλος και ο Καστρίτσιος δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται. Απ’ την άλλη, οι Halia Mavericks ξεπέρασαν το κακό ξεκίνημα και με τον Αγγελωνίτη, τον Κοκκαλιάρη, τον Κλιμαντήδη Δ. και τον Κληρονόμο θα κυνηγήσουν άλλο ένα ροζ φύλλο.

Αγώνες το Σάββατο, στις 16:00 οι Rolling Stones (0-5) παίζουν με τη νέα ομάδα που μπήκε στη λίγκα, τους Remal Madrid. Οι Rolling Stones θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με τους Χανίδη Φ., Χατζηιωάννου, Τσιγαρίδα και Χουρδάκη, αλλά όταν παίζεις με ομάδα που δεν την έχεις δει ποτέ και δεν έχεις αγωνιστική εικόνα για τους παίκτες της, πάντα το παιχνίδι είναι ρίσκο. Οι Remal Madrid ονειρεύονται νικηφόρο ξεκίνημα, και το ματς θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 20:45 , ο Ρεμπελιακός (2-2) παίζει με τους Divers (1-2) με τις δύο ομάδες να έχουν ακόμα ίδιο αριθμό ηττών, κάτι που δεν θα ισχύει μετά τη μεταξύ τους κόντρα. Οι Divers προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Μπάχαλου, ο Καβρουδάκης, ο Μανδήλας, ο Κοτρόλος και ο Τσάπαλος σίγουρα θα θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο, ο Ρεμπελιακός με τον Καρρά, τον Ροδίτη Κ., τον Φλόκαρη και τον Λαρεντζάκη είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και ελέγχοντας το ρυθμό παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη.

Την Κυριακή, , στις 14:15, οι Whiskago Bulls (0-3) κοντράρονται με τους Δικαστές (2-1) και ξέρουν ότι δεν θα είναι φαβορί στο ματς. Όμως, μετά από τρεις ήττες είναι σίγουρο ότι θα θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο και θα τα δώσουν όλα γι’ αυτό με τον Δημπούρλιαγκα, τον Καραΐσκο, τον Μακρυγιάννη και τον Χουδελούδη. Απ’ την άλλη, οι Δικαστές έχουν μπει καλά στο πρωτάθλημα και με τον Τούμπα, τον Χατζηγεωργίου, τον Βαζαίο και τον Συκαρά θα θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο για να ανέλθει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στις 19:30 οι Ασυμβίβαστοι (3-2) παίζουν με τους Buzzer Beeres (3-1) και οι δυο ομάδες ξέρουν ότι όποιος κερδίσει θα βρεθεί πάνω από τον άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ανδρικόπουλος Τζ., ο Κοντογιάννης, ο Ανδρικόπουλος Α. και ο Ράμμος έχουν μια δυνατή πρόκληση μπροστά τους απέναντι στους Χρυσόστομο, Σιδερίδη, Μπέρτσια, Αρτόπουλο και τους υπόλοιπους Buzzer Beeres, με το παιχνίδι να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Τη Δευτέρα στις 21:10 τα Κουλουβάχατα (4-0) θα θελήσουν να προφυλάξουν το αήττητό τους απέναντι στους Άσσους (3-1), με τους οποίους μοιράζονταν την κορυφή μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Μέχρι στιγμής τα Κουλουβάχατα έχουν κλέψει την παράσταση, με τον Χρυσικόπουλο, τον Τσιλάβη, τον Κουμεντάκη και τον Αλεξόπουλο, θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Απ’ την άλλη, το αήττητο των Κουλουβάχατων αποτελεί έξτρα κίνητρο νίκης για τις υπόλοιπες ομάδες, με τους Κούπα, Φελεμέγκα, Αλευριάδη, Καλοπητά και τους υπόλοιπους Άσσους σίγουρα να καλοβλέπουν μια μάχη με ενδεχόμενο παράσημο το να στερήσουν το αήττητο από τους αντιπάλους τους.

Τελευταίος αγώνας την Τετάρτη στις 22:00, στο Κάρβουνο, όπου η ΑΕΚ Περιστερίου (2-1) περιμένει τους C-Drifters (2-1) με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες, αλλά να μπαίνουν στο ματς με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Η ΑΕΚ Περιστερίου προέρχεται από νίκη, Παληός, Καρούσος, Καραθανάσης και Ιωαννίδης θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, αλλά θα βρεθούν απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάθε λόγο να τα δώσει όλα για τη νίκη. Η πολύ βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν στους C-Drifters, με τον Γκότση, τον Ξενόφο, τον Μπίτσικα και τον Χατζηιωαννίδη να θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεχάσουν το 44-101. Και ποιος καλύτερος τρόπος από ένα ροζ φύλλο;

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *