Free agents pool 2016!

Το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ετοιμάζεται για την 7η χρονιά του και με τον χρόνο να πιέζει επανέρχεται και η λίστα των free agents για να βοηθηθούν οι ομάδες στο τελευταίο τους μοντάρισμα! Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο του και να συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορείτε να μαζέψετε ολόκληρη ομάδα, πλέον αυτό δεν χρειάζεται να σας σταματήσει. Ο παρακάτω πίνακας (στο τέλος του άρθρου μετά την 1η συμμετοχή) είναι το δικό μας παζάρι ελεύθερων παικτών! Δηλώστε συμμετοχή εδώ και να είστε σίγουροι ότι τα «λαγωνικά» των ομάδων θα παρακολουθούν στενά το θέμα!

Στον πίνακα αναφέρετε το όνομά σας, το ύψος και την ηλικία σας, τις θέσεις στις οποίες σας αρέσει να παίζετε, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε (μήνυμα προς τις ομάδες, φωτογραφία, βίντεο, σχέση με το άθλημα, παλιές ομάδες, ή κάτι άλλο). Δηλώνετε επίσης τα στοιχεία σας (e-mail, τηλέφωνο) αλλά αυτά δεν θα δημοσιευτούν, θα υπάρχουν στην αντίστοιχη λίστα που θα έχουν οι διοργανωτές στα χέρια τους, προκειμένου να μπορεί να γίνει η επαφή με τις ομάδες που θα ψάχνουν παίκτες.

Προσοχή! Όλα τα σχόλια (ομάδων ή παικτών) θα περνούν από έγκριση από το Age of Basketball, τυχόν ανάρμοστα, υβριστικά ή μειωτικά δεν πρόκειται, βεβαίως, να δημοσιεύονται.

Είναι σίγουρα δύσκολο κάποιος να ξεκινήσει μόνος του σε μία ομάδα στην οποία δεν ξέρει άλλους, αλλά ήδη τρεις χρονιές το έχουν δοκιμάσει αρκετοί παίκτες, η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει, ενώ αρκετές ομάδες αναζητούσαν περισσότερους παίκτες, καθώς δεν μπορούσαν να μαζέψουν ικανοποιητικό αριθμό αθλητών στα ρόστερ τους! Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Στις δύο χρονιές του θεσμού πάνω από 40 αθλητές ξεκίνησαν από αυτή τη λίστα για να φτάσουν στα τελικά ρόστερ των ομάδων!

Προφανώς στον πίνακα μπορούν να βάλουν το όνομά τους και όσοι παίκτες αγωνίζονταν τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα με κάποια ομάδα, αλλά θέλουν να αλλάξουν φανέλα ενόψει της νέας χρονιάς!

Οδηγίες προς τους ελεύθερους παίκτες και τις ομάδες: Οι διοργανωτές θα σας φέρουν σε επαφή. Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση ότι μια ομάδα θα σας επιλέξει, ούτε ότι ο παίκτης που εσείς επιλέγετε θα είναι συνεπής στο να μείνει στην ομάδα σας. Για να αποφευχθούν κακές συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλο ως προς το τι ζητάτε και τι προσφέρετε, είτε αυτό αφορά στον χρόνο συμμετοχής, στη δυνατότητα παρουσίας στους αγώνες, στη θέση που θα παίζετε, στο τι θέλετε εσείς από την ομάδα και το πρωτάθλημα και στο τι θέλει η ομάδα από εσάς. Όσο πιο ξεκάθαρη είναι η επικοινωνία, τόσο πιο εύκολα θα βρεθεί και συνεργασία.

* Τα στοιχεία σας μπορείτε να τα δηλώσετε είτε σε σχόλιο στο παρόν άρθρο, είτε στέλνοντας e-mail στο info@ageofbasketball.net, είτε στο facebook σε προσωπικό μήνυμα σε μένα (Nikos Kousoulis). Σε κάθε περίπτωση θα εμφανιστούν στον παρακάτω πίνακα μετά τη διαχείρισή τους, το συντομότερο δυνατό.

Λίστα ελεύθερων παικτών

1. Πάνος Πετρόπουλος
Ύψος: 1.80μ.
Βάρος: 78 κιλά
Θέση: περιφερειακός
Σχόλιο: προηγούμενη ομάδα Oklaχώμα Thunder

2. Δημήτρης Καλοπήτας
Ηλικία: 29
Ύψος: 1.80μ.
Θέσεις: 2-3

3. Πάνος Τραντζάς
Ηλικία: 36
Ύψος: 1.80μ.
Θέσεις: 2-1
Σχόλιο: Αγωνιζόμουν με το νο.7 στον Γ.Σ. Κυψέλης

4. Γιάννης Αλεξάτος
Ηλικία: 34
Ύψος: 1.83μ.
Θέσεις: 2
Σχόλιο: Καλό σουτ και καλό ντράιβ

5. Δημήτρης Παντελής
Ηλικία: 27
Ύψος: 1.80μ.
Θέσεις: 1-2
Έκλεισε στους Ρούκουνες

6. Φώτης Τσάπαλος
Ηλικία: 30
Ύψος: 1.93μ.
Θέσεις: 4-5
Σχόλιο: προηγούμενη ομάδα Oklaχώμα Thunder
Έκλεισε στους Ρούκουνες

About nikolask11

Check Also

«Πάνος Ζαχαρογιάννης» 2017-18: Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα επιστρέφει για την 8η σεζόν του! Το «Πάνος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *