Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / ΕΛΛΑΔΑ – Δωδεκάδα και βλέπουμε…

ΕΛΛΑΔΑ – Δωδεκάδα και βλέπουμε…

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε τη δωδεκάδα της Ελλάδας για του Μουντομπάσκετ, κόβοντας τους Κώστα Βασιλειάδη, Νίκο Παππά και Κώστα Παπανικολάου. Βέβαια, εκκρεμεί η απόφαση της FIBA που θα ανακοινωθεί αύριο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

 
Οι φήμες μιλούν για ποινή-χάδι (1-2 αγωνιστικές) ενόψει του Μουντομπάσκετ, ώστε να μην αλλοιωθούν πια το κύρος και η αξιοπιστία της διοργάνωσης, καθώς η απόφαση θα ανακοινωθεί 2 μέρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ, ή για σκληρή ποινή που όμως θα ισχύσει από την επόμενη διοργάνωση (πλέον, εδώ που φτάσαμε ίσως αυτή είναι η πιο σωστή λύση). Βέβαια, αν οι φήμες δεν επιβεβαιωθούν, τότε ο Καζλάουσκας θα αναγκαστεί να αλλάξει δωδεκάδα αύριο.

Ο Καζλάουσκας αποφάσισε να ανακοινώσει τη δωδεκάδα χωρίς να περιμένει την απόφαση της FIBA και πήρε μαζί του αυτούς που είχε δείξει ότι υπολόγιζε περισσότερο από τα φιλικά. Πέραν των 10 σίγουρων, στη δωδεκάδα βρίσκεται ο Βουγιούκας για μπακ-απ στη θέση των σέντερ, αλλά και ο Καϊμακόγλου, που έχει το θετικό ότι μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4», οπότε είναι η δικλείδα ασφαλείας της εθνικής.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Ελλάδας:

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *