Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Εκτός ο Ντ’ Αντόνι λόγω… τραυματισμού!

Εκτός ο Ντ’ Αντόνι λόγω… τραυματισμού!

Δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου 2010

Μια απουσία από εκεί που δεν το περίμεναν φαίνεται ότι θα έχουν στις Η.Π.Α. στο Μουντομπάσκετ, καθώς σύμφωνα με το ESPN ο Μάικ Ντ’ Αντόνι δεν θα συνοδεύσει την ομάδα στην Τουρκία, λόγω ενός προβλήματος στη μέση που ολοένα χειροτερεύει.

Ο Ντ’ Αντόνι μάλλον δεν θα χρειαστεί εγχείρηση, αλλά οι γιατροί του είπαν να μην ταξιδέψει στην Ευρώπη (Μαδρίτη, Αθήνα) και την Τουρκία για να μη χειροτερέψει ενόψει της έναρξης της χρονιάς του NBA.

Ο Ντ’ Αντόνι θα είναι με την εθνική μέχρι και τις 15 Αυγούστου και το φιλικό με τη Γαλλία στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, αλλά θα μείνει στις Η.Π.Α. όταν η ομάδα περάσει τον Ατλαντικό.

Το πρόβλημα στο δίσκο τον ταλαιπωρεί από πέρσι, αλλά χειροτέρεψε αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πιο πιθανό είναι στον πάγκο των Η.Π.Α., δίπλα στον Μάικ Σιζέφσκι, να τον αντικαταστήσει ο Τζέι Τραϊάνο των Ράπτορς, που ήδη είναι μέλος του τιμ της ομάδας. Οι άλλοι δύο βοηθοί του Σιζάφσκι είναι ο Νέιτ ΜακΜίλαν των Μπλέιζερς και ο Τζιμ Μποχάιμ του Σιράκιουζ.

Σε μια χρονιά που οι Αμερικάνοι θα παραταχτούν με πάρα πολλές απουσίες από την περίφημη προεπιλογή του Κολάντζελο, άρχισαν… και οι διαρροές από το τεχνικό επιτελείο.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *