Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Πρώτη μετά το γύρισμα

Πρώτη μετά το γύρισμα

 

Η 10η αγωνιστική στο Challenge League του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» βρίσκεται μπροστά μας και σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου γύρου για τους ομίλους. Ό,τι είδαμε ως τώρα μας έφερε ως τα μισά του δρόμου. Μπορεί οι ομάδες να έχτισαν κάστρα και να έβαλαν τις βάσεις για τα νοκ άουτ, αλλά τώρα έχουν… άλλο τόσο για να τα κρατήσουν απόρθητα και να πάρουν την πρόκριση. Ας δούμε τα ματς της εβδομάδας:

1ος όμιλος

Οι Lazers (4-3) κοντράρονται με τη Μαύρη Θύελλα (4-2) και οι δυο ομάδες μοιράζονται μέχρι τώρα νίκες, από 4 η καθεμία. Ο Πιτένης με τον Λυμπέρη θέλουν το ροζ φύλλο για να ανεβάσουν τους Lazers πάνω απ’ την αντίπαλό τους, αλλά ο Ζήσης Γ. με τον Σταθόπουλο δεν θα παραδοθούν εύκολα, καθώς θέλουν να κρατήσουν τη Μαύρη Θύελλα κοντά στην κορυφή του ομίλου.

Η Havana Rum (3-5) θα αναζητήσει επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Rep-eat (8-0) που θέλει να παραμείνει αήττητη, η μόνη πια στο Challenge League που δεν έχει πάρει κίτρινο φύλλο. Ο Παπαδημητρίου (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Ραδόπουλος (15 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) έχουν αρκετά δύσκολο έργο για την 4η νίκη της Havana Rum κόντρα στον Κονδύλη και τον Λατανη που είχαν ελέγξει και τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Οι C-Drifters (3-3) θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία κόντρα στους Κλαρινογαμπρούς (1-6). Με τη νίκη θα ανέβουν πάνω από το 50% στον όμιλο και ο Κουτέλας Π. με τον Κουτέλα Χ. το γνωρίζουν αυτό και θα προσπαθήσουν πολύ απέναντι στον Γουρνέλο και τον Νερατζη που θέλουν το ροζ φύλλο για να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος με τον καλύτερο τρόπο για τους Κλαρινογαμπρούς.

2ος όμιλος

Αρχή στη δράση από το ματς των Τουβλέικερς (5-2) με την Alondra B.C. (1-6). Αμφότεροι έχασαν την περασμένη εβδομάδα και αμφότεροι θέλουν τη νίκη τώρα. Ποια καλύτερη διαφήμιση για το παιχνίδι από το αντίστοιχο του πρώτου γύρου που είχε λήξει με 1 πόντο διαφορά; Ο Λαζάρου (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Θειακούλη (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θέλουν την 6η νίκη για την ομάδα τους απέναντι στον Παντελάκη (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και τον Κουκουλη (12 πόντοι, 18 ριμπάουντ) που ζητούν ροζ φύλλο για να ανέβουν στη βαθμολογία.

Η Boom Shakalaka (3-4) θέλει να χτίσει στη νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στους Μπίρι-μπίρι (0-7) που ψάχνουν το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο. Ο Ευαγγελίδης (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Μπιθικιώτη (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα παλέψουν για την πρώτη νίκη απέναντι στον Ηλιόπουλο Γ. (23 πόντοι, 4 κλεψίματα) και τον Ηλιόπουλο Κ. (12 πόντοι, 3 ασίστ) που θέλουν να φέρουν την Boom Shakalaka στο 50%.

Οι Pistons (6-2) επιστρέφουν από το ρεπό τους κόντρα τους Κέρβερους (2-5) που θέλουν να επανέλθουν στις νίκες. Οι Pistons ξέρουν ότι δεν πρέπει να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης, με τους Κέρβερους να ζητούν το 3ο ροζ φύλλο με τον Σκληράκη (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Μπαο (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Τα Σφυριά (4-3) έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο, 3 συνεχόμενες νίκες και έτσι θέλουν να μπουν και στον δεύτερο, αλλά απέναντί τους θα έχουν τους Shooting Stars (6-1) που είναι η μόνη ομάδα στον όμιλο με μόλις μία ήττα. Ο Κοτσαμπάς (40 πόντοι, 18 ριμπάουντ) θα πρέπει να επαναλάβει μια μεγάλη εμφάνιση, μαζί με τον Χατζή (4 πόντοι, 4 ριμπάουντ) για να τα καταφέρουν τα Σφυριά κόντρα στον Σταμάτη (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Σαλτούρο (14 πόντοι, 15 ριμπάουντ).

3ος όμιλος

Οι Mentores (1-7) μετά την πρώτη τους νίκη θέλουν να ξαναγλυκαθούν κόντρα στην Oklaχώμα Thunder (5-3) που δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Ο Σαρρής (19 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα) με τον Τάτση (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θα κυνηγήσουν τη 2η τους νίκη κόντρα στην Oklaχώμα Thunder που επιστρέφει από το ρεπό της θέλοντας να μπει θετικά και στον δεύτερο γύρο.

Οι Raptors (6-2) θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας, αλλά απέναντί τους θα βρουν τους Remal Madri (3-5) που δεν θα παραδοθούν εύκολα. Ο Σπανός (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Κοντο (4 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα θελήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Κυρανο (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Κακλεα (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) που ψάχνουν το 4ο ροζ φύλλο για τους Remal Madri.

Οι Athens Supergrungers (6-2) θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο κόντρα στους Ατρόμητους (3-5) για να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου. Ο Κατσαμπανης (10 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και ο Τσιπρας (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν τους Athens Supergrungers στην κορυφή του ομίλου, απέναντι στους Ατρόμητους που προέρχονται από μια πολύ καλή νίκη και με τον Σιόλα (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Φουνταδάκη (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θα αναζητήσουν άλλο ένα ροζ φύλλο για να πλησιάσουν στις θέσεις πρόκρισης.

Απεγνωσμένα επιστροφή στις νίκες θα κυνηγήσει η Ήρεμη Δύναμη (5-3) απέναντι στους Τριπόντιους (4-4) που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχονται από μια καλή νίκη επί των Raptors. Η Ήρεμη Δύναμη θα στηριχτεί στον Τσιβρα (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Παπαμιχαήλ (13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) για το 6ο ροζ φύλλο, με τους Τριπόντιους να θέλουν με τον Ράλλη (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Καραδήμα (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) να ανέβουν πάνω από το 50%.

4ος όμιλος

Η Μάχη στον όμιλο ξεκινά με το ματς των Rocks B.C. (6-2) με τους Pick ‘n’ Troll (3-4). Οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες, ενώ είχαν αντιμετωπίσει η μία την άλλη και στην κανονική περίοδο. Στο ματς του πρώτου γύρου οι Rocks B.C. είχαν κερδίσει εύκολα, αλλά οι Pick ‘n’ Troll έχουν ανέβει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Με τον Χιουτακάκο (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Λυραντζη (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θέλουν νίκη που θα τους βάλει στο κυνήγι τις πρόκρισης, αλλά απέναντί τους θα βρουν τους Rocks B.C. που με τον Μποτοζή (29 πόντοι) και τον Καμαριωτάκη (23 πόντοι, 18 ριμπάουντ) θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή του ομίλου.

Ο Ατρόμητος Αιγάλεω (7-1) γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη εβδομάδα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στους Filoiadelfia 76ers (1-5). Είναι σίγουρο ότι ο Τζοβάρας (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα), ο Κανάρης (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και η παρέα τους θα είναι πεισμωμένοι κόντρα τους Filoiadelfia 76ers που θα παλέψουν για τη νίκη με τον Ζιάγκα Β. (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Πάλλα (12 πόντοι).

Τα Χώματα (4-4) έχασαν την περασμένη αγωνιστική αλλά κόντρα στους Halia Mavericks (2-4) θέλουν τη νίκη για να ανέβουν πάνω από το 50%. Ο Γκάτσης Σ. (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Καραμανλή (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν για τη νίκη, απέναντι στους Halia Mavericks που επιστρέφουν από το ρεπό τους για να ξεκινήσουν δυναμικά το δεύτερο γύρο.

Οι Κένταυροι (4-3) θέλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη της περασμένης εβδομάδας και απέναντι στην X-Team (2-6) κυνηγούν τη νίκη. Όμως, η X-Team με τον Αραβογιαννη (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Μασουρο (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ) θέλει να ελέγξει τον αγώνα, όπως έκανε κι εκείνον του πρώτου γύρου, απέναντι στον Παππά (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Δερματινο (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) που κυνηγούν το 5-3.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *