Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Preview 6ης αγωνιστικής 2ου γκρουπ: Πρώτο της σεζόν

Preview 6ης αγωνιστικής 2ου γκρουπ: Πρώτο της σεζόν

 

Το πρωτάθλημα διένυσε το 1/4 της κανονικής περιόδου και πια υπάρχει εικόνα για τις ομάδες αφού και (το βασικότερο) τα ρόστερ έχουν σχεδόν σταθεροποιηθεί. Οπότε, ήρθε η ώρα για τα previews των αγωνιστικών, τα οποία θα είναι χωρισμένα ανά γκρουπ, αλλά μέσα στα γκρουπ θα χωρίζονται ανά αγωνιστική ημέρα και όχι ανά όμιλο. Πάμε, λοιπόν με την 6η αγωνιστική:

Σάββατο 2/11

Στις 17:00 για τον Γ όμιλο, η Lietuvos Pytas (4-0) παίζει με τον Ίκαρο (2-2). Η Lietuvos Pytas μπήκε καθυστερημένα, αλλά θεαματικά, στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και με τον Σαρρή Π., τον Παρασκευόπουλο, τον Κάλλιο και τον Διάκο, θέλει να παραμείνει έτσι. Το παράσημο της πρώτης ομάδας που την κερδίζει θέλει να κατακτήσει ο Ίκαρος, και θα το παλέψει με τον Πιτταρά, τον Οικονόμου, τον Καρανικόλα και τον Μπιζόγλου.

Στις 18:30 οι Hell’s Sharks (2-2) παίζουν με τη Harlem (0-4), για τον Β όμιλο. Οι Hell’s Sharks θέλουν να ενισχύσουν τη θέση τους στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, ενώ η Harlem θα παλέψει για την πρώτη της νίκη. Ο Παπαδόπουλος Θ., ο Παραλής, ο Κούβαρης και ο Φορτουλάκης θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη, αλλά θα πρέπει να υπερκεράσουν τη μαχητικότητα των Σιμιντζή, Χατζηαντωνίου, Σωτηρόπουλου και Ηλιάδη.

Στις 20:00 οι Mentores (1-3) κοντράρονται με τους Κουμπάρους (2-2), ομάδες Α ομίλου, που τις χωρίζει μόλις 1 νίκη. Το παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον, οι Κουμπάροι ξέρουν ότι αν κερδίσουν θα κρατήσουν τους Mentores 2 αγώνες πίσω τους, αλλιώς θα βρεθούν από κάτω τους. Ο Κοφινάτος, ο Καραγιάννης, ο Αντωνάτος και ο Σπανός θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο των Κουμπάρων, με τους Τάτση, Αντωνακόπουλο, Βασιλειάδη και Αβραμίδη να στέκονται απέναντί τους.

Στις 20:30 από τον Γ όμιλο έχουμε τον αγώνα ανάμεσα στην Α.Ε. Γκράβας (2-1) και την Γ.Β.Π. (2-3). Οι δυο ομάδες έχουν ίδιες νίκες, αλλά τις χωρίζουν 2 ήττες, μιας και η Α.Ε. Γκράβας έχει αναβολές. Με τον Λαλατζή, τον Κάτρη, τον Κανίνια και τον Αναγνωστόπουλο θα παλέψει για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρει απέναντι στον Αγγελόπουλο, τον Ρομανό, τον Λαρεντζάκη και τον Ραϊμόνδο Γ..

Στις 22:00, από τον Α όμιλο, η Laser Derm (1-4) αντιμετωπίζει την B.C. Abla (1-3). Οι δυο ομάδες έχουν ίδιο αριθμό νικών και σίγουρα το μεταξύ τους παιχνίδι θα έχει ξεχωριστό χρώμα. Η B.C. Abla θα παλέψει με τον Κατσάτσο, τον Καρυστηναίο, τον Σωτηρόπουλο και τον Μπελεχάκη για το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον Τολιά, τον Μπέμπελο, τον Στασινό και τον Παπαϊωάννου.

Κυριακή 3/11

Στις 14:00 οι Cleveland Paraliers (3-2) αντιμετωπίζουν τους Kibars (3-2) για τον Α όμιλο. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες και αυτός είναι ο καλύτερος δυνατός οιωνός ενόψει του ματς που το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο νικητής θα βάλει από κάτω του ουσιαστικά 2 ματς τον ηττημένο, αφού θα τον «έχει» και στην ισοβαθμία. Ο Λάμπρου, ο Οικονόμου, ο Στρογγύλης και ο Φιλίππας θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Τζαβέλα, Κωνσταντίνου, Πίτλογλου, Ιωαννίδη και τους άλλους Cleveland Paraliers.

Στις 12:15 ανοίγει η αυλαία των αγώνων της Κυριακής, όταν ο Πολυνίκης (2-0) κοντράρεται με τους Havalakers (4-1) στον Β όμιλο. Ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς απ’ τη μία ο Πολυνίκης έχει μπει φουριόζος, απ’ την άλλη οι Havalakers είναι μία από τις 4 ομάδες που ισοβαθμούν στη 2η θέση του ομίλου. Ο Λαγός θα οδηγήσει την ομάδα του με τον Τάσσιο, τον Μπαραμπούτη, τον Πετρόπουλο και τον Γκόγκα για τη νίκη, ενώ απ’ την άλλη, ο Μπάχας, ο Σταθούσης, ο Λαζαράκος και ο Καρακώστας θα παλέψουν για τους Havalakers.

Στις 17:00 οι Superhonics (2-3) παίζουν με τους Κέρβερους (0-5) για τον Β όμιλο. Οι Κέρβεροι θέλουν απεγνωσμένα το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν και θα το κυνηγήσουν με τον Πιτσόλη, τον Κανέλλο, τον Συλιγνάκη και τον Παπαγεωργίου. Απ’ την άλλη, οι Superhonics δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στη μάχη των πλέι οφς και με τον Οικονόμου, τον Κισκύρα, τον Μπαρδάνη και τον Κότσιρα θα παλέψουν για τη νίκη.

Στις 17:00 ο Ζυγός (0-3) παίζει με την Α.Ε.Π.Ε. (5-0) για τον Γ όμιλο. Η αποστολή του Ζυγού είναι εκ προοιμίου πολύ δύσκολη, όσο θέλγει η προοπτική να κερδίσει τους πρωτοπόρους, άλλο τόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Ο Σαγιάκος, ο Αθανασόπουλος, ο Μπουρίτης και ο Σακαντάρης θα παλέψουν για το Ζυγό, αλλά θα βρουν απέναντί τους τον Καταραχιά, τον Κωνσταντίνου, τον Τσάμη και τον Τσιτίνη.

Στις 19:00 οι Αναλώσιμοι (2-3) κοντράρονται με τον Α.Σ. Κορυδαλλού Νέα Παιδεία (3-2) για τον . Τις δύο ομάδες χωρίζει μία νίκη και ανάλογα το ποιος από τους δύο θα επικρατήσει, είτε ο Α.Σ. Κορυδαλλού Νέα Παιδεία θα πάρει 3 νίκες προβάδισμα (με την ισοβαθμία), είτε οι Αναλώσιμοι θα φτάσουν τους αντιπάλους τους. Ο Γκουτσιουκώστας Κ., ο Αναστασίου, ο Οικονομίδης και ο Τσιχλής θα παλέψουν για τον Α.Σ. Κορυδαλλού Νέα Παιδεία, με τους Νικολόπουλο, Οικονόμου, Μαριόλη και Καστανιά να προσπαθούν για τους Αναλώσιμους.

Στις 20:30 για τον Γ όμιλο οι Μπάσχετοι (3-2) παίζουν με τους Στιφάδο Bulls (4-1) οι οποίοι θα προσπαθήσουν να γλείψουν τις πληγές τους από την πρώτη ήττα της σεζόν, από την Α.Ε.Π.Ε. και τα επακόλουθα του αγώνα. Ο Χατζής, ο Μακρής, ο Τζεμπελίκος και ο Κακογιάννης θα προσπαθήσουν για τη νίκη για τους Στιφάδο Bulls, με τους Κεζέπη, Κανδήλα, Μπάικα και Καραγιώρη να θέλουν να φέρουν στην ισοβαθμία τους Μπάσχετους.


Δευτέρα 4/11

Στις 21:00 τα Χώματα (3-2) αντιμετωπίζουν τους Shooting Stars (4-1) για τον Β όμιλο, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδια ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέχουν μόλις 1 νίκη η μία από την άλλη. Ο Σταμάτης, ο Λουδάρος, ο Σαλτούρος και ο Σταύρου Χ. θέλουν τη νίκη για ξεφύγουν από τους αντιπάλους τους, αλλά τα Χώματα με τους Εξαρχόπουλο, Ελευθερόπουλο, Γκάτση και Τσέλια είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν για να ωθήσουν το ζευγάρι σε ισοβαθμία.

Τρίτη 5/11

Στις 21:00 για τον Β όμιλο οι Bandits (2-2) αντιμετωπίζουν τους Sloths B.C. (0-5) που κυνηγούν την πρώτη τους νίκη. Με τον Κινόβα, τον Σιόλα, τον Ζήση Γ. και τον Ματσίκα οι Sloths B.C. θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, αλλά οι Bandits ξέρουν ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσουν από βαθμολογικής άποψης, με τον Κούτρα, τον Απαλοδήμα, τον Ζαφειρόπουλο και τον Ψυρίδη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.


Τετάρτη 6/11

Στις 21:00 έχει ματσάρα την Τετάρτη για τον Α όμιλο. Οι Miners (4-0) και η Scabolini (4-0) παίζουν το ντέρμπι κορυφής του ομίλου τους και μόνο ο ένας θα φύγει από το γήπεδο διατηρώντας το αήττητο. Είναι νωρίς στη σεζόν για να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο, αλλά και οι δύο θέλουν να συνεχίσουν να μαζεύουν ροζ φύλλα, με τον νικητή να έχει το προβάδισμα για τη μάχη της πρώτης θέσης. Ο Παρασκευόπουλος Δ. θα έχει πολλή δουλειά, μαζί του ο Καρατζάς, ο Φωτόπουλος και ο Παρασκευόπουλος Α. θα παλέψουν απέναντι στους Χρονόπουλο, Κυνηγόπουλο, Παπάζογλου και Παπαδογιάννη.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *