Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 15ης εβδομάδας: Ντέρμπι κορυφής!

Preview 15ης εβδομάδας: Ντέρμπι κορυφής!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην κορυφή στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» καθώς οι δυο πρωτοπόροι αυτό το Σαββατοκύριακο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Η κορυφή θα χωράει μόνο έναν μετά τον αγώνα, ενώ ο άλλος θα πέσει στην ισοβαθμία ακριβώς από κάτω, με τη μάχη για την κατάταξη στην τετράδα να παραμένει σκληρή.

Ματς της εβδομάδας: Αρχή στη δράση το Σάββατο στις 16:30, με την ΑΕΚ Περιστερίου (8-1) να υποδέχεται τους Ready 2 fire (11-1) σε ένα ματς που θα σπάσει την ισοβαθμία της κορυφής. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές, αμφότερες θα έχουν διάθεση και θέληση για τη νίκη, αν βοηθήσει και το τριήμερο ώστε να μην υπάρχουν απώλειες στα ρόστερ, τότε θα έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι μπροστά μας. Ο Παππάς Σ., ο Κουράκος Αν., ο Βαραμέντες και ο Ζεστός θέλουν να κρατήσουν την ομάδα τους μόνη πρώτη, ξέρουν ότι μπροστά τους έχουν ένα από τα δυνατότερα τεστ της σεζόν. Απ’ την άλλη, ο Καραθανάσης, ο Παληός, ο Καρούσος και ο Κουφογιάννης θέλουν να ανεβάσουν την ΑΕΚ Περιστερίου στην κορυφή και όχι να πέσουν στον λάκκο των λεόντων στη 2η θέση.

Την Κυριακή στις 14:45 το Μπάχαλο (5-7) κοντράρεται με τον Ρεμπελιακό (11-2) και θα πρέπει να σφίξει πολύ την άμυνά του για να αντιμετωπίσει το γρήγορο μπάσκετ των αντιπάλων του. Ο Ρεμπελιακός με τον Καρρά, τον Φλώκαλη, τον Κατσάφαρο και τον Πλεξουσάκη τρέχει αρκετά, κυνηγάει συνεχώς τον αιφνιδιασμό και σκοράρει σχεδόν κατά βούληση. Ο Ραουάτ Ν., ο Μητρόπουλος, ο Παπαδόπουλος και ο Γιάνναρης θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα να θέλουν να πάρουν τη νίκη στο ματς.

Στις 16:45 οι Rolling Stones (2-11) θα προσπαθήσουν να αναχαιτίσουν τους Buzzer Beeres (9-4) σε ένα ματς που έχει φαβορί, αλλά ο Χρυσόστομος, ο Τραχάνης, ο Βλαχάκης και ο Αρτόπουλος θα πρέπει να αποδείξουν τον τίτλο τους στο παρκέ. Ο Χουρδάκης, ο Χατζηιωάννου, ο Χανίδης Φ. και ο Παναγιωτόπουλος θα κυνηγήσουν τη νίκη της ομάδας τους, αλλά θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τα τρίποντα των αντιπάλων τους για να έχουν τύχη.

Αγώνα η Κυριακή έχει. Εκεί στις 13:30 οι Δικαστές (5-6) θα πρέπει να λύσουν τον γρίφο της αντιμετώπισης του πρώτου σκόρερ της λίγκας απέναντι στους Divers (3-10). Ο Καβρουδάκης με βοήθειες από Τσάπαλο, Κοτρόλο και Μανδήλα, φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους και η ομάδα του παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Απ’ την άλλη, ο Τούμπας, ο Χατζηγεωργίου, ο Βαζαίος και ο Πανουργιάς θα πρέπει όχι μόνο να σταματήσουν τον Καβρουδάκη, αλλά και να σκοράρουν αρκετά, καθώς τα παιχνίδια των Divers συχνά πηγαίνουν σε υψηλά σκορ. Σίγουρα το ματς θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Την Τρίτη στις 22:15 η ΑΕΚ Περιστερίου (8-1) μετά την κόντρα της με τους Ready 2 fire θα αντιμετωπίσει τους Fast Break (5-7). Οι δυο ομάδες μπορεί να απέχουν στη βαθμολογία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ματς θα είναι εύκολο. Η ΑΕΚ Περιστερίου με τον Πετσανά, τον Φέτση, τον Γεωργάλα, και τον Ιωαννίδη, θα πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τα ψηλά κορμιά των Fast Break μαζί με τη σκληρή τους άμυνα, απ’ την άλλη, οι Fast Break με τον Γκίλια, τον Παυλόπουλο, τον Σταυρόπουλο και τον Τρίγκα, θα πρέπει να βρουν τρόπο να ελέγξουν τον ρυθμό απέναντι σε έναν πολύ γρήγορο και ενθουσιώδη αντίπαλο.

Τέλος, την Πέμπτη στις 22:30 οι Remal Madri (5-6) αντιμετωπίζουν τους Δικαστές (5-6) και οι δύο ομάδες ξέρουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους για να βάλουν τον αντίπαλό τους από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορεί οι Δικαστές να έχουν κι άλλο ματς ως τότε, οπότε οι δυο αντίπαλοι να μην μπουν ισόβαθμοι στο τζάμπολ, αλλά το παιχνίδι θα κρίνει πολλά στην κατάταξη. Ο Παπαδόπουλος, ο Μαζιώτης, ο Σελλάκης και ο Μεταξάς θα παλέψουν για τη νίκη για τους Remal Madri με τον Βλαζάκη Θ., τον Στρατηγάκο, τον Χατζηγεωργίου και τον Συκαρά να πρέπει να βρουν λύση απέναντι στην άμυνα των πρώτων αν θέλουν το ροζ φύλλο.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *