Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Πειθαρχικός έλεγχος 4ης και 5ης αγ.: ποινές

Πειθαρχικός έλεγχος 4ης και 5ης αγ.: ποινές

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τις ποινές από τον πειθαρχικό έλεγχο της 4ης και της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

«Πειθαρχικός έλεγχος: Ποινές

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής και τον κύριο όγκο αγώνων της 5ης αγωνιστικής θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων στο θέμα της συμπεριφοράς παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ιδιαίτερα στην συμπεριφορά τους σε αποφάσεις των διαιτητών.

Οι αρχηγοί των ομάδων και μόνο αυτοί σε κάθε αγώνα θα πρέπει να απευθύνονται είτε στην γραμματεία είτε στον διαιτητή.

Επισημαίνουμε ότι ειδικά σε θέματα συμπεριφοράς και απείθειας θα τηρήσουμε αυστηρή στάση.

Για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, Charles Bronson-Kibars, και σύμφωνα με όσα ο διαιτητής σημείωσε στο φύλλο αγώνα, ο προπονητής της ομάδας των Charles Bronson, Μητροφάνης Μ., και ο αθλητής της, Φυκαρης Π. (νο5), παρατηρούνται με αυστηρή επίπληξη για την συμπεριφορά τους στον ανωτέρω αγώνα. Στην περίπτωση υπότροπης στο μέλλον για παρόμοιο παράπτωμα η ποινή που θα επιβληθεί θα διπλασιαστεί, λόγω υπότροπης.

Οι αθλητές Τσιφλίδης Δ. (νο15, Ιχθύς) και Κοντογεώργης Α. (νο8, Ρεμπελιακός) παρατηρούνται με αυστηρή επίπληξη για την αποβολή τους, λόγω διαπληκτισμού, κατά την διάρκεια του αγώνα Ρεμπελιακός-Ιχθύς. Στην περίπτωση υπότροπης στο μέλλον για παρόμοιο παράπτωμα η ποινή που θα επιβληθεί θα διπλασιαστεί, λόγω υποτροπής.

Ο αθλητής των Victorious, Μπουρδανιώτης Α., παρατηρείται με αυστηρή επίπληξη για την αποβολή του στον αγώνα Losvos-Victorious. Σε περίπτωση επόμενου παραπτώματος στο μέλλον, η ποινή του θα ανέλθει στις τουλάχιστον 2 αγωνιστικές τιμωρίας.

Ο αθλητής των Θαλασσόλυκων, Λέντζος Φ., παρατηρείται με αυστηρή επίπληξη για την αποβολή του λόγω διαπληκτισμού στον αγώνα Θαλασσόλυκοι-Zeppelin. Σε περίπτωση επόμενου παραπτώματος στο μέλλον, η ποινή του θα ανέλθει στις τουλάχιστον 2 αγωνιστικές τιμωρίας.

Οι αθλητές Αντωνίου Μ. και Θωμάς Θ. των Zeppelin παρατηρούνται με αυστηρή επίπληξη για την αποβολή τους στον αγώνα Θαλασσόλυκοι-Zeppelin. Σε περίπτωση επόμενου παραπτώματος στο μέλλον, η ποινή τους θα ανέλθει στις τουλάχιστον 2 αγωνιστικές τιμωρίας.»

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *