Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Πειθαρχικός έλεγχος: Ποινές

Πειθαρχικός έλεγχος: Ποινές

 

Οι διοργανωτές της λίγκας ανακοίνωσαν τις αποφάσεις σε πειθαρχικά ζητήματα, για τις ομάδες που είχαν κληθεί σε απολογία. Αναλυτικά:

– Ο αθλητής Φύκαρης Π. της ομάδας Charles Bronson τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού 1 (μίας) αγωνιστικής για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα σχετικά με τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης στο ματς της ομάδας του με την B.C. Abla. Η ποινή θα ισχύσει τη 15η αγωνιστική (η ομάδα του έχει ρεπό τη 14η αγωνιστική).

– Ο αθλητής Σαραϊλής Ι. (νο00) της ομάδας Devotion τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού 1 (μίας) αγωνιστικής για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα σχετικά με τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του αγώνα της ομάδας του με τον ΟΦΗ Ηρακλείου. Η ποινή θα έχει ισχύ τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

– Η ομάδα Yugoplastica τιμωρείται με μηδενισμό για την αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο ρόστερ της στην αναμέτρηση με τους Hell’s Sharks για την 11η αγωνιστική του Β ομίλου του 2ου γκρουπ. Το αποτέλεσμα και τα στατιστικά του αγώνα μηδενίζονται και ο αγώνας κατοχυρώνεται με 20-0 στους Hell’s Sharks.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *