Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2016-17 / Οδηγίες για τον προγραμματισμό των αγώνων

Οδηγίες για τον προγραμματισμό των αγώνων

 

Για να γίνεται ομαλότερα η κατάρτιση του προγράμματος της κάθε αγωνιστικής και να αποφεύγονται κατά το δυνατόν τα προβλήματα, οι ομάδες θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

– Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε 3 εναλλακτικές για να αγωνιστεί την κάθε εβδομάδα, εκ των οποίων τουλάχιστον η μία θα πρέπει να αφορά στο Σαββατοκύριακο (όχι μόνο ανελαστικά μια συγκεκριμένη ώρα, αλλά περίοδο, π.χ. απόγευμα, μεσημέρι, βράδυ).

Εκπρόσωπος σε κάθε ομάδα είναι ένας και μόνο αυτός επικοινωνεί για τις ώρες και τα του προγράμματος, ώστε να υπάρχει μια κοινή, ενιαία γραμμή σε κάθε ομάδα.

– Τα αιτήματα πρέπει να στέλνονται έγκαιρα πριν την τελική ημερομηνία για τον καταρτισμό του προγράμματος κάθε εβδομάδα, ειδάλλως δεν θα λαμβάνονται υπόψη, ακόμη κι αν σταλούν. Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές.

– Τα αιτήματα πρέπει να στέλνονται αποκλειστικά εδώ:
Τηλέφωνο: 6973094568 (sms, Viber, Whatsapp)
e-mail: nkousoulis@gmail.com
Facebook messenger: https://www.facebook.com/nikos.kousoulis
Υπεύθυνος: Νίκος Κουσούλης

– Όλα τα αιτήματα πρέπει να αποστέλλονται ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΑ για να λαμβάνονται υπόψη, και όχι προφορικά προκειμένου να αποφεύγονται παρανοήσεις και κακή συνεννόηση.

– Τα αιτήματα ή τα συμφωνηθέντα πριν τον καταρτισμό του προγράμματος πρέπει να τηρούνται από τις ομάδες μετά την ανακοίνωσή του, μιας και το πρόγραμμα δεν μπορεί να αλλάξει αν βγει.

– Σε περίπτωση μεγάλου κωλύματος από πλευράς μιας ομάδας τότε ο αγώνας μπορεί να αλλάξει ημερομηνία μόνο εφόσον είναι εφικτό αυτό για τη διοργανώτρια και συμφωνήσει η αντίπαλη ομάδα, ειδάλλως η ομάδα που είχε το κώλυμα, αν δεν παραταχθεί στο ματς μηδενίζεται στον εν λόγω αγώνα και ενεργοποιείται η υποχρέωση καταβολής των 80 ευρώ λόγω μη προσέλευσης.

– Τροποποίηση/αλλαγή μετά την ανάρτηση του προγράμματος μπορεί να κάνει μόνο η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση δικού της κωλύματος για τη διεξαγωγή του ματς.

– Η διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να ανακοινώνει το πρόγραμμα για τις επόμενες 3 αγωνιστικές εφόσον αυτό διευκολύνει τον προγραμματισμό των ομάδων, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει δεκτό από όλες τις ομάδες για να εφαρμοστεί.

About nikolask11

Check Also

«Πάνος Ζαχαρογιάννης» 2017-18: Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα επιστρέφει για την 8η σεζόν του! Το «Πάνος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *