Home / FANTASYΟΠΛΗΚΤΟΣ / Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Ο fantasyόπληκτος 2010-11: Απολογισμός

Τελείωσε η σεζόν για το fantasy της Ευρωλίγκας και έκλεισε μαζί της η δεύτερη χρονιά της μοναδικής στήλης των ελληνικών sites με σαφείς προτάσεις για το fantasy. Ήταν μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά και σκόπιμη για το ρόλο της στήλης κρίνεται μία σύντομη ανασκόπηση.

Μετά από θετική πρόταση για παίκτη, 1 φορά προτάθηκε παίκτης που έκανε ranking πάνω από 30, 5 φορές πάνω από 20, 10 φορές πάνω από 15, ενώ σε ποσοστό 59.4% οι θετικές προτάσεις της στήλης οδήγησαν σε διψήφιο ranking.

Μετά από αρνητική πρόταση για παίκτη, 13 φορές προβλέψαμε παίκτη που έκανε ranking 5 ή χαμηλότερο, 6 φορές αρνητικό, ενώ σε ποσοστό 93.8% οι αρνητικές προτάσεις αφορούσαν παίκτη που έκανε μονοψήφιο ranking!

Η πρόταση «Άκουσα ότι…» ανανέωσε και φέτος τη θέση της στο τέλος της στήλης, αναφέροντας ένα γεγονός από την εκάστοτε εβδομάδα. Έχοντας θετική είτε αρνητική υφή για κάποιον αθλητή ή ομάδα, η συγκεκριμένη πρόταση οδηγούσε με σιγουριά 69% στην επιβεβαίωση της.

Στις φετινές αξιομνημόνευτες στιγμές της στήλης ήταν το ότι προτάθηκε ο Λεόν Ραντόσεβιτς την αγωνιστική που έκανε το καλύτερο ranking της σεζόν του (31!) και ο Ογκούζ Σαβάζ τη μία από τις δύο αγωνιστικές που έφτασε πάνω από το 20! Απόλυτο φετινό χαϊλάιτ, η αρνητική πρόταση για τον Βελίτσκοβιτς τη, δύσκολη, πρώτη αγωνιστική. Ο Σέρβος φόργουορντ έκανε ranking -2, το χαμηλότερο από τους 45 πιο ακριβούς περιφερειακούς στο player market της Ευρωλίγκας!

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ

Δύο χρόνια μετρά η στήλη με τις επιτυχημένες συμβουλές για το fantasy της Ευρωλίγκας. Ο συνολικός απολογισμός των δύο σεζόν αναλύεται στον ακόλουθο πίνακα, ο οποίος πιθανώς θα σας πείσει για να την παρακολουθείτε σε ενδεχόμενη ανανέωσή της και για τη σεζόν 2011-12.

Καλό τέλος της σεζόν σε όλους!

* Οι νικητές του δικού μας διαγωνισμού fantasy challenge της Ευρωλίγκας θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Πέμπτης.

About nikolask11

Check Also

Ο fantasyόπληκτος 2010-11 – Top 16: Week 6

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τη στήλη ήταν η προηγούμενη αφού ο Νεστέροβιτς ήταν εξαιρετικός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *