Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Οι παροχές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», σεζόν 2013-14!

Οι παροχές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», σεζόν 2013-14!

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο στην Αττική, φιλοξενώντας φέτος 100 ομάδες στους ομίλους του, αλλά είναι και εκείνο με τις περισσότερες και καλύτερες παροχές απ’ όλα. Αναλυτικά οι παροχές προς τους αγωνιζόμενους στη λίγκα (αλλά και τις οικογένειές τους!) για την περίοδο 2013-14:

(Το άρθρο θα εμπλουτίζεται μέσα στη σεζόν με τις νέες παροχές που θα προσθέτουν οι διοργανωτές στις ήδη υπάρχουσες. Οι νέες παροχές θα εμφανίζονται πρώτες κάθε φορά.)

Έκπτωση -80% για τα μέλη του “Πάνος Ζαχαρογιάννης”!! Aπό την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ανακαλύψετε τις αγαπημένες σας μάρκες DNKY JEANS, MISS SIXTY, PEPE JEANS, ENERGIE, NAF NAF, FREDDY, 40-WEFT, KILLAH, PHARD, TRAFFIC PEOPLE, DOCKERS με έκπτωση -80% σε ένα μεγάλο bazaar στο ισόγειο του Factory Outlet Πειραιώς! Η προσφορά θα ισχύει για λίγες ημέρες, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

– Επέκταση της συνεργασίας του πρωταθλήματος με την CONVERSE και στην λιανική πώληση, πέρα από τις αθλητικές ενδυμασίες, δίνει την δυνατότητα σε ΟΛΗ την οικογένεια του κάθε αθλητή να προμηθεύεται τα ρούχα της εταιρείας με έκπτωση 30%! Η αγορά τον προϊόντων (με επίδειξη ταυτότητας για να διαπιστωθεί ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα που έχουν δώσει οι διοργανωτές στην εταιρεία) μπορεί να γίνεται από τα καταστήματα της εταιρείας στο FACTORY OUTLET στην οδό Πειραιώς αλλά και στο Ψυχικό. Η συνεργασία ξεκίνησε την Τετάρτη 11/9.

– Η CONVERSE – NIKE προσφέρει στα μέλη του πρωταθλήματος όλα τα προνόμια της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας στον κόσμο.
….Αθλητική εμφάνιση 2 όψεων με κόστος 18 ευρώ.
….Αθλητικά παπούτσια ΝΙΚΕ με έκπτωση 18%.
Για τα μέλη του πρωταθλήματος η εξυπηρέτηση θα γίνεται στο Υπέρ-κατάστημα της εταιρείας στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, όπου έχουν ορισθεί συγκεκριμένοι συνεργάτες για να υποδεχθούν τους 1.800 και πλέον παίκτες των ομάδων της λίγκας. Αρμόδιοι συνεργάτες μας στην CONVERSE – NIKE:
Kouτσουπάς Αλέξανδρος
Πλατής Μάρκος
Team Sales
Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα
Κατάστημα ΝΙΚΕ
2109601260 – 2109601257
koutsoupas@follifollie.gr

– Μια σημαντική εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στον αθλητισμό, η BFSPORTLINE, προσφέρει αποκλειστικά και μόνο για τους αθλητές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» αθλητική εμφάνιση μονής όψεως με κόστος 12 ευρώ, διπλή εμφάνιση με μόνο 17 ευρώ. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η εκτύπωση των αριθμών της εμφάνισης. Υπεύθυνος για την διοργάνωσή μας, Φερεκιάδης Στέφανος, 697 73 17 318.

Πλήρης κάλυψη του πρωταθλήματος από το site Age of Basketball. Η κάλυψη από το site περιλαμβάνει:
….– Αναλυτικές περιγραφές των αγώνων
….Preview των αγωνιστικών
….Στατιστική κάλυψη του πρωταθλήματος
.Αναλύσεις και υλικό από την ιστορία της λίγκας
….Ατομικά και ομαδικά ρεκόρ πρωταθλήματος
….Βαθμολογία και πρόγραμμα του πρωταθλήματος
….Χρυσή Βίβλο λίγκας

Βίντεο από τους περισσότερους αγώνες του πρωταθλήματος, με όμορφες στιγμές και highlights από τα παιχνίδια αναρτώνται στο κανάλι των διοργανωτών στο YouTube.

Φωτογραφικό υλικό από όλα τα παιχνίδια των ομάδων.

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση ολόκληρων αγώνων, με περιγραφή και σχολιασμό από δημοσιογράφο.

Χώρος στο Facebook που αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των αθλητών, με συνεχή posts, συζητήσεις, σχόλια, το οποίο είναι και το μέρος που κοινοποιούνται όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο του πρωταθλήματος.

– Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος διεξάγονται με παρουσία γιατρού ή φυσικοθεραπευτή.

– Οι αθλητές των ομάδων, την ώρα του αγώνα τους, έχουν δικαίωμα χρήσης των αποδυτηρίων σε όλα τα γήπεδα στα οποία φιλοξενείται το πρωτάθλημα.

– Κάθε αγώνας γίνεται με παρουσία επίσημου διαιτητή, για τον οποίο έχει μεριμνήσει ο διοργανωτής. Οι διαιτητές που σφυρίζουν στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αξιολογημένοι. Οι ορισμοί γίνονται από την ΚΕΔ.

– Κάθε αγώνας διεξάγεται με παρουσία γραμματείας.

– Οι διοργανωτές παρέχουν στις ομάδες μπάλες για το ζέσταμά τους πριν το ματς, αλλά και την μπάλα με την οποία διεξάγεται ο αγώνας.

– Όλοι οι αγώνες του “Πάνος Ζαχαρογιάννης” διεξάγονται σε κλειστά γήπεδα μπάσκετ. Ανάμεσά τους βρίσκονται αυτά της Ζωφριάς, του Αγ. Νικολάου, της Ραιδεστού, της Σιπύλου, του Αιγάλεω, του Κερατσινίου.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *