Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 8

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Week 8

Μας έριξε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την προηγούμενη εβδομάδα αφού τον «έσβησε» η άμυνα της Σιένα. Ο Ντε Κολό δικαίωσε την επιλογή του (με 15.4 το δεύτερο ranking της ομάδας του) και ο Πρίντεζης έμεινε εκτός όπως το είχαμε προβλέψει.

 
Για αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσω να αποφύγω τους σκοπέλους παίρνοντας τον Brian Roberts της Brose Baskets. Παίζει σχεδόν σταθερά καλά, και παρότι στον πρώτο γύρο με τη Σαρλερουά είχε μείνει χαμηλά, αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα δείξει τη διαφορά που κάνει σε αυτό το επίπεδο.

Θα διαλέξω και έναν παίκτη της Σιένα που θα παίξει με την, απροπόνητη απ’ό,τι φαίνεται Τσιμπόνα. Και καλός παίκτης και οικονομικός είναι ο David Moss. Το σκορ θα ανοίξει και θα έχει την ευκαιρία για ένα καλό ranking.

Δε θα έπαιρνα… τον Fran Vazquez της Μπαρτσελόνα. Παρότι βγάζει μερικά καλά ματς, είναι ασταθής φέτος και θα έχει δύσκολο έργο στην Τουρκία αυτήν την εβδομάδα απέναντι στη φροντ-λάιν της Φενέρ.

Άκουσα ότι… η Σιένα έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση κερδίζοντας 99-67 την Αρμάνι και περνώντας ξανά πρώτη στην Ιταλία. Με την Τσιμπόνα ανέτοιμη και απροπόνητη, μάλλον αυτή είναι η εβδομάδα της.

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *