Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Εκτός ο Νοτσιόνι!

Εκτός ο Νοτσιόνι!

Νέο σοκ για τους Αργεντίνους μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ, αφού ο Αντρές Νοτσιόνι πήρε απαγορευτικό από τους γιατρούς και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας. Τη θέση του στη δωδεκάδα πήρε ο Μάρκος Μάτα.

 
Ο Νοτσιόνι είχε χτυπήσει στον αριστερό αστράγαλο, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι μέχρι τις 20-21 Αυγούστου θα επέστρεφε. Τελικά, οι πρόσφατες εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι το πρόβλημα επέμενε και ο Σέρχιο Ερνάντεθ αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή, αφού οι Σίξερς άσκησαν βέτο για τη συμμετοχή του. Ο πιο σκληρός παίκτης των Αργεντινών κι ένας απ’ τους πιο σκληρούς στον κόσμο ήταν τεράστια δύναμη για την ομάδα του Ερνάντεθ στο “3”.

Μετά τον Τζινόμπιλι, ο Νοτσιόνι γίνεται ο δεύτερος από τους 4 σωματοφύλακες της Αργεντινής που μένει εκτός. Θυμίζουμε ότι εκτός Μουντομπάσκετ λόγω τραυματισμού είναι και οι Φιγκουερόα, Καντέρο.

Οι ελπίδες της Αργεντινής για το χρυσό, και για μετάλλιο γενικά, δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα, ενώ ο Νοτσιόνι ήταν ψυχολογικό ράκος μετά την απόφαση: «Μου κατέστρεψαν το όνειρο», είπε.

Η δωδεκάδα της Αργεντινής μετά την αναγκαστική αλλαγή:

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *