Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του site επέλεξαν τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης από όλους τους αγώνες και σας τις παρουσιάζουν σε δύο βίντεο, το Top-20 των καλύτερων φάσεων και το Top-15 των καλύτερων αμυντικών ή διπλών φάσεων του τουρνουά.

Όλοι οι αγώνες μπήκαν στο μικροσκόπιο και αυτές οι 35 φάσεις είναι που ξεχώρισαν, που μας σήκωσαν από τον καναπέ μας ή που θα τις θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Στο Top-20 παρουσιάζονται οι… 20 καλύτερες φάσεις της διοργάνωσης: από θεαματικά καρφώματα ως τρίποντα που έγραψαν ιστορία, όλες είναι εδώ. Στο Top-15 έχουμε τις καλύτερες αμυντικές προσπάθειες (τάπες, κλεψίματα) της διοργάνωσης, τις καλύτερες διπλές ομαδικές προσπάθειες (άμυνα και μετά αιφνιδιασμός) και τις καλύτερες συνεχόμενες προσπάθειες (ίδιος παίκτης άμυνα και επίθεση).

Το μόνο που μένει είναι να τις απολαύσετε και να πούμε μαζί «αντίο» και στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Τα βίντεο εκτός από το άρθρο είναι διαθέσιμα και στο «κανάλι» του Age of Basketball στο You Tube.

Top-20 καλύτερων φάσεων

Top-15 καλύτερων αμυντικών και διπλών φάσεων

 

Τα προβλήματα με το βίντεο στο άρθρο θα λυθούν σύντομα, προς το παρόν, δείτε τα Link στο youtube.

 

About nikolask11

Check Also

Μουντομπάσκετ 2010: Η ομάδα της διοργάνωσης!

Το Μουντομπάσκετ τελείωσε και το Age of Basketball παρουσιάζει την ομάδα του τουρνουά. Δύο πεντάδες, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *