Home / Α1 / Οργασμός (ειδήσεων)…

Οργασμός (ειδήσεων)…

Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2007

Ποτ πουρί θεμάτων σήμερα, καθότι παρότι καλοκαίρι, είχαμε αρθρογραφικό οργασμό… Δεν μπορώ παρά να μπω στον πειρασμό να σχολιάσω κάποια εξ αυτών.

 

Ομάδες όπως το Αιγάλεω δεν έχουν θέση στην Α1 (2.999:13=230), καθότι 230 εισιτήρια μέσο όρο ανά παιχνίδι είναι ντροπή για ομάδα της Α1. Δυστυχώς, ο Απόλλωνας δε θα είναι του χρόνου Α1 (25.558:10=2.556), αλλά θα θυμόμαστε τα 2.556 εισιτήρια ανά αγώνα (σε 3 ματς δεν θεώρησε τα εισιτήρια και δεν μετρήθηκαν) και θα τα περιμένουμε να επανέλθουν. Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν όρια, κριτήρια και στόχοι στο πρωτάθλημα. Στον Μακεδονικό δεν αναφέρομαι καν (για να μην παρεξηγηθώ, δε μιλάω βέβαια αγωνιστικά, ούτε βάλλω κατά των αθλητών που ιδρώνουν κάθε μέρα στο γήπεδο).

Αν δεν το μάθατε, το Μαρούσι εξέδωσε άλλη μία ανακοίνωση τελεσίγραφο για διορία απάντησης σε παίκτη που έχει ήδη αρνηθεί την πρότασή του. Έτσι, αύριο το βράδυ θα βγουν και θα πουν «αφού δεν απάντησε ο Πέρκοβιτς δεν ενδιαφερόμαστε άλλο». Ιδρώσαμε…

Όλοι λίγη αγάπη θέλουν… Το ίδιο και ο Γκούροβιτς, ο οποίος μόλις δέχτηκε το… ολόσωμο γλείψιμο του Σλάβνιτς άλλαξε την απόφασή του και επέστρεψε στην εθνική. Πάντως, ο Μίλαν είναι οργισμένο είδωλο… Και προκαλεί πάθη στη Σερβία. Οι μισοί τον αποθεώνουν, οι άλλοι μισοί τον μισούν. Εξ’ ου και το σίριαλ.

Με τον Βούγιανιτς τώρα, η ιστορία θα έχει παρασκήνιο και μέλλον. Που μάλλον δε θα μαθευτεί. Ο Σλάβνιτς θίχτηκε που ο Βούγιανιτς ζήτησε τον προσωπικό του γυμναστή στην προετοιμασία (και καλά έκανε), ο Βούγιανιτς θεώρησε ότι η Σερβία δεν νοιάζεται για το γόνατό του και το θέμα είναι ότι αν πάνε καλά οι Σέρβοι, ο Βούγιανιτς θα πρέπει να παρακαλέσει. Αλλιώς ο Σλάβνιτς θα έχει αντιπολίτευση.

Ο Δρόσος τα είπε όλα. Τα περισσότερα με το όνομά τους. Τι είδε, τι πλήρωσε, τι έπαθε και πόσο αχάριστοι ήταν στον ερασιτέχνη (έλα; Πρώτη φορά γίνεται αυτό…). Μαζί του. Αλλά μην προσπαθεί να μας πείσει ξαφνικά ότι όλο το συνοικέσιο με την ΑΕΚ έγινε τυχαία.

Και τελειώνω με τον γίγαντα Ηλία Λιανό. Τι είπε ο μεγάλος; Ότι θέλει 800.000 ευρώ για τον Περπέρογλου; Μπράβο του! Εγώ μαζί του. Σου λέει, εδώ ο Αγγελόπουλος πλήρωσε ΜακΝαμάρα, Στεφάνοφ, Χόσκιν, Μουλαομέροβιτς χωρίς να παίξουν, είναι έτοιμος να πληρώσει τον Κους για αντί-Πεν (Θεέ μου…), γιατί να πει όχι σε μένα; Θεωρώ αστείο και μόνο να συζητήσει ο Ολυμπιακός σε αυτή τη βάση. Με 350.000€ που έδιναν οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωνε δυο παίκτες ο Λιανός (και μάλιστα ξένους), αλλά εκείνος ήθελε να του βάλει ο Αγγελόπουλος ολόκληρο το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Σου λέει έχασα Χάτσον, Ουίνστον, Περπέρογλου, πρέπει να βγάλω κάτι. Και τα 500.000€ που ψιθυρίζεται ότι θα φτάσει ο Αγγελόπουλος είναι τεράστιο ποσό. Εδώ ο Σισκάουσκας και είχε buy-out 1.000.000€. Ο Σισκάουσκας… Και θέλει 800.000 για τον 23χρονο Περπέρογλου; Όσο μεγάλο ταλέντο και να είναι. Δεν είναι σοβαρό αυτό.

Δεν άντεξα να μη σχολιάσω τον… σχεδιασμό του Γκέρσον. Θέλει Κους αντί του Πεν. Τον προπέρσινο αναπληρωματικό του Αμερικάνου δηλαδή. Δείτε λίγο το ρόστερ. Έξι ξένους θέλουμε. Έχουμε 2: Ζίζιτς, Ματσιγιάουσκας. Άλλοι δύο: Πριτζιόνι (ή Πλάνινιτς), Κους. Άρα μένουν δύο από τους Ντόμερκαντ, Σεϊμπούτις, Αμερικάνος α΄, Αμερικάνος β΄. Δηλαδή κόβεται ο Χένρι και ο Σεϊμπούτις. Και ουσιαστικά αποδυναμώνεσαι στο «3». Εκτός κι αν πάρεις δύο Αμερικανάκια φόργουορντ. Αυτό να δω… Ο Βασιλόπουλος πότε θα παίζει μετά;

About nikolask11

Check Also

Athlenda: κάνοντας τα όνειρα των νέων ταλέντων πραγματικότητα!

Για έναν πιτσιρικά με όνειρα για καριέρα το μπάσκετ υπάρχει παντού γύρω του. Λίγα έχουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *