Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Πονάει ο Λοβ

Πονάει ο Λοβ

Δημοσιεύτηκε στις 15 Αυγούστου 2010

Ο Κέβιν Λοβ έπαιξε στο φιλικό των Η.Π.Α. με την Κίνα (98-51) αλλά μόλις για 4,5 λεπτά. Αιτία ήταν ένας τραυματισμός στο γαστροκνήμιο, που τον έκανε να πονάει αρκετά και να μην μπορεί να αγωνιστεί περισσότερο.

Ο Λοβ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό πριν το φιλικό κι έτσι έμεινε την περισσότερη ώρα στον πάγκο. Ο Μάικ Σιζέφσκι είπε σχετικά: «Το πάλεψε αλλά έβλεπες ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει».

Πάντως, ο Λοβ προφανώς δεν είναι το φαβορί για το επόμενο κόψιμο. Τζεφ Γκριν και Τζαβάλ ΜακΓκι δεν έπαιξαν καθόλου στο φιλικό και αναμένεται να είναι οι δύο από τους 3 που δεν μπουν στη δωδεκάδα του Μουντομπάσκετ. Ο ΜακΓκι είναι πιθανό να ακολουθήσει την ομάδα στην Ευρώπη, ακόμη κι αν έχει ανακοινωθεί ότι έχει «κοπεί» για την περίπτωση που ο Τσάντλερ τραυματιστεί πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης. Ο Γκριν απ’ την άλλη μοιάζει σίγουρο «κόψιμο» από τη συνέχεια.

Πάντως, ο Σιζέφσκι προανήγγειλε ότι θα τους κόψει λέγοντας ότι στο «3» και το «4» θα χρησιμοποιεί τους Ντουράντ, Γκρέιντζερ και Ιγκουοντάλα «και είμαστε μια χαρά καλυμμένοι με αυτούς» και στο «5» θα παίζει με τους Όντομ και Λοβ «και θέλω άλλον έναν για να είναι μπακ-απ σε αυτούς» (εννοείται εκτός του Τσάντλερ που θεωρείται ο βασικός σέντερ). Η 12η θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Στίβεν Κάρι και Έρικ Γκόρντον πιθανότατα.

Ο Σιζέφσκι και ο Κολάντζελο έχουν δηλώσει ότι μάλλον μετά το φιλικό με τη Γαλλία την Κυριακή θα ανακοινώσουν τουλάχιστον 2 κομμένους ακόμη, αλλά ότι δεν έχουν αποφασίσει αν θα πάρουν κάποιον από αυτούς στην Ευρώπη για «ασφάλεια».

Πάντως, ο Σιζέφσκι ήθελε πρώτα να δώσει τα φιλικά με Ισπανία και Ελλάδα και μετά να αποφασίσει για δωδεκάδα, καθώς θεωρεί ότι εκείνοι οι αγώνες θα είναι το κατάλληλο τεστ για την ομάδα του, αλλά μάλλον κάμφθηκε από τον Κολάντζελο και μπορεί να το κάνει και νωρίτερα.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *