Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 4

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 4

Απόλυτη επιτυχία για τις προηγούμενες προτάσεις της στήλης, αφού ο Πρέλτζιτς έφτασε στο 20.9, ο Πέρκινς στο 12.1, ενώ ο Γιάριτς έμεινε στο -3 και ο Σαν Εμετέριο επιβεβαίωσε ξανά εμφαντικά την κορυφή της φόρμας του. Με το ισπανικό και το ιταλικό final-8 κυπέλλου να εξαντλούν τη φυσική κατάσταση των παικτών σε ένα τριήμερο, αυτήν την εβδομάδα δε θα στραφώ σε παίκτες από αυτές τις χώρες.

 
Ο Oguz Savas της Φενέρ αποδίδει πολύ καλά με αντιπάλους μικρομεσαίες ομάδες της Ευρωλίγκας (έχει κάνει ranking περίπου στο 20 με Ζαλγκίρις, Σολέ, Λιέτουβος). Το ίδιο καλό τον περιμένω αυτήν την εβδομάδα στη Λιθουανία.

Θα επιλέξω και το Lior Eliyahu της Μακάμπι που εδώ και καιρό αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο και χτυπάει… πολύ διψήφια ranking.

Δε θα έπαιρνα… τον Bostjan Nachbar της Εφές. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την έκρηξη αλλά δεν είναι σε καθόλου καλή φόρμα στο 2011, και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει κάνει ranking άνω του 1 στο Top-16.

Άκουσα ότι… στα εντός έδρας ματς της Ολίμπια, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της, 6 παίκτες της (Πίνκνι, Γιαγκότνικ, Ιλιέφσκι, Γκρέγκορι, Μάρκοτα, Σερμαντίνι) έχουν διψήφιο μέσο όρο ranking!

Είναι τα τελευταία ματς, οπότε αν «κυνηγάτε» δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία για να ρισκάρετε!

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 6

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τη στήλη ήταν η προηγούμενη αφού ο Νεστέροβιτς ήταν εξαιρετικός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *