Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Χαρές για Ελ Χατίμπ

Χαρές για Ελ Χατίμπ

Δημοσιεύτηκε στις 7 Αυγούστου 2010

Πανηγύρια στον Λίβανο, αφού ο μεγαλύτερος θρύλος στην ιστορία του μπάσκετ της χώρας επέστρεψε στις προπονήσεις, λίγο πριν τα τελευταία φιλικά τεστ.

Ο Φαντί Ελ Χατίμπ, που απουσίαζε για ένα περίπου μήνα λόγω τραυματισμού στη μέση, επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του FIBA Asia Stankovic Cup.

«Ένιωθα καλά τις τελευταίες ημέρες. Οπότε είπα να προσπαθήσω πιο σκληρά για να καταφέρω να προλάβω να μπω στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά. Αρχικά έπρεπε να προσπαθήσω για να μείνω στο ρυθμό, αλλά μετά από λίγο δεν ήταν και τόσο δύσκολο».

Ο Ταμπ Μπάλντουιν, πάντως, προσπάθησε να μειώσει τις προσδοκίες του κόσμου, πριν δουν σε τι κατάσταση είναι ο Ελ Χατίμπ: «Όπως έχω πει, είναι εξαιρετικός παίκτη, αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Κάθε παίκτης πρέπει να έρχεται στο επίπεδο της ομάδας και να μην την τραβάει προς τα πίσω αν δεν είναι έτοιμος. Ο Φαντί το καταλαβαίνει αυτό περισσότερο απ’ τον καθένα. Είναι από τις πιο σημαντικές δυνάμεις στο μπάσκετ της χώρας και δεν θα φερθεί ανεύθυνα αν δεν είναι έτοιμος».

Πάντως, οι φίλαθλοι, ήδη κάνουν πάρτι, καθώς ο Ελ Χατίμπ λατρεύεται στο Λίβανο σαν ροκ σταρ, με ανθρώπους απλά και μόνο να τρελαίνονται όταν τον αγγίζουν ή του μιλούν.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *