Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Ανακοίνωση για νέα γήπεδα και συνεργασίες

Ανακοίνωση για νέα γήπεδα και συνεργασίες

Οι διοργανωτές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη συμφωνία για χρήση δύο νέων γηπέδων από τη νέα σεζόν, σε αποκλειστική χρήση από το πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Αναλυτικά:

«ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Δύο νέα κλειστά γυμναστήρια θα είναι στην διάθεση των αθλητών και των ομάδων τους κατά την νέα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα με Αποκλειστική χρήση. Για τα Νότια Προάστια, μέσα από την συνεργασία του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με την SouthBall, το κλειστό γυμναστήριο του ‘ΑΣΕΑΦ ΚΟΥΡΟΣ’ θα στεγάσει τόσο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα παραχώρησης ωρών για προπονήσεις.

Στην Λ. Καραμανλή, Δήμος Αχαρνών, και μόλις 4 χιλιόμετρα από τον κόμβο Μεταμόρφωσης, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο, οι ομάδες του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα έχουν την δική τους έδρα για αγώνες και προπονήσεις.

Η εμπιστοσύνη με την οποία μας έχετε δείξει όλα τα χρόνια ύπαρξης του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» είναι για όλους εμάς ένα τεράστιο κίνητρο να προσπαθούμε να αναζητούμε νέες συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα και να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες άθλησης, αλλά και πρωτοποριακές δραστηριότητες, όπως η καθιέρωση από αυτό το καλοκαίρι του Πρωταθλήματος 4on4, την έναρξη τουρνουά 3on3, αλλά και πολλών ακόμη που σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Γράψας»

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *