Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 1ου αγώνα προημιτελικών: Το πρώτο «αίμα»

Preview 1ου αγώνα προημιτελικών: Το πρώτο «αίμα»

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Οι μάχες των προημιτελικών στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ξεκινούν αυτή την Παρασκευή με την αναμέτρηση ανάμεσα στα Κουλουβάχατα και τους Buzzer Beeres, σε μια μάχη που αναμένεται σκληρή ως το τέλος της.

ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ – BUZZER BEERES
Σκορ σειράς: 0-0

Την Παρασκευή στις 21:00 τα Κουλουβάχατα και οι Buzzer Beeres θα διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους στο παιχνίδι που μας εισάγει στις προημιτελικές σειρές του δευτέρου ομίλου. Οι δυο ομάδες τερμάτισαν με μία θέση απόσταση και δύο νίκες διαφορά στην κανονική περίοδο (αμφότερες είχαν από έναν μηδενισμό), στο 13-3 τα Κουλουβάχατα και στο 11-5 οι Buzzer Beeres. Το μεταξύ τους παιχνίδι στην κανονική περίοδο μας προδιαθέτει με τον καλύτερο τρόπο, αφού κρίθηκε στην παράταση με 69-67, με τους Buzzer Beeres να αστοχούν στο τρίποντο της νίκης στην εκπνοή του.

Τα Κουλουβάχατα για να φτάσουν στα προημιτελικά κέρδισαν με 88-70 τους Halia Mavericks με τον Κοκονίδη να γράφει 23 πόντους, τον Χρυσικόπουλο 17 και άλλους 4 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Buzzer Beeres κέρδισαν με 70-45 το Μπάχαλο με τον Χρυσόστομο να έχει 21 πόντους, τον Μπερτσιά 16 και άλλους 2 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Η πρώτη αναμέτρηση της σειράς θα θέσει τις ισορροπίες στο ζευγάρι. Μπορεί η πρόκριση να είναι στις δύο νίκες, αλλά ο ηττημένος του πρώτου αγώνα θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο στη δεύτερη αναμέτρηση, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για την ψυχολογία του. Η μάχη του Καπέλη με τον Τραχάνη ίσως κρίνει πολλά στο θέμα του νικητή, όπως και το αν ο Κουμεντάκης με τον Κοκονίδη θα πάρουν τις μάχες απέναντι στον Αρτόπουλο και τον Μπερτσιά στη ρακέτα. Στην περιφέρεια οι δύο ομάδες έχουν διαφορετική λογική, απ’ τη μία το σκοράρισμα του Χρυσόστομου από μακριά είναι πολύτιμο για τους Buzzer Beeres, απ’ την άλλη, ο Τσιλάβης οργανώνει την ομάδα του με μαεστρία και τα ντράιβ του βοηθούν τους συμπαίκτες του. Το δυναμικό και γρήγορο παιχνίδι των δύο ομάδων που μοιάζουν στο αγωνιστικό στιλ, μας προδιαθέτει για μια πολύ καλή πρώτη αναμέτρηση.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *