Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Για ήρεμο σούβλισμα!

Για ήρεμο σούβλισμα!

 

Η 12η αγωνιστική στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» σηματοδοτεί τη διακοπή της λίγκας για τις ημέρες του Πάσχα. Οι ομάδες μπορεί να έχουν τον… οβελία στη μία άκρη του μυαλού τους, αλλά στην άλλη ξεκάθαρα έχουν τη νίκη στα παιχνίδια της εβδομάδας. Η μάχη για την πρόκριση έχει ανάψει για τα καλά, αλλά και όσοι έχουν μείνει πιο πίσω θέλουν να επιβεβαιώσουν τον εγωισμό τους, εγωισμός που ούτως ή άλλως τους έφερε στο Α1 και στις μάχες του. Ας δούμε τα ματς της εβδομάδας:

1ος όμιλος

Η Dirtus Bologna (11-0) θέλει να πάει… μετά τα Χριστούγεννα και στο Πάσχα αήττητη, αλλά απέναντί της θα βρει μια από τις πιο σκληρές δοκιμασίες που θα μπορούσε να πετύχει, καθώς οι Red Devils (8-3) θέλουν να γίνουν εκείνοι που σπάνε το σερί. Ο Σπυρόπουλος (27 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Ράνης (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα πρέπει να τα καταφέρουν στην κόντρα με τον Τριανταφύλλου (24 πόντοι) και τον Στόλη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα) σε ένα ματς που κλέβει την παράσταση.

Οι Nikea Lions (6-3) δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στη μάχη για την πρόκριση και απέναντι στους Π.Σ.Γ. (2-8) θέλουν μόνο νίκη. Οι Nikea Lions επιστρέφουν από το ρεπό τους για την 7η τους νίκη, ενώ οι Π.Σ.Γ. με τον Τολια (20 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και τον Τσέκο (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλουν να κερδίσουν ένα δύσκολο ματς.

Ο Ρεμπελιακός (8-1) κυνηγά ακόμα την πρώτη θέση του ομίλου, οπότε δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο ματς με αντίπαλο την Τιρινίνι (4-7). Ο Σαρρής με τον Ηλιάκη θα παλέψουν για το 9ο ροζ φύλλο του Ρεμπελιακού, με τον Λεγάκη (17 πόντοι, 3 κλεψίματα) και τον Γιαμαίο (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να προσπαθούν από πλευράς Τιρινίνι.


2ος όμιλος

Η S-Parta B.C. (9-1) θέλει να σουβλίσει αρνί από τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο, οπότε απέναντι στους Miners (6-4) θα προσπαθήσει να μη χάσει έδαφος. Δύο σκληρές ομάδες που θα προσφέρουν ωραίο ματς, ο Ορνιθόπουλος (10 πόντοι) και ο Τσικλος (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) συντελούν εν πολλοίς στη σταθερότητα της S-Parta B.C., σταθερότητα που θα πρέπει να επιδείξει και απέναντι στους Miners του Κυνηγόπουλου (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα) και του Κωτσίδη (14 πόντοι, 18 ριμπάουντ).

Οι Big Ballers (5-5) θέλουν να χτίσουν στη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας, ενώ οι Θαλασσόλυκοι (3-8) να επανέλθουν στις νίκες. Ο Λόντος (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Μπιζίκο (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα τους πάνω από το 50%, αλλά ο Τεντόμας (18 πόντοι, 4 ασίστ) με τον Λέντζο Γ. (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ) κάνουν τους Θαλασσόλυκους ιδιαίτερα απειλητικούς.

Ο Γ.Σ. Κυψέλης (4-6) δεν πρέπει να χάσει άλλους βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση, αλλά το θέμα είναι ότι απέναντί του θα βρει μια ομάδα στην ίδια κατάσταση, ακριβώς το ίδιο σκέφτονται και οι Γιανγκ Μπόυζ (4-5). Τις δυο ομάδες χωρίζει μια ήττα με τον Γ.Σ. Κυψέλης να επιστρέφει από το ρεπό του για να καλύψει αυτή τη διαφορά. Απ’ την άλλη, Κατσικλής (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Χατζημιχαήλ (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν την απόσταση ανάμεσα στις δυο ομάδες. Κρατήστε στο μυαλό σας και το +2 του Γ.Σ. Κυψέλης από το ματς του πρώτου γύρου.

3ος όμιλος

Η Victorious (8-2) προσπαθεί να μείνει μόνη στη 2η θέση του ομίλου, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες στο δεύτερο γύρο για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρει κόντρα στους φιλόδοξους Byron Celtics (6-5). Ο Θεοδωρόπουλος με τον Καραμπάτσο θα παλέψουν για την 9η νίκη της ομάδας τους απέναντι στον Γιουβεντίδη (24 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Μανιατόπουλο (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ) που θέλουν να χτίσουν πάνω στην καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας.

Οι Red Hot Chili Hoopers (8-3) παλεύουν να μείνουν ψηλά στον όμιλο, σε τροχιά πρόκρισης στο ματς κόντρα στους Faiters (4-7) που θέλουν να ανέβουν ψηλότερα. Ο Φραγκογιάννης με τον Σακλαρίδη ξέρουν ότι με νίκη κρατούν σε τροχιά δυάδας τους Red Hot Chili Hoopers, με τον Κοντινο (20 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Δουκλιά (7 πόντοι, 13 ριμπάουντ) να προσπαθούν για την 5η νίκη των Faiters.

4ος όμιλος

Με τη μάχη για την πρόκριση να μαίνεται οι Zeppelin (1-6) και η Laser Derm (6-3) συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Η μία νίκη των Zeppelin είναι σίγουρα παραπλανητική σε σχέση με τη δυναμικότητά τους, ο Παπαδάτος με τον Αντωνίου θα προσπαθήσουν για τη νίκη, κόντρα στη Laser Derm που επιστρέφει από το ρεπό της, ενώ είχε κερδίσει με 13 πόντους το ματς του πρώτου γύρου.

Οι Paltovic (8-1) μετά τη σημαντική νίκη της περασμένης εβδομάδας δεν θέλουν να χάσουν έδαφος απέναντι στους Gademians (1-9). Ο Μελάς (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Πεταλά (13 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλουν να κρατήσουν την ομάδα τους στην πρώτη θέση του ομίλου, κόντρα στον Καραγγέλη (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Κορδα (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ) που θα προσπαθήσουν για τη 2η νίκη των Gademians.

Τα Κουλουβάχατα (7-1) δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν τη 2η ήττα τους κόντρα στον Santa Nionios (4-5) που ξέρει ότι κόντρα στους πρωταθλητές δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Ο Santa Nionios είδε τον Μάργαρη να κάνει ένα από τα καλύτερα ματς φέτος στη λίγκα την περασμένη εβδομάδα, ο Μάργαρης είχε 41 πόντους και 20 ριμπάουντ με 14/21 σουτ και 11/12 βολές, μαζί με τον Τσούλφα (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα παλέψουν κόντρα στους πρωταθλητές, που με τον Παπαδόπουλο (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Τσιλάβη (9 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) θέλουν την 8η νίκη.

Οι Δικαστές (5-5) θα προσπαθήσουν να σβήσουν τις μνήμες από το κακό ματς του πρώτου γύρου απέναντι στα Κουλουβάχατα (7-1) και να ανακάμψουν από την οριακή ήττα της περασμένης εβδομάδας. Ο Συκαράς (24 πόντοι) με τον Κεφαλιάνο (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θα παλέψουν για την 6η νίκη των Δικαστών σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στον Μπάιλαν και τον Καραγιάννη.

Οι Στιγκιντριακοί (6-3) θέλουν να παραμείνουν στην τετράδα και για να το καταφέρουν θα πρέπει να κερδίσουν την El Chapu (2-7). Ο Μπαραμπούτης με τον Κοκκορη θα παλέψουν για να κρατήσουν τους Στιγκιντριακούς ψηλά στον όμιλο και πάνω από μπελάδες, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα στον Καργιώτη (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Γιαννόπουλο (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *