Home / BLOGS / Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς – Έρχομαι… και είμαι έτοιμος!

Το blog του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς – Έρχομαι… και είμαι έτοιμος!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2009

Με συγχωρείτε που άργησα να γράψω ξανά, αλλά και πάλι ήμουν άρρωστος, είχαμε πολλούς αγώνες… και τέτοια!

Έχει φτάσει προς το τέλος του το σερβικό πρωτάθλημα και είμαστε στην 5η θέση. Οι πρώτες 3 ομάδες μπαίνουν στη superleague με τις ελίτ. Επίσης, συνεχίζουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα με τις διπλές προπονήσεις και έχουμε αγώνες κάθε δύο μέρες σχεδόν. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο, ιδίως αν είσαι και άρρωστος!

Εγώ πρόκειται να γυρίσω πίσω στην ομάδα που ανήκω, δηλαδή τον Πανιώνιο, στα τέλη Μαρτίου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο για μένα, αλλά και γενικά είναι σημαντικό όταν είσαι σε έναν ρυθμό και παίζεις αγώνες να μην ξαναγυρίσεις και κάθεσαι χωρίς να παίζεις. Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά και τα αποφασίζει ο προπονητής του μέσα από τη δουλειά που κάνεις και το πώς τα πας στις προπονήσεις…

Ένα στάδιο της καριέρας μου πέρασε, ένα στάδιο στο οποίο ήμουν δανεικός σε μια νεανική ομάδα όπου πήρα εμπειρίες παιχνιδιών και πολλών προπονήσεων 5×5. Έχω δουλέψει αρκετά πάνω στο παιχνίδι μου, στο σουτ, στην ντρίμπλα, στην αίσθηση του παιχνιδιού και στο physical game, δηλαδή έχω πάρει κιλά και είμαι αρκετά πιο γρήγορος από πριν.

Δηλαδή, έχει γίνει δουλειά εδώ που είμαι, οπότε πρέπει να το αποδείξω μόλις γυρίσω, κάτι το οποίο ανυπομονώ να κάνω! Επίσης φτάνει το καλοκαίρι και έχουμε δύο μεγάλα τουρνουά μπροστά μας: Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία και Πανευρωπαϊκό στη Ρόδο. Οπότε ετοιμάζομαι να δώσω τα πάντα για να τα πάμε τέλεια! Σκοπεύω να κάνω πολλή δουλειά με τον γυμναστή του Πανιωνίου, Κώστα Χατζηχρήστο, ώστε να ετοιμαστώ σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Επιτέλους μπορώ να πω ότι έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να παίξω στην Α1 και πιστεύω πως είμαι έτοιμος.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

About nikolask11

Check Also

Age of Basketball Blogs

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρίσκετε όλα τα blogs που φιλοξενούνται στο Age of …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *