Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Με γεμάτες μπαταρίες στη μάχη του Α1

Με γεμάτες μπαταρίες στη μάχη του Α1

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πέρασε και οι ομάδες έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους, για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση πανέτοιμες για νίκες. Η 7η αγωνιστική στο Α1 έφτασε και όλοι ξέρουν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ακόμα και εκείνοι που είναι χωρίς νίκη έχουν ακόμα, στις 3 αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του Α γύρου, το χρόνο για να ανατρέψουν την κατάσταση. Οπότε προσμένουμε τα ματς της εβδομάδας αυτής με μεγάλη ανυπομονησία.

1ος όμιλος

Αρχή στον 1ο όμιλο από το παιχνίδι ανάμεσα στον Ρεμπελιακό (6-0) και τους Νεροχύτες (5-1). Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις μια ήττα και το βράδυ της Κυριακής αυτή η διαφορά μπορεί να έχει εξαφανιστεί, ή να έχει μηδενιστεί. Η γνωστή απουσία του Κοντογεώργη θα πλήξει την αμυντική ταχύτητα του Ρεμπελιακού, που θα πρέπει με τον Καρρά και τον Πλεξουσάκη να βρει άλλες λύσεις κόντρα στον Βρέλλη, τον Κωστόπουλο και την παρέα τους, που σίγουρα θα θέλει να στείλει μήνυμα προς κάθε αποδέκτη στην κορυφή του ομίλου.

Οι Superhonics (2-3) μετά την τραγωδία που χτύπησε την ομάδα, αλλά και ολόκληρη τη λίγκα μας, επιστρέφουν στο παρκέ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Dirtus Bologna (7-0) του 17-0 ως τώρα φέτος. Ο Οικονόμου και ο Αντωνιάδης θα παλέψουν να σπάσουν το αήττητο της Dirtus Bologna, κόντρα στον Σπυρόπουλο και τον Χαλκιά που θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια.

Τέλος, η Τιρινίνι (2-4) και οι Nikea Lions (4-2) κοντράρονται τη Δευτέρα, σε έναν αγώνα που ίσως κρίνει αρκετά για τη βαθμολογία στην πρώτη τετράδα του ομίλου στο τέλος του πρώτου γύρου. Ο Λεγάκης με τον Σέτα θέλουν να επιστρέψει η ομάδα τους στις νίκες, αλλά το εμπόδιο που θα θέσουν μπροστά τους ο Ξανθάκης με τον Αλειφέρη φαντάζει πολύ μεγάλο για να καμφθεί.

2ος όμιλος

Γεμάτο ενδιαφέροντα παιχνίδια και σκληρά ντέρμπι είναι το πρόγραμμα του 2ου ομίλου και αυτή την εβδομάδα. Η Αττική (2-3) και οι Miners (3-2) θα αρχίσουν τη δράση με ένα σκληρό ντέρμπι. Απέχουν μία νίκη και η διαφορά τους οριοθετεί μάλιστα και την τετράδα του ομίλου στη φάση αυτή. Ο Φάββας με τον Χατζάκη θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να πάει στο 50% η Αττική, απέναντι στον Κυνηγόπουλο και τον Ράπτη, που θα παλέψουν για το 4-2.

Η Α.Ε.Π.Ε. (4-1) θέλει να συνεχίσει ψηλά στον όμιλο κόντρα στους Cleveland Paraliers (2-1) που επίσης έχουν μόλις μία ήττα, αν και με 2 παιχνίδια λιγότερα. Το ματς είναι σημαντικό και για τους δύο, αφού πρόκειται ξεκάθαρα για ομάδες που παλεύουν για την τετράδα, με τον Καμζέλα και τον Πρινιωτάκη να θέλουν το ροζ φύλλο για τους Πυροσβέστες κόντρα στον Κοντοπυράκη και τον Συρμο.

Η S-Parta B.C. (4-1) κοντράρεται με τους Big Ballers (1-3) και αναζητά τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να ανέβει στη βαθμολογία. Ο Κουζοβουνάς με τον Τσίκλο θα παλέψουν για την ομάδα του Κοτρώνη, που θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της απέναντι στον Μαζαρακα, τον Γιαννόπουλο και τη παρέα τους, που έχουν κάθε κίνητρο για το ροζ φύλλο.

Τέλος, οι Θαλασσόλυκοι (0-5) και ο Γ.Σ. Κυψέλης (2-3) θα μας προσφέρουν ένα σκληρό ντέρμπι. Οι Θαλασσόλυκοι ξέρουν ότι βρίσκονται σε δεινή θέση, ιδίως μετά το μηδενισμό, με τον Τεντόμα και τον Λέντζο Γ. θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη στον όμιλο. Όμως, απέναντί τους θα βρουν τον Γ.Σ. Κυψέλης του Σταθόπουλου και του Παπουτσή, που ζητά την 3η του νίκη για το 50%.


3ος όμιλος

Αρχή από το ματς των Run ‘n’ Gun (5-0) με τους Αστέρες B.C. (3-3). Οι Run ‘n’ Gun θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι στον όμιλο και γενικά φέτος, με τον Πανδή και τον Καραλή θα κοιτάξουν να προστατέψουν το 15-0 που έχουν απέναντι στους Αστέρες B.C. που θέλουν να ανέβουν από το 50%, ενώ με τον Μαγκαφα και τον Τρικαλιώτη ξέρουν ότι μια νίκη επί των αήττητων και πρωτοπόρων είναι μεγάλη πρόκληση.

Όμως, αυτό δεν θα είναι το μόνο παιχνίδι για τους Αστέρες B.C. (3-3) που τη Δευτέρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Byron Celtics (3-4). Ο Σταυρινούδης με τον Κουρουβανη θα προσπαθήσουν για τη νίκη για τους Αστέρες B.C., που ξέρουν ότι το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό στην προσπάθειά τους για πρόκριση, απέναντι στους Byron Celtics, που με τον Γιουβεντίδη και τον Μανιατόπουλο θέλουν να αφήσουν εντελώς πίσω τους το κακό ξεκίνημα και να ανέβουν στο 50%.

Οι Havalakers (4-2) θέλουν τη νίκη απέναντι στον Άφοβο Σπολίων (4-2) που θέλει να συνεχίσει το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε στον όμιλο. Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ αλλά δεν ισοβαθμούν, καθώς οι Havalakers κουβαλούν έναν μηδενισμό. Με τον Λαζαράκο και τον Μανουζα Ζ. θέλουν τη νίκη για να αρχίσουν να μειώνουν τις επιπτώσεις του μηδενισμού στην πορεία τους στον όμιλο. Απ’ την άλλη, ο Καραντζούνης με τον Ντούφα θα προσπαθήσουν να χαρίσουν στον Άφοβο την 5η του νίκη στο γκρουπ, νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Τέλος, η Victorious (6-0) θα αντιμετωπίσει τους Faiters (3-4) θέλοντας να κρατήσει ανέπαφο το αήττητό της τη φετινή χρονιά. Η Victorious βρίσκεται στο 16-0 φέτος και θέλει να το πάει στο 17-0 με τον Χριστόπουλο και τον Θεοδωρόπουλο, αλλά οι Faiters προέρχονται από ήττα και θέλουν να το αλλάξουν με τον Φιλακουρίδη και τον Κοντινο, επιστρέφοντας στα ροζ φύλλα.


4ος όμιλος

Santa Nionios (2-3) και Στιγκιντριακοί (2-2) διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο. Οι δυο ομάδες μοιράζονται από δύο νίκες ως τώρα, οπότε έχουν έναν λόγο παραπάνω να προσεγγίσουν με μεγαλύτερο πάθος το παιχνίδι. Ο Γαβρίδης με τον Δημητρίου θα παλέψουν για να ανεβάσουν τους Στιγκιντριακούς πάνω από το 50%, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Μάργαρη και τον Μπελεχάκη, που θέλουν την 3η νίκη για τον μαχητικό Santa Nionios.

Η El Chapu (2-3) θα αντιμετωπίσει τους Gademians (0-6) με τις δύο ομάδες να θέλουν επειγόντως και επιτακτικά τη νίκη. Η El Chapu, μετά το 9-1 της κανονικής περιόδου, δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης και ζητά επειγόντως τη νίκη με τον Γιαννόπουλο Θ. και τον Ζαφειρόπουλο, απέναντι σε μια ομάδα που αναζητά ισορροπίες χωρίς τον Κατιάκο, αλλά με τον Καραγγέλη και τον Αδαμόπουλο παραμένει επικίνδυνη και ικανή για το θετικό αποτέλεσμα.

Τα Κουλουβάχατα (4-0) θα βρουν στο δρόμο τους τους Paltovic (4-1) σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία. Απ’ τη μία οι πρωταθλητές με τον Κοτίνη και τον Παπαδόπουλο θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι στον όμιλο, απ’ την άλλη ο Μελάς θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του και κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της λίγκας, μαζί με τον Μισιακό θα τα δώσουν όλα για ένα ροζ φύλλο γεμάτο γόητρο.

Τέλος, οι Δικαστές (4-1) θα κοντραριστούν με τη Laser Derm (3-2) σε ένα ματς με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Συκαράς με τον Τούμπα θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν την ομάδα τους σε τροχιά κορυφής, απέναντι στη Laser Derm, που βρίσκεται μόλις μια ήττα πίσω τους στη βαθμολογία και με τον Κανελλόπουλο και τον Φουσέκη θέλει να τους πιάσει στις 4 νίκες.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *