Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / MVP και καλύτερες πεντάδες 3ου γκρουπ 2013-14!

MVP και καλύτερες πεντάδες 3ου γκρουπ 2013-14!

 

Η ώρα της βράβευσης των καλύτερων του 3ου γκρουπ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης έφτασε! Με αφορμή τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή θα γίνει η βράβευση των καλύτερων της κανονικής περιόδου στο 3ο γκρουπ!

Η διαδικασία διεξήχθη με ψήφο των διοργανωτών για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα για τον MVP και τις δύο καλύτερες πεντάδες. Σίγουρα η λίστα δεν είναι εξαντλητική και αφήνει εκτός πολλούς από τους πολύ καλούς παίκτες του γκρουπ, αλλά σκοπός της διαδικασίας ήταν να θυμηθούμε ορισμένους από εκείνους που σημάδεψαν με την παρουσία τους την κανονική περίοδο στο 3ο γκρουπ.

MVP της κανονικής περιόδου για το 3ο γκρουπ τη σεζόν 2013-14 αναδείχτηκε ο Βρέλλης Β. (Νεροχύτες), ο οποίος ήταν 1ος σκόρερ σε σύνολο και σε μέσο όρο της λίγκας με 22.8 πόντους (251 συνολικά) και οδήγησε την ομάδα του στην 1η θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 12-1.

Ο Βρέλλης ηγείται και της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος. Μαζί του εκεί βρίσκονται οι:

Ασημομύτης Δ. (Μπράφοι του Χάρη Πάτση), 2ος σκόρερ με 13.8 πόντους στη 2η ομάδα της κανονικής περιόδου, 10ος σε μέσο όρο πόντων στο πρωτάθλημα.

Κολλάς Γ. (Faiters), 1ος σκόρερ του 3ου της κανονικής περιόδου με 15.3 πόντους, 5ος σε μέσο όρο πόντων στο πρωτάθλημα και 3ος στα τρίποντα.

Βαρβαρίγος Ε. (Athens Supergrungers), οδήγησε την ομάδα του στην 5η θέση, 1ος της σκόρερ, 4ος στο πρωτάθλημα σε μέσο όρο με 16.4, ενώ ήταν 2ος σε σύνολο πόντων με 213.

Τόλιας Δ. (Π.Σ.Γ.), οδήγησε την ομάδα του στην 6η θέση, είχε 13.5 πόντους ανά αγώνα και ήταν ο 1ος της σκόρερ.

Στη 2η πεντάδα της λίγκας βρίσκονται:

Μπαραμπούτης Ν. (Χοντρίμ Τιμ), το τρομερό του φίνις στη σεζόν ήταν βασικός λόγος για να μπορέσει η Χοντρίμ Τιμ να μπει στα πλέι οφς. Είχε 21.6 πόντους ανά αγώνα σε 5 ματς.

Κωστόπουλος Χ. (Νεροχύτες), ήταν 2ος σκόρερ της λίγκας σε μέσο όρο με 21.4 πόντους ανά αγώνα, βοηθώντας τα μέγιστα στο να κατακτήσουν οι Νεροχύτες την 1η θέση.

Μαυράκης Α. (Ballbusters), ο 3ος σκόρερ σε μέσο όρο της λίγκας με 17.6 πόντους, οδήγησε τους Ballbusters στην 4η θέση της κανονικής περιόδου.

Λεγάκης Γ. (Τιρινίνι), 1ος σκόρερ με 12.7 πόντους της Τιρινίνι, που μπήκε στα πλέι οφς από την 7η θέση της βαθμολογίας.

Μπελιώτης Σ. (Filoiadelfia 76ers), ήταν 7ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, 1ος σκόρερ της ομάδας του με 14.8 πόντους, και τη βοήθησε να παλέψει ως την εκπνοή της κανονικής περιόδου για τα πλέι οφς (τα έχασε στην ισοβαθμία).

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *