Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / All-star βραδιά με «Χαμόγελο»!

All-star βραδιά με «Χαμόγελο»!

Διεξήχθη το all-star game του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα από τα εισιτήρια και από το bazaar αθλητικών προϊόντων, προσφορά ομάδων της Α1, δόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με αρκετό κόσμο να μαζεύεται στο κλειστό γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια.

Η βραδιά είχε από αγωνιστικής πλευράς το all-star game και τον διαγωνισμό τριπόντων. Νικητής στο δεύτερο αναδείχτηκε ο Παναγιωτόπουλος Κ. από τους «Nothing But Net», ο οποίος σκόραρε 14 πόντους στον τελικό γύρο και ήταν μακράν εύκολα πρώτος. Συνολικά 19 παίκτες έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Πιο «κλειστό» ήταν το παιχνίδι με τη «Δύση» να κερδίζει την «Ανατολή» με 61-58. Η ομάδα της «Δύσης» αποτελούταν από παίκτες από τις ΑΕΠΕ, Αττική, Nothing But Net, Νικηφόρο και Sport Coffee. Η ομάδα της «Ανατολής» περιείχε παίκτες από τους εBEERους, την Τιρινίνι, τους Off-Balance, του Ρούκουνες και τους Santa Barbara Rockets.

Αναλυτικά, στον αγώνα έλαβαν μέρος οι Τσιτίνης, Σταυρόπουλος, Γιαννακόπουλος από την ΑΕΠΕ, οι Μπουργαζάς, Τρικαλλιώτης από την Αττική, οι Μπαμπάκος, Παναγιωτόπουλος από την Nothing But Net, οι Τσαλίκης, Φραγκίσκος από τον Νικηφόρο, οι Κορσιάνος, Μπικάκης, Αποσκίτης από την Sport Coffee, οι Κουσούλης, Μπόικου, Οικονομόπουλος από την Τιρινίνι, οι Σταθόπουλος, Ζώτος από τους εBEERους, οι Καπετανάκης, Γιαννόπουλος από την Off Balance, οι Τσερπές, Χριστοδουλόπουλος, Πανόπουλος από τους Ρούκουνες και οι Γεωργαντής, Πέτρου, Καναρίδης από τους Santa Barbara Rockets.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Η Δύση μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά πριν τελειώσει το δεκάλεπτο η Ανατολή είχε ισοφαρίσει σε 13-13, ενώ πήρε κεφάλι στη δεύτερη περίοδο με 5 πόντους για να τελειώσει το ημίχρονο με 33-30. Η τρίτη περίοδος βρήκε τη Δύση να αντιδρά και να προσπερνά με 40-42, ενώ στο τέλος είχαμε ντέρμπι.

Παρότι η Δύση προηγήθηκε με 55-60 μετά το 53-53, η Ανατολή μείωσε στο καλάθι με τρίποντο του Κουσούλη και στη συνέχεια προσπάθησε να πάρει το ματς με φάουλ (1/2 βολές η Δύση) και δύο (ατυχείς) αλλαγές, για να χάσει τελικά με 58-61, αφού το τελευταίο σουτ-προσευχή βρήκε σίδερο.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, οι παίκτες αστειεύονταν με τους διαιτητές (ας τα δούμε και στα ματς αυτά), στο ημίχρονο είχαμε και διαγωνισμό ανάμεσα σε 3 γυναίκες και 3 άντρες από τους φιλάθλους στις εξέδρες και, γενικώς, η βραδιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μια βραδιά που άξιζε κάθε λεπτό που της αφιέρωσαν οι παίκτες και όσοι άλλοι βρέθηκαν στο γήπεδο, αφού ήταν για καλό σκοπό…

Τις επόμενες ημέρες θα “ανέβουν” φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα.

ΔΥΣΗ: Αποσκίτης 2, Φραγκίσκος 2, Μπικάκης 2, Τρικαλλιώτης 5, Γιαννακόπουλος 6, Τσαλίκης, Παναγιωτόπουλος 10, Μπουργαζάς, Μπαμπάκος 6, Σταυρόπουλος 11, Κορσιάνος 8, Τσιτίνης 9.

ΑΝΑΤΟΛΗ: Γιαννόπουλος 5, Ζώτος 5, Οικονομόπουλος, Καναρίδης 3, Πέτρου 14, Μπόικου 2, Κουσούλης 9, Πανόπουλος, Καπετανάκης 8, Γεωργαντής 4, Χριστοδουλόπουλος, Τσερπές 4, Σταθόπουλος 4.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *