Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Κόπηκε ο Μιλοσάβλιεβιτς

Κόπηκε ο Μιλοσάβλιεβιτς

 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκοψε τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς από το ρόστερ των Σέρβων, μειώνοντας έτσι τους παίκτες στη διάθεσή τους σε 13. Ο Ίβκοβιτς αποφάσισε να ταξιδέψει με 13 παίκτες στην Τουρκία και ανάλογα με την ανακοίνωση της FIBA για τις τιμωρίες να δει τι θα κάνει με το τελευταίο κόψιμο. Αν βέβαια η τιμωρία είναι βαριά, τότε μπορεί κάποιοι από τους κομμένους να επιστρέψουν.

 
Ο προπονητής των Σέρβων είπε για τον Μιλοσάβλιεβιτς που είχε πάει αρκετά καλά στην προετοιμασία: «Είχε μεγάλη ενέργεια, δούλεψε σκληρά. Έδειξε τεράστια πρόοδο από την αρχή του καμπ ως το τέλος και μας έδειξε τον καλύτερό του εαυτό, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι παίκτες. Από την αρχή ήταν ένας από τους πιο σοβαρούς υποψήφιους για τη δωδεκάδα και τον υπολογίζω στα σίγουρα για το μέλλον, ιδιαίτερα αν αποκτήσει εμπειρία φέτος με την Παρτιζάν στο ανώτερο επίπεδο».

Ο Μιλοσάβλιεβιτς, που πρέπει να είναι ο πιο… γενναίος παίκτης στον κόσμο (αν δεν θυμάστε ήταν ο τύπος ανάμεσα σε Κρστιτς, Σχορτσανίτη και Μπουρούση, που προσπαθούσε να τους ηρεμήσει), είπε: «Πραγματικά δεν περίμενα να είμαι στην προεπιλογή. Είμαι περισσότερο από χαρούμενος που είμαι ο 14ος παίκτης της ομάδας. Ήταν χαρά μου να ζω και να δουλεύω με αυτά τα παιδιά και είμαι ενθουσιασμένος με το πόσο βελτιώθηκα όσο ήμουν με την ομάδα».

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *