Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Πέντε λιγότεροι για τους Σέρβους

Πέντε λιγότεροι για τους Σέρβους

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2010

Το πρώτο ξεκαθάρισμα έγινε στη Σερβία, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να «κόβει» τρεις παίκτες πριν καλά καλά την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ και άλλοι δύο αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους από την προετοιμασία της εθνικής για το Μουντομπάσκετ.

Ο Ίβκοβιτς, λοιπόν, «έκοψε» τον Ζόραν Έρτσεγκ, τον Λούκα Μπογκντάνοβιτς και τον Μλάντεν Γιέρεμιτς. Κανείς από τους τρεις δεν είχε καταφέρει να είναι στη δωδεκάδα για το Ευρωμπάσκετ του 2009 και φέτος κόπηκαν και πάλι, από πολύ νωρίς αυτή τη φορά. Η εξέλιξη προφανώς και είναι μεγάλη απογοήτευση για τους τρεις παίκτες (μικρότερος ο 22χρονος Γιέρεμιτς, ενώ οι άλλοι δύο είναι 25 ετών έκαστος) που όλοι είχαν φέτος πολύ καλές σεζόν και ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο.

Εκτός εθνικής είναι και ο Ντάρκο Μίλισιτς, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση, ενημερώνοντας… μόνος του ότι η νέα του ομάδα (Τίμπεργουβλς) δεν τον αφήνει να πάρει μέρος στις υποχρεώσεις της εθνικής, παρότι ο ίδιος το ήθελε. Ο Ίβκοβιτς έχει ήδη και μια απώλεια από το περσινό ρόστερ, αφού ο Ούρος Τρίπκοβιτς δεν θα παίξει φέτος λόγω τραυματισμού. Ο Νενάντ Κρστιτς δεν έχει ταξιδέψει ακόμη για να ενσωματωθεί με την εθνική, αλλά θα το κάνει αργότερα αυτό το μήνα, όταν το επιτρέψουν οι κανονισμοί συμφωνίας NBA-FIBA για συμμετοχή αθλητών του πρώτου στις διοργανώσεις της δεύτερης.

Οπότε, οι 17 που απομένουν και από τους οποίους θα επιλεγεί το ρόστερ των Σέρβων είναι οι εξής:

Βελίτσκοβιτς, Νόβιτσα
Κέσελι, Μάρκο
Κρστιτς, Νέναντ
Μαριάνοβιτς, Μπόμπαν
Μάρκοβιτς, Στέφαν
Μάτσβαν, Μίλαν
Μιλοσάβλιεβιτς, Ντράγκαν
Μπιέλιτσα, Νεμάνια
Πάουνιτς, Ιβάν
Πέροβιτς, Κόστα
Πόποβιτς, Μπόγιαν
Ραντένοβιτς, Ιβάν
Ραντούλιτσα, Μίροσλαβ
Ράσιτς, Αλεξάνταρ
Σαβάνοβιτς, Ντούσκο
Τεόντοσιτς, Μίλος
Τέπιτς, Μιλένκο

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *