Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για συνάντηση εκπροσώπων

Ανακοίνωση για συνάντηση εκπροσώπων

Οι διοργανωτές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ανακοίνωσαν την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της πρώτης συνάντησης της νέας χρονιάς σε όλους τους ομίλους της διοργάνωσης. Αναλυτικά:

«Η συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα γίνει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, κτήριο «Μέγαρο Μ. Σουλιμιώτη», Σίφνου και Αγίου Γεωργίου.

Για όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα του Νικηφόρου, η αντίστοιχη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 20:00, στην ίδια τοποθεσία, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, κτήριο «Μέγαρο Μ. Σουλιμιώτη», Σίφνου και Αγίου Γεωργίου.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων να δώσουν το ‘παρών’. Στις δύο συναντήσεις θα αναλυθούν θέματα που αφορούν τη λίγκα και τον κανονισμό του πρωταθλήματος, θα γίνει η κλήρωση των ομίλων και θα βγει το διάγραμμα των αγωνιστικών του πρωταθλήματος.»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θυμίζω ότι όλες οι ομάδες πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν το αρχικό τους ρόστερ στη συνάντηση των εκπροσώπων. Θα πρέπει να το έχουν φέρει γραπτώς και να το παραδώσουν στους διοργανωτές. Το ρόστερ πρέπει να είναι καθαρογραμμένο, να περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο των παικτών, ολογράφως και με τονισμένα τα ονόματα.

Μέχρι το τέλος της 2ης αγωνιστικής οι ομάδες μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν αλλαγές/προσθήκες στο ρόστερ τους, αρκεί αυτό να αριθμεί έως 25 αθλητές. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ κάθε ομάδας θα πρέπει να έχουν φέρει στη διοργανώτρια (μέσω του εκπροσώπου της ομάδας τους) φωτοτυπία ταυτότητας και 1 φωτογραφία για να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *