Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Ο μπασκετικός κόσμος του «Πάνος Ζαχαρογιάννης»

Ο μπασκετικός κόσμος του «Πάνος Ζαχαρογιάννης»

Καλώς ήρθες στον κόσμο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», του καλύτερου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπάσκετ στην Αττική! Το “Πάνος Ζαχαρογιάννης” δίνει την ευκαιρία στους μπασκετόφιλους να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες στους κόλπους ενός πρωταθλήματος με μοναδικές παροχές, που όμοιές τους δεν συναντάμε ούτε σε επαγγελματικές κατηγορίες!

*** Θες να μπεις στο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορείς να μαζέψεις παίκτες και να φτιάξεις δική σου ομάδα; Έχεις φτιάξει ομάδα και ψάχνεις παίκτες για να συμπληρώσεις το ρόστερ σου; Η νέα καινοτομία του “Πάνος Ζαχαρογιάννης” προσφέρει τη λύση και για τους μεμονωμένους αθλητές! Μπες στο “παζάρι ελεύθερων παικτών” της λίγκας και αγωνίσου με μία από τις ομάδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί! Μάθε περισσότερα εδώ!

*Δείτε την προκήρυξη για το γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ!*

Το πρωτάθλημα τρέχει κάθε χειμώνα και δίνει την ευκαιρία σε παλιούς αθλητές, ερασιτέχνες αθλητές και, γενικά, σε όλους τους λάτρεις της πορτοκαλί θεάς, να ξεσκονίσουν τα παπούτσια τους και να μπουν σε έναν μαγικό μπασκετικό κόσμο. Οι παροχές του είναι μοναδικές για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και ο κόσμος του είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να νιώσετε το κέντρο του μπασκετικού σύμπαντος!

Το πρωτάθλημα είχε 81 ομάδες τη σεζόν 2012-13, που ήταν και η 3η της λειτουργίας του, με περισσότερους από 1.200 αθλητές να αγωνίζονται στους κόλπους του!

– Σε κάθε αγώνα του υπήρχε παρουσία γιατρού/φυσικοθεραπευτή
– Από τα περισσότερα ματς υπάρχει υλικό σε βίντεο και φωτογραφίες
– Στο site που καλύπτει τη διοργάνωση μπορούν οι συμμετέχοντες να βρουν βαθμολογίες, στατιστικά, ανακοινώσεις, preview, ρεκόρ.
Αγώνες μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένοι με δημοσιογραφική περιγραφή και σχολιασμό
– Οι αγώνες διεξάγονται σε κλειστά, όπως αυτά της Ζωφριάς, το «Σταύρος Βενέτης» στο Αιγάλεω, του Κερατσινίου, της Αγίας Βαρβάρας, του Αγ. Νικολάου.

Στο Facebook το πρωτάθλημα έχει φτιάξει τη δική του «γωνιά», όπου όλοι οι συμμετέχοντες στους ομίλους του συζητούν για το πρωτάθλημα, βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο, ποστάρουν γι’ αυτό, σχολιάζουν και ενημερώνονται!

Εκεί μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από κάθε αγώνα:

Πριν από κάθε αγωνιστική οι διοργανωτές ετοιμάζουν το promo της επόμενης:

Το φάιναλ φορ του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι μια μοναδική γιορτή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με το βίντεο να φτιάχνει το κλίμα ενόψει των αγώνων:

Και, βεβαίως, ο τελικός στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι το αποκορύφωμα της γιορτής για τον αθλητισμό με τις cheerleaders να αποτελούν ακόμη μία πρωτόγνωρη παροχή για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!

Ο τελικός, όπως και αρκετοί ακόμα αγώνες μέσα στη χρονιά, δεν θα μπορούσε παρά να έχει δημοσιογραφική περιγραφή και σχολιασμό!

Τα ντέρμπι δεν λείπουν από το πρωτάθλημα, με την περιγραφή να τους δίνει χρώμα!

Στο κανάλι του πρωταθλήματος στο YouTube υπάρχουν όλα τα βίντεο από τους αγώνες του πρωταθλήματος!

Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έχει τη δική του γωνιά και στο Age of Basketball, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά τη λίγκα:

Στο Age of Basketball μπορούν οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα να βρουν την ανάλυση κάθε αγωνιστικής:

Στο site μπορούν να διαβάσουν τα preview της επερχόμενης κάθε φορά αγωνιστικής δράσης της λίγκας:

Στο site υπάρχουν οι πρώτοι σκόρερ σε σύνολο και μέσο όρο κάθε εβδομάδας, καθώς και οι παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα:

Και, βεβαίως, το πρωτάθλημα δημιουργεί πια τη δική του ιστορία:

Δείτε την προκήρυξη
με όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες για το πρωτάθλημα
και δηλώστε συμμετοχή τώρα για τη σεζόν 2013-14!

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *