Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Πλέον ξέρουν για τι παλεύουν

Πλέον ξέρουν για τι παλεύουν

Η 6η αγωνιστική σηματοδοτεί το πέρασμα στην… από εκεί πλευρά της κανονικής περιόδου του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» μετά, πια, τα μισά. Τα δύο γκρουπάκια συνεχώς και ψαλιδίζονται, πια 12 είναι οι αήττητοι και 12 εκείνοι χωρίς νίκη, από 15+15 την περασμένη εβδομάδα. Άλλες ομάδες φτάνουν στα μισά ματς, άλλες τα περνούν ανάλογα με τα ρεπό σε κάθε όμιλο, όλες, όμως, ξέρουν πλέον τι πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν τους στόχους πρόκρισης που έχουν θέσει.


Α Όμιλος

Ξεκίνημα από το ντέρμπι ανάμεσα στους αήττητους Paltovic και τη Jugoplastica. Η δεύτερη επιστρέφει από το ρεπό της και θέλει να εμφανιστεί δριμύτερη, έχει ήδη χάσει έδαφος, οι πρώτοι δεν θέλουν να δουν κίτρινο φύλλο. Ο Μελάς (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο Ονάσογλου (12 πόντοι) θέλουν να συνεχίσουν σε υψηλό ρυθμό. Η Dirtus Bologna δοκιμάζει το αήττητό της απέναντι στους Ατρόμητους και περιμένει από τον Σπυρόπουλο (22 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Αλεξόπουλο (6 πόντοι, 11 ριμπάουντ) μεγάλη συμβολή για να παραμείνει στην κορυφή. Αλλά το θέμα είναι να δούμε και τι γνώμη έχουν ο Σιόλας Ν. (10 πόντοι) με τον Αναδιώτη (9 πόντοι).

Οι Athens Supergrungers αντιμετωπίζουν τους Σαπάκια Kings που με τον Παπαδόπουλο (8 πόντοι) και τον Βασιλείου (6 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν την πρώτη τους νίκη, αλλά για να έρθει θα πρέπει να υπερκεράσουν τον Βαρβαρίγο (15 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Κατσαμπάνη (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Οι Π.Σ.Γ. θα στηριχτούν στον Δημητρόπουλο (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Ζαργάνη (16 πόντοι, 15 ριμπάουντ) για να κερδίσουν τη Μαύρη Θύελλα που θα παλέψει με τον Κούλουμπο (10 πόντοι, 2 κλεψίματα) και τον Σταθόπουλο (6 πόντοι, 9 ριμπάουντ) για το ροζ φύλλο.

Τέλος, Pistons και Τουβλέικερς θα τα δώσουν όλα για την πρώτη νίκη της σεζόν, αλλά μόνο ένας θα το καταφέρει. Μάραντος (19 πόντοι, 21 ριμπάουντ) και Κακας (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) απ’ τη μία και Λαμπέας (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με Μαρίνο (6 πόντοι, 6 ριμπάουντ) απ’ την άλλη, ξέρουν ότι ήρθε η ώρα για να φύγουν νικητές απ’ το παρκέ.

Β Όμιλος

Μεγάλο ματς στον Β όμιλο ανάμεσα στην Α.Ε.Π.Ε. και τους Red Devils. Οι Red Devils είναι αήττητοι και με τον Τριανταφύλλου (17 πόντοι, 5 κλεψίματα) και τον Αντωνέα (11 πόντοι) θέλουν να μείνουν έτσι, αλλά απέναντί τους έχουν την περσινή πρωταθλήτρια του Β γκρουπ, Α.Ε.Π.Ε., που ξεκίνησε με ήττα αλλά πια μοιάζει να έχει βρει πατήματα. Αυτό δεν είναι το μόνο εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στον όμιλο αφού οι Κέρβεροι θα προσπαθήσουν να συνέλθουν ψυχολογικά από την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα την περασμένη εβδομάδα, με τον Γεροντούκο (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Καρύδη (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τον Σαρικάκη (23 πόντοι), τον Παπαπροκοπίου (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τους λοιπούς Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων, που θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια.

Ντέρμπι που θα χαρίσει την πρώτη νίκη έχουμε κι εδώ, Τριπόντιοι και Desperado κοντράρονται για το πρώτο τους ροζ φύλλο, απ’ τη μία ο Καραδήμας (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Τσαφαντάκη (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και απ’ την άλλη ο Σεφέρης με τον Καραλή θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Πρώτη νίκη ψάχνουν και οι Raptors που με τον Ταμβακόπουλο (8 πόντοι) και τον Γρανισιώτη (6 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τους Γιανγκ Μπόυζ που επιστρέφουν απ’ το ρεπό τους.

Τέλος, δύσκολη δοκιμασία έχει το αήττητο των Δικαστών στο ματς κόντρα στους Shooting Stars. Ο Συκαράς (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ), ο Τούμπας (8 πόντοι, 22 ριμπάουντ) και η παρέα τους έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά ο Νικολάκης (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Σταύρου (4 πόντοι, 11 ριμπάουντ) δεν θα τα παρατήσουν εύκολα.

Γ Όμιλος

Η αρχή στον Γ όμιλο δεν μπορεί παρά να γίνει με το ντέρμπι ανάμεσα στον Άφοβο Σεπολίων και την Αττική. Φιλόδοξες ομάδες και οι δύο, που γνωρίζονται καλά, θα λύσουν τις διαφορές τους στο παρκέ την Κυριακή. Ο Μαργελος (35 πόντοι, 4 κλεψίματα) με τον Φάββα (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στον Ντούβα (16 πόντοι) και τον Τσικόλα (6 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Σκληρή μάχη θα έχουμε και ανάμεσα στην Alondra B.C. και τον Ατρόμητο Αιγάλεω που θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Τζοβαρας (28-9-3-3) και ο Τσουνιας (22 πόντοι) πρέπει να βρουν την άκρη κόντρα στον Παντελάκη (24 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Γιαννατσή (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ) για να το καταφέρουν με την Alondra B.C. να ξέρει ότι περνάει τους αντιπάλους της στη βαθμολογία αν τους κερδίσει.

Οι Run ‘n’ Gun επιστρέφουν από το ρεπό τους και θα βρουν μπροστά τους τους Superhonics που, με τον Αντωνιάδη να έχει 18 πόντους και 14 ριμπάουντ και τον Βασιλείου 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, κέρδισαν την Oklaχώμα Thunder στο προηγούμενο παιχνίδι τους, αλλά τώρα καλούνται να τα βάλουν με τη μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου. Η Oklaχώμα Thunder πρέπει να ανασυγκροτηθεί με τον Πετρόπουλο (8 πόντοι) και τον Χαρίδημο (6 πόντοι, 5 ριμπάουντ) αν θέλει να κερδίσει τους Red-dicolo, που με τον Κρίκα Κ. (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Τάγκαλο (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ) μόλις πέτυχαν την καλύτερη ως τώρα αμυντική επίδοση της σεζόν.

Τέλος, ο Santa Nionios θέλει να ξεπεράσει το σοκ της ανατροπής που δέχτηκε την περασμένη αγωνιστική και με τον Μάργαρη (19 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Μπελεχάκη (15 πόντοι) θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στο Μπίρι-μπίρι που με τον Παπανδρέου (4 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Κουφαλη (4 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θέλει την πρώτη νίκη της σεζόν.


Δ Όμιλος

Αρκετά ντέρμπι κρύβει το πρόγραμμα της αγωνιστικής για τον Δ όμιλο. Κλαρινογαμπροί και Κένταυροι θα δώσουν κι αυτοί μάχη για το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, όπως είδαμε ήδη σε δυο άλλους ομίλους πιο πάνω, με τον Γουρνέλο (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Νερατζη (17 πόντοι) να πρέπει να τα βάλουν με τον Κορδονούρη (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Τουμαζάνη (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Οι Nikea Lions θα δοκιμάσουν το αήττητό τους απέναντι στους Cleveland Paraliers που με νίκη τους πιάνουν στη βαθμολογία. Ο Φυρος (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Μεταξά Β. (4 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) απ’ τη μία και ο Κωνσταντίνου (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) με τον Φωτόπουλο (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) απ’ την άλλη υπόσχονται σκληρό ντέρμπι.

Ντέρμπι μοιάζει και το ματς ανάμεσα στους Zeppelin και τους Nothing But Net. Ο Τσαντζαλής (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Λιάπης (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) απ’ τη μία, και ο Καραμανής (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Καραγεωργάκη (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) απ’ την άλλη, θέλουν να ξεπεράσουν το μέτριο ξεκίνημα και να κάνουν τον αγώνα απαρχή επίδειξης των φιλοδοξιών τους. Οι Στιγκιντριακοί επιστρέφουν από το ρεπό τους για να βρουν απέναντί τους την Rep-eat που προέρχεται από μεγάλη νίκη και με τον Κονδύλη (15 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και τον Μορφόπουλο (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θέλει να πετύχει μια ακόμα μεγαλύτερη.

Τέλος, οι Αστέρες B.C. με τον Μαγκαφά (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Παντα (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα αντιμετωπίσουν τα Σφυριά που με τον Κοτσαμπά (14 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και τον Κυριακάκη (6 πόντοι) θα επιζητούν επιστροφή στις νίκες.

Ε Όμιλος

Ντέρμπι και στον Ε όμιλο, όπου ο Ρεμπελιακός του Ηλιάκη (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και του Καρρά (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) αντιμετωπίζει τους Faiters του Κωνσταντίνου (23 πόντοι, 22 ριμπάουντ) και του Κολλα (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και καμία από τις δύο ομάδες δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο της ήττας. Χώματα και Γ.Σ. Κυψέλης θα μας προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι, ο Πατσιούρας (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ) με τον Παπουτσή (22 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τα Χώματα που επιστρέφουν από το ρεπό τους και ονειρεύονται πια μόνο νίκες στη συνέχεια.

Η El Chapu και οι Aces έχουν τον ίδιο στόχο στο μεταξύ τους ματς, αλλά ξεκινώντας από αντίστροφη βάση. Οι μεν με τον Ζώτο (14 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Μουγκαράκη (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) θέλουν να παραμείνουν αήττητοι, οι δε με τον Βασιλακόπουλο (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Κούπα (14 πόντοι) θέλουν την πρώτη τους νίκη.

Οι Gademians με τον Κατιάκο (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Κοττα (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη επί του Ρεμπελιακού, οπότε ούτε να σκεφτούν δεν θέλουν το ενδεχόμενο ήττας από τους Mentores, αλλά το να τους αναγκάσουν σε τέτοια είναι το μόνο που σκέφτονται ο Τατσης (22 πόντοι) και ο Αντωνακόπουλος (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Τέλος, η X-Team θέλει επιστροφή στις νίκες με τον Νάσσιο (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Καπανιάρη (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) αλλά οι Byron Celtics με τον Μανιατόπουλο (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Αγγελόπουλο (20-5-3-3) δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το επιτρέψουν εύκολα.


ΣΤ Όμιλος

Επιστροφή από το ρεπό τους για τους πρωταθλητές Κουλουβάχατα και απέναντί τους θα βρεθούν οι Halia Mavericks του Κλιμαντήρη Σ. (21 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και του Αγγελιδέλη (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ) που ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψουν για μια μεγάλη νίκη. Τη νίκη θα ψάξουν και Τιρινίνι με Allsafe B.C. για να αφήσουν αμφότερες την πικρή γεύση της ήττας πίσω τους. Ο Γαλανόπουλος με τον Αντωνόπουλο (8 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Απαλοδήμα (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Χρυσούλα Χ. (2 πόντοι, 14 ριμπάουντ) για να τα καταφέρουν.

Η Drink Team δεν θέλει να περιμένει άλλο για την πρώτη της νίκη αλλά για να την πετύχουν ο Κατσοχειράκης (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) με τον Κώτσογλου (9 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Remal Madri του Κακλέα (18 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και του Χαραλαμπόπουλου (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που προέρχονται από την πρώτη δική τους νίκη στη σεζόν. Πρώτη νίκη ψάχνουν και οι Σουβλέηκερς, ο Κοκοτίνης (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Πισπυρίγκος θα παίξουν απέναντι στην Boom Shakalaka του Φωτόπουλου (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και του Γεωργίου (12 πόντοι) για να την πετύχουν.

Ζ Όμιλος

Στον Ζ όμιλο οι Νεροχύτες θα πρέπει με τον Βρέλλη (27 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Θεοδοσίου (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ) να κερδίσουν τους Filoiadelfia 76ers για να κρατήσου το αήττητό τους ανέπαφο, αλλά Ματαλιωτάκης (17 πόντοι, 6 ασίστ) και ο Ζιάγκας Α. (16 πόντοι) δεν πρόκειται να συναινέσουν σε αυτό έτσι απλά. Κάτι παρόμοιο και στο ματς της Victorious με τους Pick ‘n’ Troll, μόνο που εδώ οι δεύτεροι κυνηγούν και την πρώτη τους νίκη παράλληλα. Ο Θεοδωρόπουλος (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Λιανό (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ) είναι το φαβορί στα χαρτιά απέναντι στους Κατσα (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Τσοπανάκη Γ. (7 πόντοι, 5 ριμπάουντ), αλλά άλλο τα χαρτιά, άλλο το παρκέ.

Γ.Α.Σ.Τ. και Rocks B.C. αναμένεται να δώσουν έναν αρκετά ενδιαφέροντα αγώνα, ο Κοντεκάκης (13 πόντοι) και ο Διαμαντόπουλος (4 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα περιμένουν τον Μποτόζη (32 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και τον Καμαριωτάκη (8 πόντοι, 13 ριμπάουντ) σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για το πλασάρισμα σε Α1-Α2. Η Havana Rum θα παλέψει για την πρώτη της νίκη με τον Παραμερίτη (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Ραδόπουλο (4 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) απέναντι στην Ήρεμη Δύναμη, που θέλει να δει τον Κωλετσα (21 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Ντρουσια (21 πόντοι, 4 ριμπάουντ) σε καλή μέρα, για να φτάσει στη 2η της νίκη.

Τέλος, πολύ σκληρό ντέρμπι αναμένεται να έχουμε ανάμεσα στους Miners και τους Θαλασσόλυκους, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία ήττα ως τώρα στη διοργάνωση. Οι Miners επιστρέφουν απ’ το ρεπό τους, με τον Μαράκη (17 πόντοι και 8 ριμπάουντ) και τον Λέντζο Φ. (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ) των Θαλασσόλυκων να ακονίζουν τα δόντια τους.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *